Yhteyshenkilö: Volkswagen Golf 2.0 TDI 4Motion, turvallisin Golf

Yhteyshenkilö: Volkswagen Golf 2.0 TDI 4Motion, turvallisin Golf

Uusi nelivetojärjestelmä Golf debytoi uusin versio järjestelmän viidennen sukupolven Haldex, joka ei ainoastaan ​​tehokkuutta valokeilassa, mutta antaa myös uusia sähköisiä toimintoja parantamiseksi dynamiikkaa.

Volkswagen Golf 4Motion

Volkswagen Golf 4Motion

Volkswagen Golf 4Motion

Volkswagen Golf 4Motion

Jokin aika sitten 4motion seisoo ainakin Golf, he ovat synonyymejä Haldex. Tämä järjestelmä, joka perustuu tarpeiden vallanjaosta etu- ja taka-akselin vaihtelee kytkin, lupaa vähentää polttoainekustannuksia, koska kun ei tarvita, älä lähetä lähes voimaa takapyörille ja tämän mikä vähentää hankautumisen. 5. sukupolveen Haldex laite sisältää joitakin muutoksia, sisältäen paino 1,4 kg ja poistaminen alentaa järjestelmän paineen muodostumisen, ja nyt on sähköhydraulinen pumppu tuottaa öljynpaineen vaikuttaa mainittuun kytkimen sääntelystä pitoa.

Yhteyshenkilö: Volkswagen Golf 2.0 TDI 4Motion, turvallisin GolfTekemällä yhteistyötä ESP anturit, jopa ennen pyörä alkaa menettää pidon voi toimia sen jakamalla vääntömomentin, ja interventio on nyt nopeampi, mukaan sen johtajia. Jakauma muuttuu riippuen virta syötetään moottorin pyörimisnopeus pyörien ja ohjauskulma. Pitäisi olla toiminnassa, tai ajo suurella nopeudella moottorin alhaisella kuormituksella, useimmat veto etupyörät on. Kuitenkin, jos tilanne vaatii, lähes 100% voidaan reitittää uudelleen taka-akselille.

Tämän kaiken Golf 4Motion lisää uusia ominaisuuksia, jotka parantavat dynaamisuutta ja anna valtaa myös levitä pyörät samalla akselilla. Tämä on "tasauspyörästön lukko" (EDS), johon se on integroitu ESP ja, jos pyörä menettää veto, hidastaa automaattisesti sen valtuudet siirtää vastakkaiselle puolelle. Tämä järjestelmä sisältää sekä taka-akselin ja edessä, ja niin tekee XDS toiminto, että tarkoituksena on alentaa aliohjautumistaipumusta kaarreajossa suurella nopeudella (ei välttämättä alhainen kiihtyvyys) on otettu, ja että kaksi pyörää on kaarteen sisäpuolelle, myös automaattisesti siten, että kierto saadaan aikaan niin jarrutetaan "pakko-". Tulos, koska ei voitu muuten antanut hyvän pohjan, on erinomainen, jolloin twist ketteryyttä ja valvontaa herkkä tilanteissa, joissa auto on helppo ja progressiivinen.

Moottori ja käyttäytyminen

Tällä hetkellä, vaikka Saksassa myös virtansa 1.6 TDI, 4MOTION maamme liittyy ainoastaan ​​moottorin 2.0 TDI 150 hv ja Sport maaliin. Se on hyvin tasapainoinen ja prestacional yhdistelmä, vaikka kehitys muutoksen, ne pysyvät melko pitkä huolimatta ovat lyhentyneet suhteessa etu- aseman malli, rangaista takaisinperintä 5. ja 6.. Laite on erittäin mukava ja moottori työntää kovaa alla, kun vielä hiomaan milloin tahansa ja erittäin alhainen melutaso. Virallisten tietojen mukaan, Kiihtyvyys 0-100 km / h säilyy ennallaan edessä edessä aseman versio, 8,6 sekuntia, mutta suurin nopeus pienenee 216-211 km / h.

Kulutus ja ekologia

Tehokkuus otetaan huomioon, mutta suurempi kokonaispainosta jännityksen (Golf 4Motion siirryttäessä 1354-1449 kg, mukaan valmistajan) ja sisäinen kitka järjestelmää, vaikka ne ovat alaspäin, jotta keskimääräinen kulutus kasvaa, erityisesti 4,1-4,7 l / 100 km, joita se ei ole paljon, mutta se nostaa CO2-päästöjen taso 106-122 g / km, niin että se lakkaa olemasta verotonta, mikä vaikuttaa kielteisesti hintaan monia houkuttelevia vaihtoehtoja, jotka voidaan sisällyttää uusimman sukupolven Volkswagen Golf.

sielunelämä

Yhteyshenkilö: Volkswagen Golf 2.0 TDI 4Motion, turvallisin GolfSisällä mitään muutoksia verrattuna tavanomaiseen, paitsi että 4Motion Golf logo edessä vaihdetta näkyviin. Siksi vähän tai ei lainkaan osumia sijoitetaan tässä kohdassa paitsi vähemmän intuitiivinen käyttö sen telemaattisten järjestelmien Audi A3 malli, jonka kanssa se jakaa alustan ja kaikki neliveto tekniikkaa. Kun kyseessä on Golf, multi-touch screen vaatii enemmän huomiota käsiteltäessä nuppia hänen kilpailijansa, jossa näyttö on tavanomainen. Muuten, muun muassa erilaisia ​​järjestelmiä ajo apua, useimmat niistä vapaaehtoista, kuten älykkäät valot, aktiivinen kaista-avustin tai tutka vakionopeussäädin Automaattijarrutuksen toimintoja.

Kun kaikki neliveto Golf tulee vieläkin tehokkaampi dynaamista mallia huipputason käyttäytyminen myös vaikeissa olosuhteissa. Todisteiden puuttuessa perusteellisesti, uusi Haldex järjestelmä näyttää joka tarjoaa mitä se lupaa, ja hienoa Saksan malliin.

video

Adblock
detector