VW Passat Variant 2.0 TDI BMT vastaan ​​Audi A4 Avant 2.0 TDI Ultra

VW Passat Variant 2.0 TDI BMT vastaan ​​Audi A4 Avant 2.0 TDI Ultra

Kapasiteetin ja monipuolisuus perheen elinten Passat ja A4, nämä mekaaninen versiot lisätä dynamiikkaa ja erityisesti korkea hyötysuhde. Kun A4 veteraani on viritetty tämän tiedotteen "ultra", Uusi Passat riittää nykyaikaa.

VW Passat Variant 2.0 TDI BMT vastaan ​​Audi A4 Avant 2.0 TDI Ultra

VW Passat Variant 2.0 TDI BMT vastaan ​​Audi A4 Avant 2.0 TDI Ultra

VW Passat Variant 2.0 TDI BMT vastaan ​​Audi A4 Avant 2.0 TDI Ultra

VW Passat Variant 2.0 TDI BMT vastaan ​​Audi A4 Avant 2.0 TDI Ultra

Mitä vähän läsnäolo on edelleen tuttu versiot maassamme, kun he voivat objektiivisesti olla käytännöllisin ja täydellinen variantteja. Ja vaikka jossain määrin subjektiivinen, niiden mallit ovat yksi lisäperuste sen puolesta. Koska uteliaisuus ja ei ole poikkeus, kantopalvelut mitattuna missä blindit nämä kaksi perhemallien Tänään yritimme (uusi Audi A4 tulee kesän jälkeen), ovat pienempi että niiden muunnelmat 4 ovea. Mukaan meidän mittausten A4 Avant saannot 30 litraa nähden A4 sedan, mennessä 25 joka häviää 4-ovi Passat Variant vastaan. Mutta siellä, joustavuus ladata suuret kokkareet kiitos sen suuri portit, käyttö runko että katto harjoittaja, varmistaen kuormitus erottamalla verkot, tai yhdistymisen hotellipojille kanssa ohjaamot, jäljittelyyn Koko selkänojan tai osia, mahdollistaa näiden perhe hyödynnetään entistä enemmän keinoja.

VW Passat Variant 2.0 TDI BMT vastaan ​​Audi A4 Avant 2.0 TDI UltraJos puhumme puhdasta tilaa, Passat variantti Se tarjoaa enemmän mahdollisuuksia kuin A4 avant. Sen pienin kokoonpano boot passat hyvällä 520 litraa, tarjoukset 110 lisää kuin A4 jotain, joka näyttää käyvän. Lisäksi A4 piilossa false tavaratilan lattia vararengas, kun passat contrives tallentaa tavanomainen pyörä samalla alumiini vanteen. Toinen mukava kosketus passat Se on vipu, joka on alentaa vaivatta back ilman kumartaa istuin, kuten on tehty A4. audi contraataca hänen palautuvia alaosassa takakonttiin, joka voidaan muuntaa eräänlainen cajonera muovikuori, Erittäin hyödyllistä tehdä likainen esineitä tai lemmikkieläimiä, esimerkiksi, ja helposti pestävä.

Tilan ulkopuolella, että jokainen piilossa siellä takana Volkswagen Lisäksi se tarjoaa korkeampi ja loistava tila pituus- takarivissä. Molemmissa malleissa leveys kardaanitunneli välttämätön versioita neliveto, kunto paljon järjestelyä kolmas matkustaja. Mikään ei viittaa, että joko suurempia tai mukavampaa.

pehmeämpi

VW Passat Variant 2.0 TDI BMT vastaan ​​Audi A4 Avant 2.0 TDI UltraMutta ylös, jos löydämme kaksi eri autoja. Ne ovat tuotteita samaan gRupo ja jopa osake moottorilohkosta, saa tunnet niitä tai vastaavia, kuten voi tapahtua muun malleja kummankin tuotemerkkejä. A4 käyttää hylly "palkkio", jos se voidaan näin ollen pitää tuoda moottorin sijoitettu pitkittäin. passat Se on seurausta MQB modulaarinen alusta, kehitetty kaikkein perusmallia, moottori sijoitettu poikittain.

