Dette er den Formel 1 Alonso 2015

Dette er den Formel 1 Alonso 2015

MP4-29H med McLaren Honda motor som Fernando Alonso vil kjøre i 2015 Formel 1 sesongen var å rulle på banen Yas Marina (Abu Dhabi) under den offisielle test av FIA (International Automobile Federation).

McLaren-Honda MP4-29H Fernando Alonso

McLaren-Honda MP4-29H Fernando Alonso

McLaren-Honda MP4-29H Fernando Alonso

McLaren-Honda MP4-29H Fernando Alonso

teamet McLaren, Britiske formel 1-teamet, var i stand til å teste sin roman offisielt MP4-29H bil prototype, driv sprettert (Så langt de hadde levert motorer Mercedes), og som vil Fernando Alonso, Pilot nesten sikret for 2015 sesongen (ingen offisiell uttalelse ennå).

Ansvaret for å teste McLaren-Honda MP4-29H Det har vært reservefører for laget, Stoffel Vandoorne, som kunne knapt fullføre tre runder i testen (ca åtte timer) utført av FIA i tracing Yas Marina (Abu Dhabi). Etter den andre runden, stoppet bilen på banen og McLaren ingeniører fikk ikke bilen kunne re-shoot. Elektroniske problemer stablet opp bak hverandre, og det var umulig å finjustere mekanikken, men Eric Boullier -Director av teamet ble rettferdiggjort ved å forklare at det er vanskelig å knytte arbeidet hans team med Honda, og det tar tid å nå full gjensidig forståelse.

I mellomtiden, yasuhisa Arai -Head av konkurransen divisjon sa Honda- V6-motoren er fortsatt under utvikling og de trenger å gjøre noen forbedringer for å nå Australia (første løp i 2015 sesongen) i de beste forholdene.

Adblock
detector