Kia Niro vs. Toyota C-HR: Mikä on paras hybridi SUV? yritimme

Kia Niro vs. Toyota C-HR: Mikä on paras hybridi SUV? yritimme

Valtiot sen hybriditeknologia, Kia Niro kasvot ja Toyota C-HR, kaksi omaperäisimmistä hetken SUV. Mikä on parempi? Testasimme ne huolellisesti.

Kia Niro vs. Toyota C-HR: SUV, hybridi ja alkuperäinen

Kia Niro vs. Toyota C-HR: SUV, hybridi ja alkuperäinen

Kia Niro vs. Toyota C-HR: SUV, hybridi ja alkuperäinen

Kia Niro vs. Toyota C-HR: SUV, hybridi ja alkuperäinen

kauan sitten, että hybridiautot lakannut olemasta konkreettisia malleja entistä mekaanisia vaihtoehdon moniin autojen markkinoilla, vaikka kumma, tässä tapauksessa, edessämme on kaksi hybridimalleihin alkuperäisenä (jäljempänä Toyota C-HR Perinteisen versio bensiini mutta ei myydä Espanjassa). Ei niin nämä Kia Niro ja Toyota C-HR ovat ajoneuvoja, joiden perusedellytys, että suunta ja ilmastointi on ekologia. Driven by kiihkeä kysyntä maastoauto, Toyota ja Kia He ovat perustaneet kaksi julkaisematon crossover, liike, täynnä laitteita ja valmis yhtenäinen käyttö, koska tavanomaiset autot ovat suuria projektio. Ja tietysti myös tekevät mekaaninen hybridi argumentti tehokkuus, ekologiaan ja vanguardismo.

Kia Niro vs. Toyota C-HRSieltä, vuonna Toyota He ovat vetäytyneet uskaltaa piirtää C-HR mikä näyttää olevan merkitystä on vähemmän mekaanista tyyppiä käytät. hänen futuristinen muotoilumyös sisällä, joidenkin aromi ensiluokkaisista materiaaleista ja viimeistely– lähettää urheilullisuutta ja progressiivisuus virheellisestä tavanomaisten pienet mallit ja SUV luokkaan. Kyllä, että rangaistaan ​​dramaattinen siluetti siitä näkökulmasta perheauto ja erityisesti verrattuna Kia Niro, takana asuttavuuden, sekä mitat, kuten tunne tilaa, alempi kirkkaus, tuloksena pienen taka pilarit ja leveä runko, joka myös rajoittaa näkyvyyttä taaksepäin ikkuna.

PERFORMANCES Kia Niro Hybrid 141 hv Emotion Toyota C-HR 122 hv Hybrid Dynaaminen Plus
ACEL. 0-100 km / h 10,25 s 11,66 s
ACEL. 0-1000 metriä 31,9 s 33,4 s
Ohittaminen 80-120 km / h 7,41 s 8,56 s
Loudness 100 km / h 70 dBA 66 dBA
Loudness 120 km / h 71,5 dBA 69,1 dBA
Jarrutus 140 km / h 71,0 m 73,3 m
paino asteikko 1478 kg 1488 kg

"kemia" kanssa Kia Niro Se on erilainen. Ei Magnetoi, mutta sen ilmeiset ja käytännön lyönnit havaita kaiken laatu ja perusteellisuus Kia Nykyinen tulostaa jokainen sen tuotteista. Ja tunnen mekaanisen hienostuneisuutta Niro sanoo paljon hyvää matkaa, joka on ottanut eteläkorealaisen tuotemerkin. Tässä mielessä se tuo lisää uskottavuutta 7 vuoden takuu tai 150000km mekaniikka kaikkialla Niro, parantaminen 5 vuotta tai 100000 km että Toyota Se tarjoaa komponentit hybridi-järjestelmä hänen C-HR.

Kia Niro vs. Toyota C-HRKia Niro ja Toyota C-HR: tehokkuutta ja suorituskykyä

että hybriditeknologia näiden Kia Niro ja Toyota C-HR yhdistää yksi bensiini polttomoottori sähköisellä, mutta numerot toisistaan ​​ovat niin määrittelevät kuin mitä löydämme myöhemmin. Ja myös automaattinen ajotarkoitukseesi jokaisen. uusi foorumi tnga hybridi of Toyota näkymä ja uudessa Prius ja tämän C-HR on uhrattu lämpöteho, sähkö, jolloin C-HR on vain bensiinimoottori 98 hv ja toinen sähköinen 72, toimittamaan Yhdistetyt yhteensä 122 hv. Kia Niro käyttää bensiinimoottori 105 hv ja toinen sähköinen "vain" 44 CV, johtavat 141 yhdistetty CV. Toyota C-HR käyttää automaattivaihteet hyvin erikoinen, joka sopeutuu erittäin hyvin ajoon, mutta se voi olla epämiellyttävää kohtalaisen nopeutunut (nopea poistuminen liikennevalot, ohittaminen, rinne jne) varten slip vaikutus joka muodostaa paljon nopeutta bensiinimoottorin ilman suoraa suhdetta kiihtyvyys saatu. Samaan aikaan, Kia Hän on kiinnitetty sen yhdet moottorit automaattivaihteet "tavanomainen" double-kytkin kuusivaihteinen, että vaikka se ei ole niin hieno kuin C-HR (tuntumaa hyppää marsseja vastaan ​​lineaarisuus kilpailijansa) näissä olosuhteissa tasainen ajo ja suotuisissa olosuhteissa (kumpikaan ei ole huono ja myös erittäin mukava), lähettää yhteensä normaaliuden yleensä.