Moottori asema ei ole jotain, joka vaikuttaa havaintonne kun molemmat autot ovat myös etuveto, mutta foorumi toisistaan ​​määritellään heidän suspensiot, kyllä ​​mitä katseesi pehmeä ja kevyt tunnet passat, ja yritys "raskas" ajattelette A4. Ja ei siksi raskas 81 kg lisää meidän mittakaavassa. En tiedä veteranía A4 Voit myös vaikuttaa: tosiasia on, että, kuten sanoin, se tuntuu enemmän kova ohjaus ja suorat merkintä tieprofiilin.

Se voi sitten olla pahoillaan siitä urheilullisemman, mutta tehokkaampi kuin passat se tuntuu helppo ja luonnollinen ottaen hyvin nopeasti vaikeissa paikoissa, kuten käyriä. Kaksi etuakselia on totella kulma merkintä ja sietää tueksi barbarities ilman riippuvuutta elektroniset maksut. Ja pitkän akseliväliä syntyä portaat käyrä hyvin vakaa. Joka tapauksessa, A4 jos saat tarjota enemmän tunnetta itsevarmuus ja tämä näkyy lisää turvallisuutta. Tämä yleinen vakaus audi Se saa minut henkilökohtaisesti kääntää myös rakentamisen laatu. Korkeampi laatu myös visuaalisesti uskottavalta kun kosketat ja katsoa sisätilat sisätilat. Ja kun kuulet vähemmän "silitysrauta" roll kuoppainen asfaltilla.

sama moottori

VW Passat Variant 2.0 TDI BMT vastaan ​​Audi A4 Avant 2.0 TDI UltraYleisin kohta näiden kahden "velipuolia" on moottori. osake lohko 2.0 TDI, mutta mitään lopullista kokoonpanoissa. 150 hv Passat jopa 163 A4, hyvin erityinen variantti, joka audi jalostaa tehokkuus tämän moottorin sitä A4 2.0 TDI 150 hv.

Molemmissa malleissa on valtavat resurssit roll helposti ja mukavasti missä tahansa tilanteessa. Hyvä hallinto aloittaa moottorit lähes tyhjäkäynnistä. Poissa ovat moottoreita, jotka eivät palvele heidän ensimmäinen kierrosta. 2.0 TDI missään sen varianttien työntää kovaa ja suruttomuus alhaalta ja tarvitsevat vain 3000 rpm tuntea kiihdytyskyky barbaarista. Hyödyntämään kaiken tämän vallan alhaisilla ja keskitason käyntinopeuksilla ilo, ratsastaa jo yleistä Keskipako kytkimet pendulums, saada sinut käyttämään antelias 6. nopeudet hieman yli 1000 kierrosta minuutissa, ja niin kaikilla vaihteilla, tunne tärinää.

Näin saat matkustaa käyttämällä vain ensimmäisen kolmanneksen laskuri, jolla on erittäin hyvä reacceleration resursseja ja ottavat talletuksia, jotain muuta 60 litraa, autonomia yli 1.000 km. A4 johdonmukaisempi ja voimakas korkea pidetään näyttääkseen nopeammin passat, ajo johti arvaamaton uskomattoman moottorit dieseli nykyinen.

Se ei tunnu passat vähemmän auto kuin A4, mutta on totta, että viime kesänä uusi sukupolvi audi A4 Hän aloittaa häneltä ja sitten vakuutus on hyvin erilainen tuntemuksia. Samaan aikaan modernin Passat on multimediajärjestelmä lisää edistyksellinen että A4, jossa esimerkiksi voit jäljitellä sovellukset älypuhelimeen että kosketusnäyttö Keski. Ehkä se vähemmän houkuttelevaksi sisällä, mutta laatu koetaan ja on yhtä paljon tai enemmän laitteita kaikilla alueilla A4. audi pidättää fyysinen ohjaus MMI liikkua valikko ulkonevat sen kuvaruutu keskus-.

Niin teemme testejä

Adblock
detector