Opel Ampera-e: ajaa sähköllä villitys

Opel Ampera-e: ajaa sähköllä villitys

Opel on juuri esitellyt sähköauto Ampera-e, joka tarjoaa ennätys autonomiaa sen segmentin 520 km hyväksytty. Oikkua 204 hv.

Opel Ampera-e, sähkö- ja 520 km autonomian

Opel Ampera-e, sähkö- ja 520 km autonomian

Opel Ampera-e, sähkö- ja 520 km autonomian

Opel Ampera-e, sähkö- ja 520 km autonomian

Jälkeen Kalifornia (Yhdysvallat), Oslo (Norja) on tärkein markkina sähköautot, Ja juuri silloin olemme ajaneet Opel Ampera-e. Ampera-e Norjassa myytyjen joulukuusta 2016 ja tulevat Saksasta, Hollannista ja Sveitsistä, mutta ei vielä tiedetä pitämisen ajankohdasta muilla markkinoilla, kuten Espanjassa, jossa hinta ei ole vielä määritelty (tulee lähellä BMW i3). Toisin kuin edellisessä Opel Ampera, joka oli laajennettu kantaman sähköinen, uusi Ampera-e Se on puhdas sähköauto, mutta suuren kapasiteetin akku, jonka avulla voit standardisoida 520 km autonomia syklin NEDC (New European Driving Cycle). Muuten, se on pienempi kuin edellinen Opel Ampera, koska se on osa B-segmentti, jossa on 4,16 metriä pitkä, 5 paikkaa ja 381 litran tavaratila.

Kyky litium-ioni- Ampera-e se on 60 kWh jonka paino oli 430 kg. ne ovat valmistama LG (Kuten Renault Zoe) Ja alle on sijoitettu matkustamon lattia, joka on täysin tasainen, mikä sen painopiste on hyvin alhainen. ominaisuus nestejäähdytys ja takuu 8 vuotta 160000 km. Mitä latauksen, tavanomaisessa pistoke 6 km autonomian ansaitsee välein 30 minuutin latauksella (Huonoin tapaus), mutta kertaa parempi käytettäessä napa lisävaruste Laskutustyyppiä Wallboxiin tarjontaa opel myynnin, sekä nopea latureita ja julkisen laturit 50 kW (jopa 150 km autonomian jokaista 30 minuutin latauksella). Sekä latauksen kuten preclimatización ja auton kunto ohjataan sovellus puhelimeen, jossa he voivat myös nähdä latausasemaa ja suunnitella reittejä vastaavasti. Samoin voit ohjelmoida taakkaa että julkinen latureita, vain lataa jopa 40% akun kapasiteetista maksaa vähemmän.

Ampera-eOpel Ampera-e: liikkuvat

Koskien käyttäytymistä Ampera-e, on välitön, voimakas ja erittäin palkitsevaa erittäin miellyttävä auto ajaa, jolla on loistavaa. Ei ole yllättävää, moottori tarjoaa 204 hv ja 36,7 mkg. pääsee läpi 0-50 km / h 3,2 sekunnissa, of 0 100 km / h 7,3 sekunnissa, ja ei saa aikaan maksiminopeus 150 km / h (156 markkeri), autolimited paristojen säästämiseksi. veto On etupyörät, joten tiettyinä aikoina, kuten ohitettaessa tulisi pitää ohjauspyörästä kiinni johdosta väännöllä varsinkin jos kaasuttaa kais-, sillä joissakin etuveto urheilua. Kuitenkin sähköinen johto tekee saapuminen voima on progressiivinen riittää etuakselin ei menetä pidon revitty irti ja on noin 60 km / h, kun "valloilleen" suurempi määrä työntövoima. Mitä luistonesto (vaihdettavissa), suorittaa hyvin tarkkaa työtä sekä liukkailla teillä ja nurkkiin jos sitä viedään liian kanssa kaasulla. Huolimatta koko sisältö Ampera-e ja punnitus 1691 kg, vakaus, tehokkuus ja turvallisuuden tunnetta käyrä on korkea. tarkka ohjaus ja tasapainoinen suspensiot saavuttaa omituista olla sähköauton dynaaminen suorituskyky.

Ampera-e piirteet eri ajotilaa. Valitsin muutos (by-wire-tyyppinen) voi aktivoida L-tilassa, että säilynyt paljon pysäyttää kiihdyttäminen (regeneroituva enemmän energiaa) ja käytännössä Sinun ei tarvitse käyttää jarruja, riittää moduloimaan kaasupoljinta säätää astetta hidastuvuus, joka on täysin pysähtynyt tarvittaessa. Eli kuten BMW i3, jos ei nopeuttaa, auto "hillitsee" ja Se tulee täysin pysähtynyt, kanssa päätepysäkki erittäin pehmeä ja mukava henkilöt. Aste hyötyjarrutusta voidaan edelleen lisätä nokan vasemmalla ohjauspyörän, ominaisuus, että olemme vasta nähneet Ampera-e ja erittäin kätevä. Toinen käyttötapa on Run tilassa D, lisää tavanomainen koska se säilyttää hyvin vähän pysäyttää kiihtyy, joten sinun täytyy käyttää jarruja tai muussa tapauksessa, nokkapyörä. Lopuksi on Sport-painike joka lisää hieman kaasuun ja kovuus suuntaan.

Ampera-ekeskuudessa turvajärjestelmät Ampera-e sisältävät aktiivinen kaista pitäminen avustaja, pyörivä pyörä itsenäisesti ohjaa datan edestä kameran (lue linjat tiellä) jalankulkijoiden tunnistus automaattinen jarrutus (Perustuu myös etukamera tai tutka edessä), ilmoitus Taka Cross Traffic, ohjaus sokea kulma, järjestelmä OnStar ja flat-renkaat, kuitu itsesulkeutuva viskoosia materiaalia.

Ampera-e Eikä se jää kannalta mukavasti ja laitteiden liitettävyys, ja mahdollisuus neljä lämmitetty paikkaa nahkaverhoilu, lämmitetty ohjauspyörä, neljä USB-porttia, induktio laturi puhelimen, Carplay Apple, Android Auto ja laitteet Bose sound. Sisätilat on erittäin hyvä, vaikka puuttuu katto kahvoja takaistuimilla ja siellä on runsaasti kovia muoveja. Se erottuu positiivisesti Digitaalinen ohjausyksikkö, joka voidaan konfiguroida Kolme erilaista mallia (Enemmän tai vähemmän tietomäärä) ja kosketusnäyttö, jonka keskipiste valikot ovat erittäin kattava ja moderni design. Se on sähköauton pitää ja on jättänyt meidät hyvin dissappointed, voittaa ainoastaan ​​autonomiaa yksinoikeudella ja tehokas Tesla paljon kalliimpaa.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Opel Ampera-E: 150 km uudelleenlatauksella 30 minuuttia

Opel Ampera-e: niin tulevat lopulta tämä sähköinen uusi

Pariisin autonäyttely 2016 Opel Ampera-e, nyt pelkällä sähköllä

Adblock
detector