Wat zijn de veiligste auto merken?

Volvo, de veiligste merk, volgens de poll Best Cars 2016Volvo, de veiligste merk, volgens de poll Best Cars 2016Volvo, de veiligste merk, volgens de poll Best Cars 2016Volvo, de veiligste merk, volgens de poll Best Cars 2016

Wat zal Volvo tot jaar te winnen na de beveiliging jaar? Volvo hangt het bord "veiligheid" aan alle vier zijden, of zodat bestuurders inzien dat jaar na jaar het merk zich op de top van de ratings wanneer gevraagd over "High veiligheidsnorm" in de Best Cars Survey 2016. Sinds veiligheidsgordels, heeft Volvo draaide niet alleen om te onderzoeken, ook hun volledige potentieel op dit gebied in een zeer effectieve manier bekend te maken, zodat vandaag de dag, ook al zijn er al veel merken zou kunnen worden in de eerste plaats, blijft Volvo, die de hoofden van onze respondenten experts in beslag neemt. In Italië en Frankrijk, het Zweedse merk is ook de koningin van de veiligheid, maar niet in Duitsland, waar de top drie is de gedeelde tripartiete Duitse, Mercedes, Audi en BMW.

Als we rekening houden met de van de totale deelnemers aan de enquête view, Volvo is weer protagonist in sectie hoge veiligheidsstandaard. De volgorde van de top drie herhalingen met betrekking tot de resultaten van Best Cars 2015. Achter het Zweedse merk, Mercedes en Audi Zij delen de taart. Toen we vroegen de gebruikers van het merk zelf, Deze zorgen voor de top ook Volvo, Mercedes, Audi en BMW, in dezelfde volgorde, maar deze keer Renault springt naar een uitstekende vijfde plaats, voorafgaand aan Lexus, VW en Porsche zijn het best beoordeeld door gebruikers in het algemeen.

online beoordeling van uw gebruikte autode bestuurders die nieuwe auto's rijden, met minder dan drie jaar, geven ook meer scoren Volvo, maar na de meest sterkste merken Lexus neemt een prominente plaats in. voor Auto gebruikers met meer dan 3 jaar, Lexus, Volkswagen, Porsche en Toyota en Ford gaan vooraanstaande posities op wat mensen dachten dat gebruikers met een nieuwe auto en Volkswagen.

Vrouwen scoren bij Mazda en Opel

Zowel mannen als vrouwen bekroond met de hoogste veiligheid in deze volgorde, Volvo, Mercedes Audi, BMW en Lexus. Voor mannen, Infiniti en land Rover, Ze zijn belangrijk in dit aspect van veiligheid, want een lijst van de 15 veiligste merken in tegenstelling tot vrouwen die ze geen rekening mee houden. Lexus, VW en Porsche eveneens de voorkeur. De vrouwen hebben ook in het achterhoofd Mazda en Opel, die op de lijst van 15 security verschijnen. Lexus, Renault en Ford, zeer top.

Met betrekking tot de leeftijd van de deelnemers aan de poll Best Cars 2016 jongere Ze is opgenomen in de top 15 merken veiliger fabrikanten zoals Opel en Nissan, en gepositioneerd bij Renault en Ford in prominente plaatsen. Jaguar verdwijnt. Bij de beantwoording van de mayoresde 30 jaar voor de veiligste merk Lexus, Porsche en VW worden herhaald voor de oudere gebruikers. Citroën verliest een aantal punten met betrekking tot de beoordeling van de jongste.

U kunt ook geïnteresseerd

De meest betrouwbare automerken

Automerken met betere afwerking

De prijzen van nieuwe auto's in Autopista.es

De meest betrouwbare auto's van het moment