Testi: Kia Sorento 2.2 CRDi 4x4 enemmän vähemmällä

Testi: Kia Sorento 2.2 CRDi 4×4 enemmän vähemmällä

Uuden Sorento on maastoauto, joka on kaukana ‘edullisia’, ja joiltakin osin, kuten teho ja laitteiden, on sisäinen välissä palkkio.

Testi: Kia Sorento 2.2 CRDi 4x4

Testi: Kia Sorento 2.2 CRDi 4x4

Testi: Kia Sorento 2.2 CRDi 4x4

Testi: Kia Sorento 2.2 CRDi 4x4

Minä etukäteen, koska on tärkeää, että olet selvillä alusta alkaen: jos etsit Olen SUV mahtuu seitsemän matkustajaa, mukava, monipuolinen, hyvin varusteltu jopa keskitasoa ja tehokas ei paljon rahaa, Sinun täytyy laittaa, tai kyllä, tämä Sorento omassa altaat. Täyttää kaikki tämä ja vielä tuo jotain enemmän.

Testi: Kia Sorento 2.2 CRDi 4x4

Koska Grand Santa Fe, Sorento kaikilla on sekä seitsemän paikkainen tätä määräystä diesel 200 hv -no Muut- toimii hyvin. Säännöstä, vaikka se ei ulotu, on aina löysä: se on jopa löytö Sport 2.2 SD4. Santa Fe on samanlainen suorituskyky ja niiden kilpailijat, BMW X5 25d vain on selvästi nopeampaa. myös tämä 218 hv X5 on vain yksi, joka kykenee parantamaan kulutuksen Sorento 4WD, auto, joka suhteellisesti edullisemmaksi tie kaupungissa. Tämä Korean Diesel voidaan yhdistää manuaalinen tai automaattivaihteisto, joka on mitä testasimme. Ei paras tämäntyyppisen koska momentinmuunnin moottorin liittämällä sen taipumus luistaa enemmän kuin tarpeen tilanteissa kuin sivun irtoava tai käännöstä kun vähentää marssia. Ei nopeasti, koska hänen pakkomielle on oltava mukava. Vaikka mitä näyttää, paljon, kun sitä käytetään manuaalisesti.

Jos et aio siirtyä pois asfaltin voi kompensoida valitsemaan etuveto ennen kuin kaikki. Tämä johtuu siitä, vaikka jälkimmäinen toimii hyvin vapaaehtoisuus ja lisäämällä takertumisvoiman jakautumisen, kun maa on erittäin liukas, on selvää, että Sorento ei autoa valmis lähtemään takana teillä tai tiet hyvässä kunnossa, joka voisi ajaa autoa hinaus yhdelle akselille. ei auta tai polkujen suspensioiden eikä kulmia kehosta, koska sen pitkä akseliväli voi tehdä sen koskettaa maata helposti, varsinkin kun ajokorkeudeksi ei ole suuri, kun tilaa vieviä puolella ikkunalaudat on ehdollinen joka voidaan asentaa lisävarusteena. Myöskään huolimatta sen ulkonäkö maastossa, apua, jota ei ole kunnon pyörää, sillä vaikka ne ovat olleet näkyvästi esillä, ne näyttävät allerginen sille kuin asfaltti. Jos aiot tehdä paras tällä alalla Sorento, ensimmäinen asia mitä sinun pitäisi tehdä, on muuttaa ainakin yksi M + S renkaat. Jos kuitenkin haluat tehdä sen mennä paremmin kuin menee tiellä, too. Tällöin pyritään toiset pystyvät tarjoamaan enemmän pitoa ja parempi laatu, nopeampi koodia. Mikä on vaikeampi voittaa jälkimmäiseen tarkoitukseen ovat renkaat, koska luettelossa vaihtoehtoja Kia ei sisällä 18″. Universal ovat 17 “