KULUTUS Kia Niro Hybrid 141 hv Emotion Toyota C-HR 122 hv Hybrid Dynaaminen Plus
kulutus kaupunki 3,9 l / 100 km 3,4 l / 100 km
kulutus Highway 4,8 l / 100 km 4,9 l / 100 km
keskikulutus 4,5 l / 100 km 4,3 l / 100 km

Kia Niro ja Toyota C-HR: ajo tuntemuksia

Vain tunteita, Kia Niro on tasapainoisempi of toiminta, kun Toyota C-HR Se voi tuntua ylitsepääsemättömän monissa tilanteissa, kuten kyseenalaista toisissa. Vaikka muita tuloksia pidemmälle ajonautinto näkyviin. kuten EV, Toyota C-HR Toinen melko erikoistunut ja erityistilanteita Kia Niro taas antaa enemmän normaalia kokoonpanoon. Ja monta kertaa kun Toyota C-HR se toimii suhteellisen helposti puhtaana sähköauton hajallaan kadut tai teiden, johtuu sen suurempaa sähkötehoa kun Niro ulkopuolella kaupunki- liikkeitä ja palkokasvit hyvin alhaisella nopeudella ruuhkissa nopeasti bensiinimoottori alkaa toimia.

Toyota C-HR Se on omiaan kuljettamaan etsit vain kanssa sähkömoottori, Myös tiellä, kun kerran käynnistetty jopa yli 100 km / h Voit hyödyntää suotuisaa osien juurikaan kaasulla siirtyä muutama sata metriä vain sähkö. Kia tuntuu, että sähkömoottori on pohjimmiltaan täydentää lämpöä ja varsinkin tiellä. kulutus saatu todellinen laitteen ominaisuudet kunkin mallin, mutta on erityisen kaupunki jossa C-HR on hämmästyttävää, kuinka vähän saisin syödä ja jos laittaa teidän. Tiellä Molemmat mallit varmistetaan vastaava kulutus dieselmoottoria ja Niro myös joitakin etuja suhteessa niiden numerot ja oman auton luokka. Kia on aina operatiivinen Autonäyttelyt, kun Toyota voi kävellä näyttää siltä, ​​että oikeus tietyissä tilanteissa, jossa lisätty aiemmin keskusteltu sen korkean melutason mukaan muutoksen vaikutus jättämän raskaan kiihtyvyys. Jossain määrin ristiriidassa autossa sen muotoilu ja erinomainen tuntuma liikkuvan.

TILA Kia Niro Hybrid 141 hv Emotion Toyota C-HR 122 hv Hybrid Dynaaminen Plus
edessä leveys 143 cm 138 cm
taka leveys 137 cm 132 cm
Etukorkeudelle 95-101 cm 90-96 cm
takapään maavaran 98 cm 90 cm
jalkatila 73 cm 72 cm
runko 415 litraa 420 litraa

Toyota C-HR Se on rulla mikä lisää lisää exquisiteness hänen mekaniikka kun pyörät "omaan tahtiinsa". Se on erittäin mukava, samoin tarkkoja liikkeitä, mutta se ei ole urheiluauto reaktioita. Se on Treading auto yritys kanssa paljon laatua ja nautintoa. Paljon on parantunut touch liikkuvan bacheo ja hybridi tuotemerkki uusia tnga alustalla. silti parantaa harvinaisia ​​ja epätarkka jarru tuntuu tietyissä tilanteissa. Omalta osaltaan Kia Niro Pisa suuri tasapaino. Ehkä se ei ole niin hieno kulutuspinnan auto, mutta dynaamisesti tuo -again- normaaliuden niiden käyttäytymisestä sekä paremman tuntuman teidän jarrutus.

Kia Niro ja Toyota C-HR: viimeisellä rivillä

yleisen tasapainon tekee voittaa kia Niro, toiminnallisesti hyvin käytännöllinen ja pystyy perheen auto, jossa on miellyttävä, tehokas ja, jälleen, tasapainoinen mekaaninen malli. Vahvat kontrastit C-HR. Näyttäviä kuvan ja ylimääräinen dynaaminen tuntemuksia moninkertaisesti, mutta edellyttää toisten.

Adblock
detector