Revolution Citroën: C4 Cactus uten airbumps? Farvel til C4?

Revolution Citroën: C4 Cactus uten airbumps? Farvel til C4?

Citroën avanserer sine planer om å omskape sitt sortiment. Etter å presentere den nye C3 og C5 Aircross, vil neste bli en ny C4 Cactus ... som kan revolusjonere tilbudet kompakt.

Den nye Citroën C3 Aircross, C5 Aircross, New C4 Cactus ...

Den nye Citroën C3 Aircross, C5 Aircross, New C4 Cactus ...

Den nye Citroën C3 Aircross, C5 Aircross, New C4 Cactus ...

Den nye Citroën C3 Aircross, C5 Aircross, New C4 Cactus ...

Så langt ingen offisiell bekreftelse på Citroën om noen av deres kommende planer for de kommende månedene. Men all den informasjonen som vi kommer til et punkt sikkert nytt skritt fremover Fransk merke, som bekreftet denne uken sin generelle direktør Linda Jackson, i et intervju med autoexpress. "Citroen aldri gjøre noe vanlig. Vi er modige og gå videre når det gjelder komfort. " Derfor, etter å presentere de siste ukene to nye ambisiøse produkter, C3 Aircross som SUV og den største C5 Aircross, hvilken neste vil være ombygging av C4 Cactus. Og ikke bare noen fornyelse ...

Sjefen sjøl, produktplanlegging Citroen, Peugeot Xavier har anerkjent i samme medium som "gi en etterfølger til Nåværende C4 Cactus, men Vi ønsker å vise konsistens med gjeldende strategi. la oss avslører i mindre enn ett år". Og det er da muligens mysteriet er avdekket: ny SUV i området, nye C4 Cactus kan føre til en mer konvensjonell kompakt volum, å bringe sammen til og med i en enkelt modell til den aktuelle Citroën C4 at derfor forsvinne.

En C4 Cactus uten airbumps

Realiteten er at, flere og tre år på markedet (Den ble levert i februar 2014), den Cactus Citroen C4 og i år pekte på en første restyling. Men de fleste synes nå all informasjon Det vil være nesten en andre generasjon for sin betydelige transformasjon. Det kan også taper som det hittil har vært kjennetegn: de airbumps, eller polstrede luft sideskjermer for å beskytte små støt. Også viktig så langt for sin stilistiske definisjon også overraskende at, til tross for å ta i bruk den nye C3, og vi har sett dem fjernet i siste C3 Aircross eller utviklet seg mot et nytt format mindre og lavt nær bakken i Aircross C5, som du kan se i bildet. Kanskje vi ser i Cactus også i dette formatet nedenfor.

Aircross Citroen C5Uansett, ikke lenger den klassiske og airbumps eventuelt å bringe sammen den hele rekke tradisjonelle kompakt legeme merkevare, den nye Citroën C4 Cactus, allerede selv mulig å kjenne ham etter sommeren, adoptere funksjonene i de nyeste modellene av merket som en front veldig inspirert av Grand C4 Picasso. Også bak endringen.

produsert som sin forgjenger også i Spansk fabrikken av PSA i Villaverde, i Madrid, den nye Citroën C4 Cactus satse mer intenst tilkobling og sikkerhetsteknologi, mens introdusere de nyeste motorene diesel BlueHDi og bensin Puretech Fransk gruppe og dens automatiske girkasser. Mer enn noen gang saloon, Det er mer enn sannsynlig også angivelig lekket til britiske medier som har flere modulære løsninger, som liggende bakre setene etter halvdeler. Interiørdesign, men bør ikke variere mye.

Inne i Citroen C3 AircrossMaksimal komfort med revolusjonerende suspensjoner

der ja Det vil også være et viktig skritt framover Det er når det gjelder komfort... som spådd, og eier Linda Jackson. Derfor bør den nye C4 Cactus kommer med mange av de løsninger som er presentert i sin Citroen Avansert Comfort program. Sittekomfort og mer fluffy, tykkere vinduer og isolere bedre eller støyabsorberende materialer mer De vil være en del av sin begavelse. Spesielt som et nytt konsept for suspensjoner.

Og er det, som vist på Citroen C5 Aircross, den C4 Cactus bør ha også med en lik din, men identisk system, bestående av progressive hydrauliske støtdempere erstatte støtdempere og spiralfjærer. Dette systemet tar derfor sikte på å etterligne uten noen elektronikk i en viss grad til C6 forsvant. Born lovende en mer behagelig og myk kjøring... snart vil vi sjekke. Det gjenstår bare vent noen måneder for å se om all denne informasjonen er oppfylt.

Du kan også være interessert i:

SUVer med PSA angrep verdens

Den revolusjonerende suspensjon Citroen C5 Aircross

Vi testet den nye Citroën C4 Picasso

Adblock
detector