Min erfaring som en forelder av tvillinger i Auris Hybrid Toyota

Bil å bære tvillingerBil å bære tvillingerBil å bære tvillingerBil å bære tvillinger

Det er ikke lett å være forelder til tvillinger. Eller, i mitt tilfelle, tvilling, for å være nøyaktig. Du må venne deg fra begynnelsen til ikke sammenligne (og ofte er uunngåelig), til concienciarte at det vil være netter (mange) enn dårlig vil gå på igjen (grusomheter!) Eller anta (men aldri slutte å plage) vil du høre etter street mange ganger så stor som "se, hvis de blir gjentatt". Ja, sannsynligvis meg selv før jeg sa det. For hans identiske fysiske og klær de vil ha det samme, vanskelig å forstå, men de er to helt forskjellige personer, med sin egen karakter, selv om noen tror det, med ditt navn: Zinnia og Mireia, i vårt tilfelle ... og ingen " tvilling". I likhet med Toyota Auris Hybrid at vi i dag prøve meg (ja, jeg vil nesten si nå at på fritiden 8 hours'm journalist og tester biler), er ingen klone. Det kan være en hybrid med en nesten modellerte system som har popularisert Toyota Prius, og som en mindre Yaris Hybrid. Men det har sin egen personlighet, og er også unik. Bortsett fra Lexus CT 200h, eller en plug-in VW-gruppen, ingen annen kompakt hybrid ren som det, langt mindre med en slik konkurransedyktig pris.

Toyota Auris Hybrid: to motorer, dobbel erfaring

Under vår langsiktige test en måned til Toyota Auris Hybrid Vi har snakket om hvor lite du bruker. Men opplevelser som vårt, må vi markere det. Som forelder til tvillingene, du må bare bli vant til det, de er noe som tyder på to i bleier, kremer eller vaksiner, men også vanligvis blandet fôring. I mitt tilfelle, en boks med melkepulver (og koster mer enn 20 euro) ... hver 3 dager! Og som i mange måneder. Jeg kan ikke gjøre det bedre konto, jeg ønsker ikke å skremme deg så snart, men det legger også til barnehagen om, når du er ferdig med svangerskapspermisjon, har du ingen å forlate dem et par måneder. Det var ikke min sak evig takk, mamma! Så 3,3 l / 100 km jeg har sett tilbringer ned fra hjem til jobb i mer enn 40 km, takket være de gode resultatene av sin bruk i elektriske, er eksepsjonell: min erfaring forteller meg om 4,5 l / 100 km hvis jeg går på en diesel bra. Og i løpet av helgen uke Jeg har alltid flyttet rundt 5,0 l / 100 km i gjennomsnitt, uavhengig av ruten. Ja, Toyota Auris Hybrid for å spare.

Men å være far til tvillinger, I tillegg til forbruk og penger, plass er en prioritet. Og det er der han har overrasket meg en Toyota Auris Hybrid, i prinsippet, Jeg ville aldri ha reist romslig familie alternativ. Vi startet inne, der det store problemet er plassen lagt i bakerste rad skal alltid ri pair to barnestoler gruppe 0, 0+ og 1: bulking, og mye. Og du har ikke noe valg, det er din sikkerhet. så Du trenger mye bredde, god benplass og et flatt gulv. Og dette Auris møter tre aspekter. Du trenger ikke mer av de 74 centimeter beinet vi måler, mens Den nesten 140 cm brede i andre rad praktisk talt bare se en stor minivan. For å gi deg en idé, er min innenlands bil en Nissan Qashqai + 2, og det montert ikke angitt de sentrale plaza stoler. Her, som du kan se på bildene, Ja jeg passe mellom stolene, stramt, men kom inn.

Den passer stramt; ikke barn selv, i noen få Quepo biler mellom stolene.

Oppdraget er fullført, så kontakt passere endelige analysen enda mer engasjert: stammen. Jeg tror jeg forstår. Gemelar første vogn, barnevogn senere. Pose med bleier, flasker og melk, skifte klær, leker ... bedre enn si mobilisere på ferie. trenger ikke sikkert mye plass, og som også oppfyller Toyota Auris Hybrid. På bildet har du testen, to barnevogner, to sykler, to scootere som har brakt dem denne julen Kings, to baller, to hjelmer ... Alt går. Og, ja, hvis de er jenter, blir vant: Frozen universet (og sanger) vil nå alltid andre i familien. Kanskje hvis det var ikke nok.

Stammen av Toyota Auris Hybrid kan alt: ikke gå glipp av to vogner av tvilling til bunnenderes nesten 400 gode liter målt av våre tekniske senter er eksemplarisk for kompakte. På dagen, jeg forsikrer deg trenger ikke mye mer. Og hvis du tenker på sommeren, kan du velge samme Auris Hybrid Touring Sports familie i kroppen, med mer kapasitet. I alle fall i dag allerede har en hybridbil batteri er et kompromiss: hva passasjerene vite hvor batteriene gå?

Også i Toyota Auris Hybrid skjermer er et tilbehør til takke den lilleAvslutter helgen og vår familie opplevelse ombord i en kompakt familiebil som også Jeg ble overbevist av sin glatte ride og komfort demping. Og at når man reiser med små barn er også en garanti. Trinn ettermiddag vitnesbyrd vår seksjon taksing til en annen bruker. Jeg kommer hjem med min kone og mine jenter. Fordi, som du fremdeles er i tvil eller frykt, vil jeg overbevise min siste tanke: hvis et barn er det beste jeg kan gi deg livet, tenk belønne deg med to om gangen. Hver dag jeg takke deg for det. Det er uten tvil det beste jeg kunne skje i livet. Og jeg tror ikke jeg trenger å fortelle deg hva hver enkelt representerer den andre: det er å ha en sjelefrende med hvem du skal dele alt og spille når som helst. Jeg lover.

Merk Miguel G. Puente: Subtle, Jordi, subtil, gjorde disse siste setningene du ønsker å forstå at det å ha to motorer som en Toyota hybrid er bedre enn én? Hvis du ikke har vært, vel det virker lignelse.