Pakokaasut värit: merkityksiä ja erittelyt

Pakokaasut värit: merkityksiä ja erittelyt

Mikä on merkitys värin savua pakoputket? Väristä riippuen, ajoneuvo voidaan ottaa erilaisia ​​mekaanisia ongelmia, joista osa liittyy suuria taloudellisia kuluja korjattavaksi. Sininen, musta, valkoinen … mitä vaaroista nämä värit? Laskit.

Pakokaasut värit: merkityksiä ja erittelyt

Pakokaasut värit: merkityksiä ja erittelyt

Pakokaasut värit: merkityksiä ja erittelyt

Pakokaasut värit: merkityksiä ja erittelyt

Jos savua on sininen …

Jos savua ulos pakokaasu Se on värillinen sininen, Tämä tarkoittaa yleensä, että moottori on tulessa ylimääräinen öljy. Se yleensä tapahtuu, kun on kulunut tiivistää opas venttiilit tai renkaita mäntä. öljyvuoto, joka osia, jotka on voideltu polttokammioon, luonnollinen paikka, jossa polttoaine palaa tapahtuu.

Syntyminen sininen savu, on syytä tarkistaa öljyn määrä säännöllisesti ja korjaa vialliset osat (opas venttiilit ja männänrenkaat).

Toinen syy, miksi voit mennä sininen savu on mahdollinen merkki ongelma että Turbo boost, tehden suositellaan korvaaminen tai korjaaminen.

Jos savua on harmaa …

Mekaaninen asiantuntijat ilmoittaa, että kun savu ulos pakokaasu se on harmaa, ongelma on vaikea diagnosoida. Kuten kun se tulee ulos sininen savu, jossa ulkonäkö harmaa savu voi olla auton polttava öljy tai mount vialliset turboahdin. Tällöin varotoimia seurata ovat samat kuin silloin, kun se tulee ulos sininen savu.

Lisäksi harmaa savu voisi tarkoittaa tukoksen tai toimintahäiriön PCV-järjestelmän (kampikammion tuuletus) järjestelmä. Kuitenkin, kun PCV-venttiili on tukkeutunut, paine voi aiheuttaa öljyvuotoa. Onneksi PCV venttiilit eivät ole kalliita, ja ongelma voidaan ratkaista yksinkertaisesti tahansa mekaanikko.

Jos savu on valkoinen ...

Jos savua ulos pakoputken valkoinen, jos se tulee ulos hyvin pieninä määrinä ja muotoinen ohuita periaatteessa ei ole mitään syytä huoleen, koska se on todennäköisesti seurausta kertymä of normaali kondensaatio sisällä pakokaasujärjestelmä. Kun ajoneuvo edelleen kertyä kilometrin ja muutaman minuutin käytön, tämä hieno valkoista savua yleensä häviää.

Kuitenkin, kun lankaa valkoista savua lisäksi paksu ja tiheä normaalia, ongelma on vakavampi, koska mikä on polttava on jäähdytysneste moottori. Tämä voi johtua vakava ongelma kannentiiviste, että pää tai mahdollista halkeama että moottorilohkosta. Asutuksen kaikista vioista yleensä kuljettaa suuret rahoitusvaikutukset.

Älä sivuuttaa jälkimmäistä, koska ongelma saattaa pahentaa. Pieni vuoto jäähdytysneste voi aiheuttaa vakavan vaaran erittäin vakava ylikuumeneminen ja moottorin vaurioitumisen. Myös kylmäaine vuoto voi myös sekoittaa öljyä ja aiheuttaa vakavia ongelmia auton.

Jos savu on mustaa …

Siinä tapauksessa, että savu on musta, tämä on varma merkki siitä, että moottori on Poltettaessa raskasta polttoöljyä on. Tämä tapahtuu mahdollisesti puutteita ilmansuodatin moottorin, anturit injektio suuttimet ja polttoaineen paineensäädin.

mustaa savua Se on yleensä helpoin tapa diagnosoida ongelma. Tee se nopeasti, koska molemmat terveyden autosi omaan talouteen kiitos, koska auton lopettaa menoja enemmän tarvittavan polttoaineen määrää.

Saatat myös olla kiinnostunut

– Miten nestemäisessä muodossa pyyhkimet koti

– Miten puhdistaa auton verhoilu: Home temppuja

– 30 kotiin korjaustoimenpiteitä varten autossa

– Miten poistaa jää tuulilasista, yksinkertaisia ​​temppuja

Adblock
detector