Hyundai Tucson 2015 substituut ix35 in Europa

2015 Hyundai Tucson2015 Hyundai Tucson2015 Hyundai Tucson2015 Hyundai Tucson

de derde generatie compacte SUV Hyundai in Europa gebruikt weer de naam Tucson, nadat deze is genoemd ix35. de nieuwe Tucson 2015 Het opent groot op de eerstvolgende Geneva Motor Show, die plaatsvindt tijdens de eerste dagen van zal nemen maart in de Zwitserse stad. Bij aankomst op de dealers De Europese aandelenmarkten is voorzien van tweede helft dit jaar.

Ix35 opzichte van de Nieuwe Hyundai Tucson 2015 is 6 cm langer (met een totale lengte van 4.47 m), 3 cm breedte (Totaal 1,85 m) En twee onderste cm (één Hoogte 1,64 m). Intussen is de wielbasis groeit 3 ​​cm aan de totale 2,67 m. Deze toename van de buitenafmetingen en een vernieuwde interieur, Hyundai Het zorgt ervoor dat de leefbaarheid en de beschikbare ruimte voor de inzittenden van de nieuwe Tucson licht verbeterd. Aan de andere kant, romp Ook ziet verhoogde zijn laadvolume tot een totaal van 513 liter (Versus previous 465 liter die homologaba ix35).

Vijf motoren Euro 6, voor nu

mechanische range 2015 Hyundai Tucson Het zal vijf aandrijflijnen en afgestemd op de anti-vervuiling standaard Euro 6. Benzine, 1,6 atmosfeer aangeboden GDI 135 pk en een turbocharged 1.6 T-GDI 176 pk, terwijl in diesel beschikbaar zal één zijn 1.7 CRDi 115 pk, 136 pk 2.0 CRDi 2.0 CRDi en 184 pk. De mogelijkheid dat de benzinemotor 1.6 T-GDI te combineren met ofwel een manuele transmissie met zes versnellingen of, als alternatief, met een automatische dubbele koppeling 7DCT 7 versnellingen te markeren.

Interieur Hyundai Tucson 2015Hyundai DNA

de nieuwe Tucson Het bevat een aantal van de esthetische gegevens al gezien in de nieuwste producten Hyundai. Deze omvatten de frontale, die domineert nieuwe grille zeshoekige verbonden lED-koplampen, plus een nieuw ontworpen bumpers en meer op de voorgrond. In profiel gezien, het is waar de natuur wordt geaccentueerd SUV de Tucson, multipart lichaam dragen 'muscle' en kracht.

in de binnenland, Hyundai U wilt om te wedden op de kwaliteit in de ontwikkeling van haar nieuwe Tucson. Net als in de recente releases auto is gebeurd, is het interieur vereenvoudigd met minder knoppen en minder controles 'liosos' voor de bestuurder. In de eerste foto zien we een tone lederen bekleding 'red red'. op voorstoelen, de Zuid-Koreaanse bedrijf heeft bevestigd dat het zal hebben ventilatie- en verwarmingssysteem.

Laten we praten over de instelling

in de Nieuwe Hyundai Tucson 2015, Zij omvatten verschillende items van apparatuur, zoals Intelligente openen van de achterklep (Het opent automatisch de nabijheid smart key te garanderen) en Smart Parking Assist System System (SPAS) of automatisch fileparkeren.

de navigatiesysteem nieuwe generatie Tucson 2015 Het is aan drie keer sneller dan die welke wordt gebruikt in de nieuwste modellen van Hyundai. Deze multimedia systeem wordt geleverd met een gratis abonnement op zeven jaar TomTom Live-services (Subject volgens markt specificaties).

In termen van veiligheid en rijtaakondersteuning, de New Tucson 2015 nemen interessante apparaten zoals de autonoom noodremsysteem -met drie modi: voetgangers, de stad en interstedelijke. Ook onder meer de bestrijding en monitoring van onvrijwillige lane departure (Bereikt invloed proactief in de richting van de auto te blijven rijden in de rechter laan), het stelsel van dwarsverkeer signalering in het achtergebied (gebruikt een radar voor bediening met een kijkhoek van 180 graden), control blind, verkeersborden en maximumsnelheden actieve motorkap, die stijgt tot de schok op te vangen en het minimaliseren van de schade wordt geslagen om tot een voetganger of fietser.

U kunt ook geïnteresseerd

Geneva Motor Show 2015