Tyyppisiä siirrettäviä ja katot

Tyyppisiä siirrettäviä ja katot

Auto syntyi kodittomia, mutta niiden kehitystä nopeasti hyväksyi sen käytännön ja rakenteellisia kysymyksiä. Mutta on aina ollut siirrettäviä ja nykyään on olemassa useita tapoja täyttää sisävalo ja ilmaa.

Tyyppisiä siirrettäviä ja katot

Tyyppisiä siirrettäviä ja katot

Tyyppisiä siirrettäviä ja katot

Tyyppisiä siirrettäviä ja katot

Löysi autoa tuli vaihtoehto, kaavassa ajotunteen eri, vapaammin nauttia ajo. Aluksi autoja kävellä, joka kehittyi roadster jossa on jäykempi rakenne tarjota poderles vieläkin urheilullisemman suorituskykyä. Rakentaminen alustan ansiosta sekä avoauto kuten roadsters jäykkyyden käyttäytyminen melkein kuin auton suljetun rungon ja turvallisuus merkittävä suojaus jousin.

Evoluutio on myös muotoiluun materiaalit suolet kangas, vahvemman ja eristäminen, sen eri kerrokset. Ja ennen kaikkea, ulkonäkö nivelletyn hardtops, käytännöllisempi, vaikka ei pidä purists. Mutta tuntuu hieman annos tätä vapautta perinteisissä autojen pakko työskennellä tai perheen matkoja, käytännöllistä tai panoraama katot ovat entistä houkuttelevampi vaihtoehto.

Nämä ovat tyyppejä siellä

hardtop nivelöitävä

Ford Focus CCPeugeot Eclipse, 30s, oli ensimmäinen malli sisällyttää taittuvat hardtop tulla avoauto, edeltäjä tänään selkäpuu-coupé, yleistyvä tavalla. Ne ovat hitaampia avata ja katto laskettuna vievät enemmän tavaratilaan, mutta sen eristäminen on parempi, Ne ovat aina sähkö- ja vähemmän huoltoa.

Esimerkkejä: (Mercedes SL ja SLK, BMW 4-sarjan Cabriolet ja Z4, Renault Megane CC, Volkswagen EOS …).

Kangas katto

Audi S3 avoauto tavanomainen palkin käytetty kangas huput, koskaan parempi eristys, jossa on useita kerroksia ja valikoima suurempi värejä. Aluksi he olivat kaikki käsin, mutta nykyään useimmat ovat sähkökäyttö sisältä. On tuotemerkkejä kuten Audi, seuraava on myönnettävä, että cabrio oltava kangas katto pitää sen olemus, varsinkin roadsters.

Esimerkkejä: Audi A3 ja A5, BMW 6-sarjan, Opel Astra ja VW Golf ja Beetle Cabriolet tai roadster variantteja urheilullisempi malleja markkinoille kuin Jaguar F-Type, Porsche 911 tai Aston Martin Vantage.

tyypin Targa

Porsche 911 Targajäykkä runko rakenne, mutta koko kattoluukku poistetaan ja tallennetaan irrotettavia osia. Yleensä se on jaettu kahteen osaan, niin että voidaan ajaa vain yksi elementti sijoitetaan. Porsche on saanut takaisin 911 Targa versio, joka voi tallentaa katon automaattisesti.

Esimerkkejä: 911, Chevrolet Corvette.

kattoluukku

Fiat 500 CabrioRullattava tai taitettava kankaalle, ja myös arkkia Joissakin tapauksissa, kuten Citroen Pluriel. merkitse välivaihe ennen avoauto, on suurempi kuin tavanomaisten taittuvat katon pinta. Fiat 500 on remake alkuperäisen mallin, automatisoitu toiminta.

Esimerkkejä: Fiat Abarth 500 ja 500, DS3 tai Citroen C1.

solares

kattoluukkuPieni suorakulmainen aukko katon kuuluvat lasi tai rakenteen elin väri, joka Se avaa sisältä manuaalinen tai sähköinen tilassa. he tarjosivat monta vuotta, koska juuri ne vaikuttavat kehon jäykkyys ja Se ei tuota kiertojen, jotka vaikuttavat käyttäytymiseen auto. Lähes kaikki merkit ovat sitä saatavissa kaikkiin malleihin sen alueella.

panoraama

panoraamakattoterassillaKiinteät, taitto tai sekoitettuna. Jäykkyys rakentamisen alusta on sallittu käyttö erittäin laaja lasipinnat katolla. Ne jaetaan avaamisen sallimiseksi sähköisesti. toistaiseksi alempi liikkuva verhon alapuolella lasi itsenäisesti, joka poistaa tila korkeusmitta matkustamoon. Citroën C4 cactus debuts lasi erikoiskäsittelyn estää kulun ultraviolettisäteet, jätetään verho.

Adblock
detector