Ensimmäinen testi: Toyota Auris 120T

Ensimmäinen testi: Toyota Auris 120T

Toyota-Auris oli jo tiivis lähes virheetön, ellet halusi bensiinimoottori. Remodeling Auris korjaa moottorin 1.2 Turbo.

Ensimmäinen testi Toyota Auris 2015

Ensimmäinen testi Toyota Auris 2015

Ensimmäinen testi Toyota Auris 2015

Ensimmäinen testi Toyota Auris 2015

Harvat vaativampaa työtä, sen tekijöitä. Meillä oli mahdollisuus keskustella "Eurooppalainen isä" Auris ja me tunnusti ilo nähdä, että käytännössä 25 ehdottamat parannukset Japani, korjattiin tässä sukupolvessa. Vain saimme "päästä" kolme on nykyinen johtaja Toyota Espanja Agustín Martín, joita kuka tahansa voi nähdä keskikonsoli "jatkuva"Ilman aukkoja tai epäsymmetria, kuten Auris Hybrid itse ollut Nappanahka ohjauspyörä laadukkaita ja valaistus yhtenäisyys Sininen painike ja kuva.

Sisätilojen Toyota Auris 2015

Vaikka et ole koskaan kiivennyt Auris, et voisi tarkistaa tähän syvään remodeling on 2015 kypsä auto. Siis Hän ei jättänyt tilaa voit olla vika vakava. sinä löydät pienimmätkin yksityiskohdat hedelmää kokemus. From koko luettavissa kirjeitä "virkistys" on kojelaudan kolmiulotteisesti tai tarjota monipuolinen värinäyttö kellojen välillä. Puhumattakaan tarjous antelias näyttö 7 tuuman kosketusnäyttö kapasitiivinen. Tai että runko, jossa on lattia, joka kätkee kaksoispohja. Vuonna Auris ei muuta akseliväli, koska ei ollut tarvetta, eikä kohtuullista, että jalat takamatkustajien avaruuteen pääsyn 43 ei vaadi seisoo ja sopivat contorsionismos jalkojen alle jalkakäytävällä. Se on hyvä takana, taitto selkänoja 1 / 3-2 / 3 … Come on, Neljä hyvää paikkaa ja yksi viides sija erittäin kohtuullinen, koska kardaanitunneli on ei-invasiivisia. Olen vain kaipaan puuttuvat nämä aukot Se tarjoaa kilpailija. Edessä, kuva on vielä parempi, koska tilaa molemmissa paikoissa on hyvin antelias (ilman epäsymmetrisyyttä, asiat todella auto, joka on suunniteltu tuomaan oikean ja vasemman käden ajaa ilman velvoitetta). lähes täydellinen kuljettaja ergonomia. sanon "melkein" henkilökohtainen vivahteita löydän ohjauspyörää hieman vinossa, kuten jalkatuki. Mutta luultavasti häpeällinen vaatimus parantaa passiivista turvallisuutta törmäystilanteessa. Ne rasittavat Toyota NCAP testejä ja katsokaa Toyota Safety Sense ymmärtää, kehitetty järjestelmä olisi tehokas ja kohtuullisen edullinen (700 euroa tahansa Auris) ja laajentaa sitä alentaa segmentteihin. Niin ylpeänä ilmoittaa, että 70 prosenttia toyotas Euroopassa myydyistä varustaa tämän Toyota Safety Sense. Top malleja voi jopa sisällyttää kehittyneempiä järjestelmiä tukemana tutka, tyyliin mitä Toyota ja Lexus varustaa.

Toyota Turvallisuus Sense

Perusteella Auris 2015 on edellinen Auris. Ei tarvitse testata pitämään viiden tähden EuroNCAP vain ajan kysymys, "paperworks"Koska he aikovat pudottaa enemmän pisteitä ansiosta Aktiivinen onnettomuus lieventäminen järjestelmä. Sitä kutsutaan Toyota Turvallisuus Sense ja keskittyy pääasiassa Pre-Crash Safety (PCS). Yhdistämällä videokamera ja laseranturin takana sisäpeili, järjestelmä pystyy varoittamaan tai aloittaa täysin automaattinen jarrutus Jos törmäysvaara on välitön. Aktiivinen alle 80 km / h, järjestelmä antaa sinulle aikaa vähenisi noin 30 km / h ajoneuvon nopeus sattuessa toimintaa. Tämä tarkoittaa sitä, että voi melkein taata, että vältetään useimmat kaupunkiliikenteessä saavuttaa hidas ja väärinkäytöksiä aloilla 30. kuivalla asfaltilla, huomasimme, että järjestelmä täysin pysäyttää auton nopeammin. Tietenkin, kamera toimii paitsi ennalta kaatuu, on osaa tunnistaa signaalit, jolloin automaattinen vaihtuminen, palkin tai varoittaa tahattomasta kaistan lähtö.

Atkinson moottori Turbo!

