SUV revolutie: alle nieuwe kleine aankomen

De 10 beste kleine SUV op de markt komenDe 10 beste kleine SUV op de markt komenDe 10 beste kleine SUV op de markt komenDe 10 beste kleine SUV op de markt komen

Als de compacte SUV-segment is vernieuwd in de eerste maanden van het jaar volledig met de komst van nieuwe Kia Sportage, Ateca Seat, Volkswagen Tiguan, en bedrijf, dat nu naar beneden kijken om te zien wat er komt. Alle fabrikanten zijn al wedden op nieuwe kleine SUV-segment, dat het in de mode kwam Nissan Juke en de huidige super steeg de omzet Renault Captur, Peugeot 2008 Jeep Renegade, Fiat 500X... Nou, dit is nog maar net begonnen. In de komende maanden zal men bereiken en ongekende vloed van nieuwe auto's in deze categorie; Zoveel zal zijn groei, die veel analisten al overwegen zal eindigen "doden" de conventionele utilitaire. Wij presenteren de beste kleine SUV 10 ze aankomen.

Kia mini SportageKia: A "mini" Sportage 2017

Kia zal landen in 2017 in de categorie met een nieuwe SUV kleiner dan zijn Sportage: al bevestigd het Koreaanse merk. Op het moment dat zijn naam en zijn uiteindelijke beeld is onbekend, maar kan worden gebaseerd op de Kia Provo die u ziet in de foto's, een concept we zagen enige tijd op de Geneva Motor Show. Deze nieuwe kleine SUV Kia Het zou kunnen zijn ongeveer 4 meter lang, en het lijkt te worden uitgebracht met benzinemotor cilinders 3 turbo 100 tot 120 pk macht.

De kleine SUV toekomst van Kia

Smart: Een Forfour SUV voor de stad

smart Ook het groeit als merk en als range. Een van zijn toekomstige ontwikkelingen zullen een kleine SUV ook ontwikkeld met Renault zijn. Het kan worden genoemd Forfour SUV, of formore, zoals reeds gefilterd uit Duitsland. Het project al begonnen, moet later een ander geschikt vrijwel clonische SUV Renault, die onder de huidige Captur kan worden gepositioneerd. In beide gevallen stuurt goed ontwerp en dynamiek, begeleid zoals gewoonlijk achter motor en achterwielaandrijving. Promises.

De toekomst van Smart kleine SUV

Beoordeel uw auto gratisDacia: een "mini" Duster 2018

Dacia Ook zal uitbreiding van haar het aanbod in de komende jaren. Zijn grootste verrassing zal zijn een "mini" Duster, een nieuwe kleine SUV waarmee "eten" de markt. Op dit moment, er is geen officiële naam, maar kan worden op basis van de nieuwe Renault Kwid, een auto die al verkoopt in India voor een prijs die Europa moet tussen 6.500 en 7.500 euro. Daar, dat model Het wordt verkocht met een kleine benzinemotor 799 cm3 en 54 pk, een drijfgas waarvoor 3,9 l / 100 km verbruik is gehomologeerd in China. Dacia uitrusten toekomst in Europa door atmosferische benzine 75 pk 1.2, Hoewel de logica plaatst de driecilinder benzine 0.9 TCe 90 pk diesel 1.5 dCi 90 pk de beste mechanische opties voor een auto waarvan de lengte mag niet langer zijn dan 4,10 meter. We zullen zien.

De kleine SUV Dacia toekomst

Seat: Een "mini" Ateca gebaseerd Ibiza in 2017

met de Ibiza als de huidige technische uitgangspunt en structurele, Seat zal lanceren in 2017 haar SUV klein. Dit werd reeds bevestigd het Spaanse merk, die ook hoopt te profiteren van het succes dat lijkt gericht zijn nieuwe compacte SUV, de Ateca. Op het moment dat zijn naam is ook niet bekend. De toekomst model moet meet rond het 4.10 meter lang en wedden op de nieuwste motoren Diesel 1.6 TDI en 1.4 TSI benzine. Dynamiek en goede ruimte, moet ook uw sterke punten, omdat ze al in de Seat Ateca.

De toekomst van de kleine SUV Seat

Volkswagen: Polo SUV voor 2018

Volkswagen heeft al bevestigd dat een tweede auto geproduceerd in haar Navarra fabriek... en dat is uw Polo toekomstige SUV. productie zal beginnen in 2018 en zal, evenals de Seat, utilitaire architectuur van de Volkswagen groep. Het blijkt te zijn Tiguan schaal moet men ongeveer 4,20 meter te meten in lengte en nemen een groot deel van de technologie die we al hebben de nieuwste modellen van Volkswagen. Het kan puur stedelijke releases voeren, nieuwe diesel TDI en TSI benzine, en zelfs meer versies Camperas AWD. Vanuit Duitsland zeggen dat hun gemiddelde prijs moet rond de 17.000 euro.

