Aircross Citroen C5: nieuwe SUV te koop in 2018

Citroën presenteert een nieuwe SUV: de C5 AircrossCitroën presenteert een nieuwe SUV: de C5 AircrossCitroën presenteert een nieuwe SUV: de C5 AircrossCitroën presenteert een nieuwe SUV: de C5 Aircross

De nieuwe Citroën C5 Aircross Hij debuteert op de Shanghai Motor Show en zal de handel starten in de Chinese markt na de zomer. Een jaar later, in 2018, zal onze markten te bereiken, delen fabriek met de Peugeot 3008, Opel Crossland X en DS7 Crossback in Frankrijk, Mulhouse.

Opgepompt als weinig SUV momenteel op de markt, Aircross Citroen C5 Hij wedden op een zeer nauwe neef afmetingen Peugeot 3008, met 4,5 meter lang, 1,84 meter breed en 1,67 meter hoog. Het zal iets langer en iets hoger dan de huidige zijn Europese Auto van het Jaar 2017. Zoals voor de strijd wint ook zes centimeter voor de 3008, die vooral effect zullen hebben interieurruimte. in romp kondigt capaciteit van 482 liter met twee load niveaus: de Peugeot 3008 biedt 520 liter.

Voorbij het exterieur onderscheidend esthetische -heeft een zeer scherpe lijn die het laat lijken lager dan het is-the Aircross Citroen C5 blijft de focus van het Franse merk in het comfort van de inzittenden en dit model stellen een systeem van geleidelijke hydraulische schokdempers konden we al rijden met een jaar geleden is gemonteerd op een Citroen C4 Cactus en We waren verrast aangenaam voor de kwaliteit van het filteren en rijcomfort zonder toevlucht te luchtvering.

Aircross Citroen C5: inside

Aircross Citroen C5Zoals voor het leven aan boord, dit Aircross Citroen C5 toont Binnen licht en luchtig, met een zeer verticalized dashboard en een aantrekkelijk design, met arropándose alles goed in termen van comfort, connectiviteit en beveiliging die hij is begonnen met de huidige Peugeot 3008. Het zal nieuwigheid in deze Aircross Citroen C5 systeem behandeling binnen luchtkwaliteit dat voorkomt aangaan kleine deeltjes met de mogelijkheid devisualizar in het centrale weergavekwaliteit luchtlekken in het interieur.

Evenmin zal missen Aircross Citroen C5 de panoramisch dak, de verwarmde voorstoelen en massage, en een achterbank met rugleuning kantelen tot 27 graden en het vormen van vlakke vloer met de romp bij neergeklapt oa. Deze Citroen C5 Aircross wordt aangewezen digitale front schakelkast 12,3 inches, waarin het wordt gecombineerd met een Capacitieve centraal scherm 8 inch, het systeem te openen en sluiten van de achterklep vrije handen of de mobiele telefoon op te laden inductie.

op veiligheid, nieuw Aircross Citroen C5 Het bevat de meest recente actieve veiligheid, met inbegrip erkenning signaal, intelligente koplampen, automatisch remmen als een botsing risico, actieve snelheidsregelaar functie te stoppen wanneer de voorligger stilstaat, opmerken onbedoelde verandering van rijstrook, waarschuwing dode hoek, camera 360 graden manoeuvreren...

Aircross Citroen C5: motoren

profiteert ook de Citroen C5 Aircross de Grip Control-systeem tractie op alle soorten terrein met zorgen Vijf werkingsmodi: Standaard, zand, todocamino, sneeuw en ESP off. Mechanisch zijn alleen mechanisch officieel voor de Chinese markt, die inzet door de 165 formaat benzine en 200 pk Door de automatische zes verhoudingen.

Citroen C5 SUV AircrossEn in twee jaar, in 2019 zouden lid moeten worden Citroen C5 Aircross Plug-in Hybrid PHEV e-AWD benzinemotor van 200 pk in combinatie met twee elektromotoren, een op elke as, tot 300 pk doel te bereiken, wat hem de meest krachtige Citroën ooit gedaan in serie en met een elektrische actieradius van 60 in totaal km zou maken.

In mechanische gebied voor ons land, hebben we niet veel als we de huidige voorstellen van de Peugeot 3008 klonen, met 3-cilinder benzinemotor vergissen Puretech 130 pk 1.2 en 1.6 THP 165 CV om benzine te dekken. diesel, de BlueHDi 120 en 150 pk Zij moeten de kern aanbod vormen. We zullen moeten wachten een beetje langer om te bevestigen.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Citroen C-Aircross Concept: SUV verrassend

PSA rondt overname van Opel

Citroën C4 Picasso vs Renault Scénic: Wat is de beste familie?