Auris oli kaksi bensiinimoottoreita, 1,33 ja 1,6, joka Espanjassa on korvataan 1,2 turbo nelisylinterinen 116 hevoset, kuuluva moottoriperheeseen ESTEC (Lyhenne sanoista "Economy Superior Thermal tehokkaalle palamiselle", Combustion talous suuremmalla lämpöhyötysuhde). Koska Christian, joka Toyota on päättänyt keskittyä bensiinimoottoreita, otettava käyttöön kaikki tietonsa palamisprosessien ja näin myötävaikuttaa pienempi kulutus. Ansiosta vaihteleva jakauma monenlaisia ​​pystyy toimimaan sekä tavanomaisena Otto-syklin, ja Atkinson käytetään Toyota hybridit. Tässä tapauksessa erittäin alhainen kuormia, imuventtiili pysyy auki ja mahdollistaa osan imuilman lähtee moottori ennen räjähdystä, vähentää pumppaushäviöt ja ura pisin laajennus, simuloidaan siirtymä (ja ruiskutettu) vähemmän polttoainetta. ESTEC muut moottorit olivat jo yhdistetyt turbo ja Atkinson, nimittäin Lexus NX 200t.

Toyota Auris Hybrid 2015

Tuloksena on, että Auris työntää alas hyvin varovasti. Hyvin sen alla tarkoittaa 1400-1500 rpm saavutettu ja pysähtyy värähtelevän ikään kuin se olisi kolmen sylinterin nelisylinterinen virtaa, koska se on. Tässä järjestelmässä ja ilmoittaa suurimman vääntömomentin ja virallisesti ei lahoa jopa 4000 kierrosta minuutissa. Moottori vaikuttaa venytys maukasta, mutta se on vain ulkonäkö, koska 5500 rpm alkaa punaiselle alueelle cuentarevoluciones … ja se on siinä. selvästi Ne ovat lähentymässä diesel- ja bensiinimoottoreita. Ne jotka ovat sen kuusivaihteinen vaihteisto sujuva käsittely, kulutus monimutkaisella reitillä noin Bryssel, raskasta liikennettä, monet ihmiset ja jotkut valtatie tehtiin erittäin kohtuulliseen Hieman yli kuusi litraa. Ohjeena, saman matkan kyytiin uusi moottori varustettu Auris 1,4 D4-D diesel, BMW lähde, 112 hevosta, hän nappaa litra. Tietenkin vastineeksi Classic Diesel pulista. Toinen litra lisää tästä reitistä saa alas Auris Hybrid, joka helposti hän putosi viisi litraa ja täällä varmasti sinulla on vähemmän melua. Kyllä, siellä on enemmän painoa ja tuntuu jopa astui asfaltilla; koske jarru- tai osoitetta ei pääse ilo muut moottorit, jotka on parannettu tunne keskipiste.

mukava

Push yllättävää, että Toyota on onnistunut ajomukavuus oikaistuna tehty klassinen kohta ja uusittu telakka. Himmentimet toimivat parhaiten pienissä kihara ja pysähdykset ovat muuttuneet. Auris vain diesel 90, tarkistettu 1,4 D4-D on muodostettu poikittaissuuntainen taka-akseli, muut versiot ovat taka-akseli päällekkäisiä kolmioita. Se on myös vahvistettu äänieristyksen välillä moottorin ja matkustamon nivelten kardaanitunneli ja se osoittaa, siihen pisteeseen, että kulutuspinnan leveydet 225/45 Feel loppuun! ovat tähtiä.

Toyota-Auris myydään kehon tai viisiovinen perheen Touring Sports (With lisähinnan 1250 euroa), jossa on neljä viimeistelytasot, yksi pääsyä alusten, nimeltään Business, jossa 15-tuumainen vanteen. Vuonna selkeää sitoutumista hybridi (jota ei ole käsitelty mekaanisia muutoksia), Toyota väittää omaavansa Hybridi alennettu hinta 900 euroa. Suoraan, asiakas voi valita samoista 19200 euroa vuosina Auris Hybrid tai 115d. Toyota tavoite sisältyy, että tässä autossa 60 prosenttia myynnin Auris hybridi variantti vastaa. Mielenkiintoinen maksutapa, joka julkaistiin vuonna pieniä malleja ja kutsutaan Pay per Drive, ajattelevat vieläkin enemmän asiakkaita: 190 euroa kuukaudessa neljän vuoden ajan voi rahoittaa Auris moottoria ja vain muuttaa määrää sisäänkäynnin toimittaa. 45 euroa kuukaudessa plus vakuutus on saatavilla (velvollisuus maksaa 12 euroa ylimääräistä turvalaitteisto Sense) ja 25 euroa säilyttävät ja kaksi renkaiden vaihtoon. Onnistunut kokemus Italiassa, jonka Toyota sanoo, että se on ottaa hyvän vastaanoton Espanjassa.

Saatat myös olla kiinnostunut

– Toyota Auris 2015 hinnat ja yksityiskohdat alue Espanjassa

Adblock
detector