Er den beste SUV? Sammenligning: 3008, Tucson, Tiguan, Ateca, Sportage, Koleos ...

Er den beste SUV? Sammenligning: 3008, Tucson, Tiguan, Ateca, Sportage, Koleos …

Sammen med CR-V, Hyundai Tucson, Jeep Grand Cherokee, Kia Sportage, CX-5, Mitsubishi Outlander, Nissan X-Trail, 3008, Renault Koleos, Ateca Seat, Subaru Forester, Toyota RAV-4 og VW Tiguan. Den største sammenlignende SUV øyeblikket!

Stor komparativ SUV: all stor selger sikker

Stor komparativ SUV: all stor selger sikker

Stor komparativ SUV: all stor selger sikker

Stor komparativ SUV: all stor selger sikker

13 er ikke i dag, for oss, antall uflaks: tvert imot, er det utrolig mange ny SUV våre kolleger auto Pan De har klart å sette på asfalten og kretsen i sin Endelig Master Test 2017: En øvelse i rigor, metodikk og objektivitet som har vært å gjennomføre siden 2007 gjennom komparativ makro global innflytelse med den beste nyheten bil for øyeblikket. Og denne gangen, selvfølgelig, spiller adressere mote segment: den nyeste SUV.

Komfort, kvalitet, effektivitet, sikkerhet, oppførsel … Alt er skannet for denne gangen, den beste nye SUV som har nådd markedet, en kategori som også må møte dagens viktige ytelsesattributtene og kjent trøst å bli referansen kjøretøy for mange husholdninger. Så vi ikke kaste bort mer tid. Vi startet notering 13 SUV ansikt: Honda CR-V, Hyundai Tucson, Jeep Grand Cherokee, Kia Sportage, CX-5, Mitsubishi Outlander, Nissan X-Trail, 3008, Renault Koleos, Ateca Seat, Subaru Forester, Toyota RAV-4 og Tiguan. Og vi fortsetter å verd ytelsen til hver av alfabetisk, for å avslutte stillingen i seg 6 Spesifikke tester og maksimal vanskelighet tørr elg, elg våt variabel slalom uendelig, bremsing på vått underlag kurve og bremsekurve. Attack!

Honda CR-V: en overraskelse!

Og vi kan ikke starte bedre, og heller ikke mer nyhet. den nye Honda CR-V 2018! Den kommer til Europa i Frankfurt Motor Show, Auto Pan, men de har allerede vist seg takket være forhånd premiere på den andre siden av Atlanterhavet. Og også den kommer med den nye motoren vil være kronjuvelen i Europa i svært liten tid: A 1,5 VTEC Turbo med 188 hk og CVT automatgir. med 4,58 meter, Denne SUV har alltid stått opp som en av de mest rasjonelle, og bringer sammen den største plassen i sin klasse og mange shopping modulløsninger. Også det bevart.

Honda CR-VOgså spore den nye Honda CR-V har vist en av de runde SUV (Som du kan se slutten på øvelser). En bedre utførelser og materialer, nå i sin nye generasjon legger til en god utvikling i dynamiske termer: på vanlige komfort, denne gangen bedre tolerert smidig håndtering, bremser og suspensjoner mer effektivt. Det kan ikke være fortsatt den raskeste og mest atletisk, men det gjør oppmerksom og ikke føles vanskelig. God balanse som også legger til en 1,5 Turbo ekstraordinær respons. Vil den nye referanse?

Hyundai Tucson: bet komfort

Vi fortsetter med en annen SUV som er å ha stor suksess i Spania: Hyundai Tucson. Koreanske modellen 4,47 meter lang, Han har klart å sette en stor bulk i listene takket være sin fantastiske bilde og en god opplevd kvalitet. Det kan ikke være best i noen bestemt del, men opprettholder en meget god balanse og god komfort og jevn kjøring som gjør det svært ønskelig SUV.