De kleine SUV toekomst van Volkswagen

Volkswagen Polo SUVOpel: Meriva zal de SUV in 2017

Opel heeft al de Mokka, maar onder, zal een nieuw model volgend jaar te introduceren. Het zal de Meriva zijn, dat zelfs als je een lichaam minivan houden ook kiezen voor een nieuwe SUV versie. Zonder afstand hun bekende funktie, en de compacte afmetingen, zal het deze keer een take esthetiek van iederen weg om te concurreren in een segment met meer vraag van de klant. Zij zullen naast worden gebouwd Meriva minivan op de Opel-fabriek in Figueruelas, Zaragoza, en om onderscheid te maken zou de naam toe te voegen "Rocks"Net als in het huidige Opel Adam. Het zal een nieuw platform te starten modulaire en efficiëntere motoren adopteren tot nu toe. Velen van hen worden aangeboden als zodanig driecilinder, dus hopelijk benzine komst van de nieuwe 1.0 Turbo 105 pk. al diesel, thrusters 1,6 liter, in varianten van 110 en 136 pk, moeten degenen die de kern van het aanbod te monopoliseren.

De kleine SUV Opel toekomst

Hyundai: een kleine SUV op de horizon

Hyundai Het is al gelanceerd in sommige stedelijke Aziatische markten Kreta, SUV met veel esthetische kenmerken van Tucson. Europa is al bevestigd als Kia, zal het merk een kleine SUV in de komende jaren, maar te bezien of het zal een afleiding van dezelfde Kreta... en zelfs als het heet worden dat ook. Voor nu, kunnen we bevestigen dat dit model wordt gefabriceerd onder de korf methoden, die 'stijfheid en lichtheid te waarborgen, en heeft drie motoren: een benzine 1.6 Dual VTVT 123 pk, 1.6 CRDI 128 pk en 90 pk 1.4 CRDI. We houden de rapportage ...

De toekomst van de kleine SUV Hyundai

Nissan: The Kicks, een wereldwijde kleine SUV

Nissan heeft reeds de Kicks, een nieuwe Global kleine SUV het merk gelanceerd in 80 markten wereldwijd. Halverwege in grootte tussen Juke en Qashqai, deze zomer zal worden vrijgegeven. Geen bevestiging alsnog op hetzij bereiken West-Europese markten, de nieuwe Nissan Kicks, waardoor het ontwerp Kicks Concept die in de Sao Paolo Hall in 2014, Het is ontwikkeld op Nissan V platform (Het B-segment waarop berust, b.v. Nissan Micra of maart). Van omvang zal zijn halverwege ja een Juke en Qashqai: dat wil zeggen, het wordt al gesproken over de grootte 4.30 meter lang, ongeveer 17 cm langer dan de eerste en ongeveer 8 korter dan de Qashqai. Momenteel zijn er geen mechanische bereik aangekondigd, maar alles wijst erop dat het op zijn minst zou moeten nemen benzinemotoren 1.2 DIG-T 115 pk en 110 pk 1.5 dCi, versies met voor- en vierwielaandrijving. We zullen zien of het gaat om Europa.

De toekomst van de kleine SUV Nissan

Nissan KicksAudi: Q2, en klaar in de herfst krijgen

Al gepresenteerd, zijn we in staat om te rijden sinds juli van dit jaar kunt u vragen om ... en dit najaar zullen we al op de markt te zien geweest. we praten over Audi Q2, de kleine SUV die het merk opent om het te positioneren onder de huidige Q3. Cop 4,19 meter lang, ruim vier meter van de Audi A1 en verblijven 13 centimeter gerenoveerd Audi A3. Het is bekend voor het hebben van een goede stam met 405 liter inhoud, een goede binnenruimte en een goede dynamiek. moment, we getest versie 1.4 TFSI 150 pk benzine stroom, waarbij de cilinderassen uitschakelsysteem in een gebied tussen 1400 en 3200 rpm.

De toekomst van de kleine SUV Audi

Citroën: de e-Mehari, de oorspronkelijke inzet

We eindigden met de nieuwe Citroen e-Mehari, een kleine SUV kun je al kopen en vertegenwoordigt de inzet zeker de meest originele van allemaal. Deze nieuwe elektrische auto is de herinterpretatie van Mehari 1968, een eenvoudige en lichtgewicht cabrio met ABS plastic body. met een afbeelding die duidelijk verbindt met design Cactus Citroën C4, het gala merk heeft zijn toevlucht genomen tot fabrikant Bolloré elektrische auto specialist om leven te geven aan de auto. Het ontwerp wordt gedaan door het ondertekenen van de twee chevrons, terwijl platform en drijfmiddel komen uit Bolloré uitgestorven Blue Summer, hoewel assembleert in het Bretonse Group fabriek PSA in Rennes. We hebben al bewezen. In de onderstaande link vindt u alle informatie vinden.

De nieuwe Citroën e-Mehari

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

10 SUV meest gewaardeerde door de Spanjaarden

Koopgids: Best SUV grote markt

Alle compacte SUV markt