Car Insurance: der hvor å sikre det når ingen vil ha deg

Car Insurance: der hvor å sikre det når ingen vil ha deg

Hvis du er ute etter forsikring for bilen din, men du har forkastet minst to private forsikringsselskaper, ikke bekymre deg fordi den har en løsning.Car Insurance: der hvor å sikre det når ingen vil ha deg

Loven krever at hver eier av en bil minst en forsikringsavtale som dekker skader som kan føre til tredjepart. Men for mange unge sjåfører oppfylle denne juridisk forpliktelse kan være ganske vanskelig som forsikringsselskapene ikke ønsker å ha dem som kunder sette så unnskylde sin høye ulykkesfrekvensen.

Dermed mange unge har ikke noe annet valg enn å gå til Forsikring Erstatning Consortium. Det er en offentlig enhet under departementet for økonomi og konkurranseevne, som Den har en plikt til å sikre at alle sjåfører De bekrefter at de har blitt avvist, minst to private forsikringsselskaper.

vanligvis Konsortiet forsikringstakere er vanligvis unge sjåfører. 14,3 prosent er under 18 og 57,8 prosent er mellom 19 og 25 år. Foreløpig har forsikring kompensasjon Consortium 1,947 forsikrede biler, hovedsakelig mopeder og motorsykler. Vil du vite hva forsikringen dekker Consortium?

SI forsikring Consortium inkluderer

  • den reparere skader forårsaket til tredjepart av handlinger av sirkulasjon. Opp til 70 millioner euro for skader på personer og opptil 15 millioner euro per krav i materielle skader.
  • mekanisk, farmasøytiske og sykehus: I beløpet som er nødvendig for å kurere eller konsolidering av oppfølgere, forutsatt at utgiftene er behørig begrunnet.
  • Begravelse og begravelse utgifter: Ifølge toll av stedet der tjenesten ytes, i mengden berettiget.

Forsikring Konsortiet omfatter NO

  • Skade påført tredjemann i løpet av de kvantitative grensene allerede forklart i forrige avsnitt.
  • Skader forårsaket av skade eller død av føreren av bilen som forårsaket ulykken.
  • materielle skader på selve kjøretøyet, eller av gjenstander som transporteres.
  • Erstatningskrav, juridiske utgifter, reise hjelp …

Du kan også være interessert

-Forsikring: opptil 1000 euro forskjell

-Triks for å få den beste prisen på bilforsikring

-Prisen på forsikringen vil stige ved å øke kompensasjonen

Adblock
detector