Hyundai TucsonPå denne anledning, Auto Pan hadde en bensin enhet med sugemotoren på 2,0 liter og 165 hestekrefter, som ikke selges i vårt marked: her kommer med en 1,6 GDI 136 hk eller en 1,6 TGDi, og med turbo og 176 hk. i tester Hun er kjent for en noe mykere fjæring enn sine konkurrenter SUV, prioriterer mer komfort om bord i stedet for dynamisk respons. Også sin retning er mer “på assistert”, ideell for flytting i byen og trafikken, men mindre raskt når uforutsette eller overvinne hindringer. Bare ikke setter sikkerheten i fare når som helst. Plass og fasiliteter er veldig bra.

Jeep Cherokee: mer europeisk

den jeep Cherokee stoppe og legge merke til sine europeiske gener sammenlignet med tidligere generasjoner. Og til slutt denne nye SUV fra 4,62 meter lang Det tilbyr en spektakulær interiør, med flere detaljer og visjon omsorg, og veldig godt løst på ergonomi, utførelser og utførelser. Selv har nye praktiske detaljer som skuffer under passasjersetet eller til andre skyve rad.

jeep CherokeeI Europa sitt tilbud fokuserer på den mekaniske Diesel fremfor alt, men finnes også i andre markeder med en 2,4 bensinmotor 184 hk, ledsaget av den nye automatiske girkasse med 9-trinns gruppe. Settet er noe treg og ikke den mest energiske. Vurdering og dynamisk fremheve at i tester har vist en noe overstyring trend at hvis bedre håndtert kontroller stabilitet og veigrep, ikke trekke poeng for å et chassis som selv står for kvikke og underholdende preg. Sikkert hvis testene var av veien, ville Jeep tjene mer poeng …

Kia Sportage: høyt innstilt

En annen klassiker i de senere år i Europa … og en annen storselger, selv i stand til å stille spørsmål noen måneder ledelse av Nissan Qashqai. Vi snakker, selvfølgelig, Kia Sportage, Brother SUV plattform og komponenter med Hyundai Tucson … men kommer tilbake for å vise at han har en annen innstilt annerledes. Faktisk, dynamisk fjæring tilbud fasthet større kontroll og ramme.

Kia SportageOgså en raskere og mindre myk retning kom denne gangen (i motsetning til de fleste av sine rivaler) med versjon permanent firehjulsdrift. I tester har det stått opp for å ha en noe løs tilbake, men med en svært godt grep grensen. I tillegg sine dyder legger vekt på kjørestilling (Alle veldig intuitiv og god generell kvalitet), anatomiske seter, en andre rad veldig stor … selv om ikke altfor store bagasjerommet.

Mazda CX-5: gjest “premium”

den CX-5 Det har blitt renovert, men ikke altfor radikal generasjonsskifte, fremstår som en SUV med stor innvendig finish, nesten på nivå med premium merkevarer. Også kjent for sin presisjon touch og det er bra respons mellom bekvemmelighet og smidighet … til tross for dynamisk plass for beboerne er det ikke den beste.

CX-5med 4,55 meter lang og det samme SKYACTIV-G 2.5-motoren 195 HP og automatisk skinner i vårt markedet, har CX-5 bare presentert et mol: for å ha kontroll over løs stabilitet og noe treg i sin kalibrering, noe som gjør det mulig for bakakselen gli over den konto i øvelser som slalom . Elektronikk unnlater å møte i tide til tap av grep. deres bremser, ja, veldig bra.

Mitsubishi Outlander: verdien av robust

Enkleste aspektet og løsninger som mange av sine konkurrenter, men også med store dyder. Vi snakker denne tiden av Mitsubishi Outlander, en SUV som idrett et visuelt og med lite imponerende mindre funksjonalitet instrumentering, med en kjørestilling som ikke er den mest moderne og ergonomisk, eller litt kort og flat seat uten for mye korsryggstøtte. Likevel, plass (selv med 7-seters versjoner) er veldig bra, og oppfattes alltid som en meget robust og godt konstruerte SUV.

Mitsubishi OutlanderFødt og å begrense testing, har Mitsubishi Outlander alltid vist en meget nøytral og trygg oppførsel, et chassis godt avstemt. Selvfølgelig, dette er ikke en sportsmodell eller følelsesmessig, men veldig komplett. Denne gangen kom med en motor på 166 hk 2,4 og CVT.