Testi: Kia Sorento 2.2 CRDi 4x4

hyvä käytös

Kuitenkin tämä SUV on ainesosia alustastaan, jotka tekevät hyvän käytöksen, hyvin, suspensio sisältää hienoja kehon liikkeitä sen suunnan ja voimakkuuden edellytetään. Jos ensimmäinen on eri kohtaan tehty kuluneen Sorento, vaikka eri peltejä, jotka antavat lisää lujuutta; sisällyttämällä toinen sähkömoottori apua vetoketju sijasta samalla akselilla. Voit valita, kuinka paljon apua haluamme napilla muutoksen vieressä ja kohtaavat Sport, Normal ja Eco määritelmiä. Jälkimmäisessä tapauksessa vähemmän suoraa ohjausta tuntuu myös kaasupolkimen tuntuu menettää yhteyden moottorin ja ilmastointilaitteen jäähtyy hieman. Lyhyesti, voit säästää polttoainetta, mutta suodattaa tunteita liikaa: Otan jompaa kaksi asentoa.

Kolmella tasolla, jolla tämä Kia myydään korkeimman ja välissä yhdistettynä neliveto; kun taas etuveto liittyy Basic Concept ja Drive. Tämä on yksi syy valita tyyppinen veto -2500 euroa + 4WD miksi 2WD- Aseman vaihe voi olla kaikkein suositeltu laitteet. Myös koska se mahdollistaa säästää 3500 euroa Emotion, yläosan alue. Tämä on summa, jossa tavaramerkki korko nahka, älyavaimen, valta istuin matkustajan ja myös ilmanvaihto neljä puoli paikkaa ensimmäisen ja toisen rivin. Jos et halua tai tarvitse mitään, ajaa on hyvä valinta. Kuitenkin valitsemalla se luopuu mount lisävarusteita, jotka eivät ole metalliväri. Ajo apuvälineitä kuten ilmoitus tahattomien kaistalta lähtöä ajoneuvon ilmaisimen kuolleessa kulmassa, mukautuva ajovalot tai moottoroidut portti on varattu Emotion ja sisällytettävä paketti nimeltään Luxury vaihtoehtoja. Se koskee 3000 euroa. Driven, kuitenkin, jo peruutuskamera, Ksenonvalot, värikkäin instrumentointitietonauhoittimet projektio tai panoraamakattoterassilla.

Testi: Kia Sorento 2.2 CRDi 4x4

monipuolinen

Mikä ei muutu varustetaso on monipuolisuus, aina korkea. Missä tahansa Sorento, keskus siirretään istuimen pituussuunnassa, niiden selkänojia on erilaiset määräykset kallistus, ei kardaanitunneli ja syntyy maaperän häiriintynyt, selkänojat käännetään suhteessa 40/20/40 ja runko kun kaksi takaistuimet ovat piilossa lattian alla tasan särmäkuorma on valtava: 590 litraa. Jos uutettiin kaksi onttoja tiloja, jotka muodostavat kolmannen rivin, tilanne vaihtelee, mutta silti on selvää, että on olemassa paikka maan alle sijoittaa ocultaequipajes tai pieniä esineitä. Siten, boot kapasiteetti on 132 litraa tilavuudeltaan normaalin sen luokan.

Kolmannen rivin jopa aikuinen voi istua mukavasti käytettävissä oleva tila, mutta on selviytyä selkä pysyy alhaisena suhteessa polvien-ulosteesta on 23 cm lattiasta ja joitakin vaikeuksia käyttää sitä. Voit vain saada oikea takaovi ja taitto selän sekä siirtymä istuma eteenpäin, lähtee iso reikä. Sijaitsevat niissä paikoissa ja siinä on yksityiskohtia, jotka valorisoimaan tätä kantaa, koska ilma myyntipisteistä riippumaton sääntely heistä kattovalaisin itse tilat asettamalla pieniä esineitä …

Kaikki hyvään hintaan, sillä jopa kanssa korkeimman tason laitteet, neliveto ja automaattivaihteiston, se on alle sen kilpailijat. Sama pätee version, joka sijaitsee juuri vastakkaiseen päähän Sorento alue, perus laitteet standardin laitteet vastaavat Concept, etuveto ja manuaali, alapuolella 30000 euroa, kustannukset samoin maastoauto Mitsubishi Outlander ja Ssangyong Rexton W, myös seitsemän paikkaa, mutta vähemmän tehokkaita.

Adblock
detector