De beste politibiler i verden

Politibiler: den mest spektakulære verdensPolitibiler: den mest spektakulære verdensPolitibiler: den mest spektakulære verdensPolitibiler: den mest spektakulære verdens

Hvis du reiser i verden, kan du finne noen politibiler Vi kunne knapt se i Spania. Det patruljerer i biler superdeportivos, SUV og enda elektrisk.

Chevrolet Camaro Dubai Police

Sikkert, de mest kjente er de av Dubai politiet, som kan sees med de mest attraktive bilene på planeten, som Bugatti Veyron, den Bentley Continental GT eller Chevrolet Camaro, blant andre. I dette tilfellet er det å ha biler som er i stand til å sikre sikkerhet i et rikt land, hvor nesten alle har biler med stort slagvolum, noe som antyder at selv i bilen mindre enn 300 hk.

I Italia de ikke mangler originalitet, med en spektakulær Lamborghini Huracán LP 610-4 og opp Ariel Atom PL1.

Nissan Leaf fransk politi

Frankrike og Portugal forpliktet til elektrisk bil, den galliske landet med sin Renault Twizy og våre fastlandet naboer med Nissan Leaf.

i Australia heller ikke de kommer til kort, og har valgt en Lexus RC F, som er tilstrekkelig og er overkjørt med sin V8 bensinmotor 477 CV.

I USA er de mer praktisk og har en Ford Interceptor med ballistisk beskyttelse, en SUV som mange vil føle seg tryggere vandre gjennom noen av de farligste nabolag i verden.

Lykan hyper Politiet Abu Dhabi

Behovet for å gå videre og ha politiet med Lykan hyper, den Arab superbil med pris 2,5 millioner euro. Dette kan bare skje i Abu Dhabi.

Du kan også være interessert

10 sjokkerende politibiler

Spesial: politibiler Dubai