Nissan X-Trail: konservativ SUV

Slå til en av de merkene med mer stamtavle som SUV-modeller, Nissan. Denne gangen, før hans rivaler er X-Trail, en modell av 4,63 meters som er plassert over den Qashqai over størrelsen på de fleste av sine konkurrenter. En meget robust modell som opprinnelig gikk til en veldig moderne, praktisk og gjennomtenkt som en familie bil SUV. Bare fremveksten av nye modeller med mer oppmerksomhet på detaljer har resultert i noen henseender kan han bli beskyldt for mer enkelhet.

Nissan X-TrailOgså med opsjon Tre rader med seter og seter 7, Nissan X-Trail er plassert som en interessant SUV, men også i risikofylt atferd som lite helhetlig engasjement omsettes til en svært konservativ modell. hans tuning og elektronisk arbeid for å unngå sjokk Root, så det er en veldig trygg modell, men mindre smidige reaksjoner. Din støtte hjelper, for eksempel reagere før det enda kommer til å skje et tap av vedheft eller bane. Hvem verdsetter mest dynamiske delen vil savne kanskje mer glede.

Peugeot 3008: fantastisk!

den Peugeot 3008 Det har vært en av de nyeste SUV å treffe markedet … og stort! Ja, fordi sikkert har reist stor interesse og har allerede vist en sterk start som alternativ. Til å begynne med, det har et indre av de opprinnelige, irritabel og høy oppfattet kvalitet. Digital instrumentering, materialer og teksturer, gjør det en SUV som kan nesten plasseres ett trinn over. Mekanisk det hadde sin store motor 1.6 THP 165 hk og automatisk, en også ypperlig sett.

Peugeot 3008Alt som også følger miljøet på en Peugeot 3008 stor begavelse i komfort og sikkerhet (Tilbyr opp seter massasje) og et enestående dynamisk tilnærming. Den har et snev av fasthet sikre god vei agility, og dets stabilitet er over gjennomsnittet … tross for å ha en enkelt bakaksel vridnings. Enten i verdensrommet er det beste av alt, eller praktisk, men alt annet 10 til Peugeot: det har skapt en fantastisk SUV.

Renault Koleos: en SUV reimagined

Hvis vi snakket i 3008 av en ny SUV, i dette tilfellet flytter vi inn i den splitter nye Renault Koleos I disse dager starter markedsføring i Spania. En radikal forandring hva som var tidligere Koleos, denne nye modellen Renault stiger over gener Nissan X-Trail. Kroppen din er veldig smart, og har et snev av personlighet med en noe mindre myk enn Nissan suspensjon … selv om litt mer nervøs også i gang.

Renault KoleosSin generelle skiller seg ut som en SUV også ganske konservativ atferds, til det punktet at deres stabilitet og trekkraft kontroller noen ganger ikke klarer å korrigere banen, men bare for å stoppe helt modellen. Og inne, gode teksturer og materialer legge opp til en Infotainment svært avanserte og spektakulære, med det større sentrale skjerm enn gjennomsnittet og lett å bruke. I Spania kommer bare i Diesel versjoner av tid.

Ateca Sete: høy kompakt

bokstavelig talt “en løve stylte“. Definerer den nye Master Test SUV 2017 til Ateca Seat, en modell nesten nesten runde. Med stor allsidighet, en stor innvendig plass og bagasjerommet, og en god opplevd kvalitet, første SUV Seat Han kom snart, men har nå blitt en av referansene.

Ateca SeatMed stor effektivitet bak rattet, den Ateca sete (som måler bare 4,36 meter og dette er den minste) er oppført som en av de mest smidige SUV … også favorisert veien selvfølgelig å være den letteste. Å ta fordel av mange komponenter VW gruppe, dens mekaniske kombinasjon 1.4 TSI 150 hk og automatisk girkasse DSG er en lyst, både for bruk som myk kraft i form av fordeler. Og alle veldig innhold forbruk. Kanskje man kunne forbedre med litt mer effektive bremser, men det er helt klart en av de mest komplette modeller.

