De nieuwe Seat van de toekomst: 7-seater SUV, Arona, een elektrische …

Toekomstige auto's Seat: Grote SUV, Arona, een elektrische ...Toekomstige auto's Seat: Grote SUV, Arona, een elektrische ...Toekomstige auto's Seat: Grote SUV, Arona, een elektrische ...Toekomstige auto's Seat: Grote SUV, Arona, een elektrische ...

Seat kijkt naar de toekomst en wat een manier! Als een paar maanden geleden presenteerde hij een compleet -update één van de selling, Lion 2017, een paar weken geleden woonden we de officiële opening van een van de meest verwachte releases in de afgelopen jaren: de vijfde generatie van de Seat Ibiza.

Met de organisatie van deze twee echte zwaargewichten, moet het een vraag te stellen:zullen er nieuwe auto's Seat zijn? Het antwoord is ja. We spraken met de president van het bedrijf, Luca de Meo, op Seat nieuwe auto's aan te komen in 2017 en 2018

Grote SUV Plaats 7 personen in 2018

Luca de Meo Het geeft ons de sleutels van toekomstige releases merk, zoals we legde een aantal geheimen nieuwe grote SUV Seat"Toen ik daar de 20V20 Seat concept, maar zonder een bijbehorende project. Sindsdien hebben we gewerkt om oplossingen en enterprise weg te vinden we hebben bereikt onze SUV grote toekomst kost ons 30 procent van wat we moeten investeren als we op onze eigen, wat voordelig platforms en fabrieken van de groep nemen. En wat is een betere plek dan Wolfsburg (Duitsland), de geboorteplaats van Volkswagen-groep om het te realiseren. We kunnen meer kosten dan wanneer we zouden maken in Spanje maar in Martorell ons onmogelijk was capaciteitsproblemen.

Grote SUV Seat 2018Op de toekomst seat SUV met 7 zitplaatsen interne configuratie, De Meo verklaart het volgende: "Op basis van deze nieuwe Seat is de Volkswagen Tiguan XL. deze auto zal in het teken van de toekomstige vormgeving Seat, hoewel het zal de toekomst Seat Leon -2019, die een paar maanden later zal aankomen, die ons de weg naar stilistisch zowel exterieur als interieur in de daaropvolgende jaren te gaan geven. Het zal een zeer winstgevend, maar niet een groot volume auto en stellen ons in staat om te herinvesteren in andere kwesties die niet kan vergeten en die nodig zijn, zoals het verminderen van CO2 of elektrificatie van het bereik. Hij zei verder versterken van de banden tussen Seat en Volkswagen, dat is zeer belangrijk voor ons omdat we ook in Duitsland wordt vervaardigd een Seat en personeel van de centrale kan kennen en zijn er trots op een Seat te maken. Het is nog niet besloten om de naam maar in de afgelopen dagen Ik heb ontvangen inschrijvingen verschillende gemeenten aanbieden van zijn naam voor de toekomstige grote SUV Seat".

Seat technologieën CNG gas, elektrisch, hybride auto ...

Spreekbeurt de Meo nieuwe bronnen van voortstuwing: "Wachten op onze eerste elektrische 2019, inzetten door CNG (compressed natural gas). Heeft potentieel en ik, als Italiaan, ik heb het zien succesvol samen te werken. Arona wordt ook aangeboden met gas. Elektriciteit wordt nog nader te bepalen als we het op platform Leon of Ibiza. Het zal een auto die ons zal helpen om te verkopen of anderszins te verstrekken diensten. Voor wat betreft de hybridisatie het is niet vastgesteld, maar de volgende generatie Seat Leon zou een hybride bieden, zoals onder een segment.

Seat SUV toekomstSeat Arona: de "Ibiza" SUV, de eerste om aan te komen

de Seat SUV Ateca zullen "broertje". de nieuwe mini SUV Het zal worden genoemd Arona en zal een groot deel van de technische basis vrijgegeven door het te gebruiken Seat Ibiza vijfde generatie. Het is in het Frankfurt Auto Show september wanneer we de officiële presentatie van te zien nieuwe Arona.

wat betreft afmeting, lengte Arona Het moet rond 4,20 m en tal van aanpassingsmogelijkheden buitenkant en de binnenkant zal een van de grote kenmerken zijn. Met betrekking tot motoren, naar alle waarschijnlijkheid met motorstoring benzine drie-cilinder 1.0 TSI in vermogensniveaus van 95 tot 115 pk, terwijl diesel 1.6 TDI wordt aangeboden in uitvoeringen 80, 95 en 115 pk. Wat versies van uitstek ecologische karakter en de verklaringen die je hebt gelezen Luca de Meo, ook een Arona aardgas. We zullen ook waakzaam zijn als je alleen worden verkocht met twee-wheel drive varianten of als die er zal zijn AWD versie 4Drive.

U kunt ook geïnteresseerd

- Interview met Luca de Meo, nieuwe president en CEO van Seat

- Seat en microscoop om de kwaliteit van hun auto's (video) te optimaliseren

- Ateca Seat TSI vs Toyota C-HR: Wat geïnteresseerd SUV, hybride of benzine?

- X-Perience Seat Leon Titan Desert: The Lion extreme