Subaru Forester: kraften av teknologi

Subaru. Det merke som sjelden kommer i puljer etter kjøpet, men hvor gode biler siden … og spesielt i dag SUV-modellene. den Forester er et annet alternativ, som som alltid gjør spesiell vekt på teknisk innovasjon. har en turbo bokser motoren med symmetrisk AWD eller boks automatisk CVT (Forresten, det beste på markedet i denne forbindelse). På veien må du vite for å forstå, ettersom turboforsinkelse gjør du bør spille med manuell modus av endringen, som simulerer eksistensen av opptil 8 forhåndsinnstilte hastigheter.

Subaru ForesterSubaru Forester er en SUV sterk, robust, og gir deg stor kontroll på veien og meget nøyaktig, men også noen nervøsitet respons, selv i en retning som spretter mot plutselige bevegelser. Hans grep grense, men er de høyeste takket delvis til Cash 4×4 system montert. Interiøret kan ikke nå kvaliteten til å utføre mange av hans nye rivaler, men i stedet tilbyr en av de beste visibilities når du kjører.

Toyota RAV-4: Pioneer

Det var modell praktisk talt oppfant kategori, en pioner… og i dag fortsatt viser god form. Vi får fylt med Toyota RAV-4, en SUV som oppviser en indre kanskje også enkel. Plass, ja, både foran og bak, med et flatt gulv uten anslag merket for å finne noe bedre enn de fleste rivaler inne en passasjer femte.

Toyota RAV-4Som i den Honda CR-V, smigrer stammen med et meget lavt gulv for lasting, noe som letter innføringen av tung bagasje. En deksel nivå, er RAV-4 som er vist som en SUV meget rustet, trygg og reaksjoner edel til alle tider. Det er en overbevisende modell generelt at i vårt marked skiller seg ut for sin hybrid sett som gjør det mest spesielle.

Volkswagen Tiguan: den historisk referanse

En annen SUV fullstendig renovert nylig, og det fortsetter å skinne som en av referansene. Nå enda allerede er på markedet med en 7-seters versjon Allspace, den Volkswagen Tiguan Han har alltid vist svært god innvendig plass og et stort bagasjerom, videre viser generelt en standard for fremragende kvalitet.

VW TiguanPå denne anledning, også utstyrt med den kraftige Motoren 180 hk 2,0 TSI med DSG, SUV er en spektakulær ytelse og kraft. Dynamisk føles smidig, mister du ikke en god kjørekomfort og selv om tyngre enn Ateca, ender opp komponere en SUV med et rungende svar på veien. Utvilsomt, ved siden av fantastiske nye Honda CR-V, den nye Peugeot 3008 og hans Seat bror Ateca, vi er snakker om de 4 store vinnerne i denne komparative makro SUV. Gratulerer!

TEST OG MÅL

VARIABEL slalon: Øvelser med sammenhengende svinger, mer og mer fart og kjegler også variere avstanden ikke gjenskape vanlige situasjoner i hverdagen, men de gir et inntrykk av dynamisk respons av biler som må tåle kontinuerlig overføring av pesos. Best resultat her for en Volkswagen Tiguan som det begunstiger dens firehjulsdrift og en retning. Uheldigste fikk Mazda CX-5, som dukket opp som vinner av løpet for sin smidighet, men nærmer seg slutten, plutselig mistet han kontrollen over bakakselen og bare skli.

CAR MÅLING
Honda CR-V 13,7 s 64 km / t
Hyundai Tucson 14,4 s 66 km / t
jeep Cherokee 13,5 s 67 km / t
Kia Sportage 12.5 s ved 70 km / t
CX-5 13,7 s 70 km / t
Mitsubishi Outlander 13,4 s 63 km / t
Nissan X-Trail 13.3 s til 66 km / t
Peugeot 3008 12,9 s 63 km / t
Renault Koleos 14,1 s 62 km / t
Ateca Seat 12,9 s 67 km / t
Subaru Forester 14,0 s 66 km / t
Toyota RAV-4 13,2 s 64 km / t
Volkswagen Tiguan 12.5 s til 69 km / t

INFINITE KURVER: Konfrontert med en sirkel på 25 meter radius, er denne øvelsen å skyte så raskt og stabilt som mulig. God oppførsel kommer garantert av effektiviteten av elektroniske assists og chassis tuning. Her, litt forskjell for generelt god ESP kalibrering og stativer. For å markere Honda CR-V for meget god kontroll stabilitet og meget god total respons.

CAR MÅLING
Honda CR-V 0,86 g til 57 km / t
Hyundai Tucson 0,83 g til 54 km / t
jeep Cherokee 0,83 g til 54 km / t
Kia Sportage 0,83 g til 54 km / t
CX-5 0,84 g til 56 km / t
Mitsubishi Outlander 0,83 g til 53 km / t
Nissan X-Trail 0,85 g til 55 km / t
Peugeot 3008 0,85 g til 55 km / t
Renault Koleos 0,82 g til 55 km / t
Ateca Seat 0,84 g til 53 km / t
Subaru Forester 0,81 g til 53 km / t
Toyota RAV-4 0,83 g til 55 km / t
Volkswagen Tiguan 0,83 g til 52 km / t

MOOSE TØRRDenne øvelsen i SUV 2017 Master Test simulerer en unnamanøver mot enhver hindring, for eksempel en plutselige tilsynekomsten av dyr i veien eller en fotgjenger. Forpliktet til å gjøre det så raskt som mulig, og deretter tilbake til startposisjon kjørefelt eller i nærvær av en påstått motgående kjøretøy. de som De ble beste løste det og Toyota RAV Peugeot 3008, etterfulgt av VW Tiguan, Sete Ateca, CX-5, og CR-V. som var bakerste var Jeep Cherokee, en stabilitetskontroll som ikke klarer å styre brønn sin store understell.

Elg i WET: Samme metode denne gangen, men med skjerpende omstendighet av et vått gulv videre at det går grep og krever det beste av bremser, den støtten du kan gi suspensjon og kalibrering av elektroniske hjelpemidler. På denne anledning, beste resultatet for Mitsubishi Outlander. i motsatte side, CX-5, med en bakaksel som ikke vil bære som sine rivaler.

målingerBREMSE på vått: Viktig å vite reaksjonen til en SUV nødssituasjoner, som å sjekke etterlevelse av våt jord. Denne gangen kjører øvelse fra 60 km / t. Triumph her for Volkswagen Tiguan, med den beste bremse segmentet. Toyota RAV-4, Mitsubishi Outlander og Renault Koleos få de verste postene.

CAR MÅLING
Honda CR-V 16,6 m
Hyundai Tucson 16,5 m
jeep Cherokee 17,5 m
Kia Sportage 18,1 m
CX-5 16,5 m
Mitsubishi Outlander 18,5 m
Nissan X-Trail 17,5 m
Peugeot 3008 16,6 m
Renault Koleos 18,4 m
Ateca Seat 16,4 m
Subaru Forester 17,4 m
Toyota RAV-4 18,9 m
Volkswagen Tiguan 14,7 m

cornering Brake: Denne gangen er bremse gjort med tørt gulv og kurveradius på 25 meter. Dette er for å stoppe fra en hastighet på 65 km / t. Den innstilt Peugeot 3008 var den beste utøver viste, nesten tangert Volkswagen Tiguan. i Ulempen, igjen en Jeep Cherokee med meget langsom kontroll stabilitet. Så, til slutt, kan du se tabellen med tørr bremsing i en rett linje på 100 km / t til 0.

CAR MÅLING
Honda CR-V 40,0 m
Hyundai Tucson 39,1 m
jeep Cherokee 45,8 m
Kia Sportage 42,1 m
CX-5 41,4 m
Mitsubishi Outlander 43,1 m
Nissan X-Trail 42,4 m
Peugeot 3008 36,3 m
Renault Koleos 43,1 m
Ateca Seat 40,6 m
Subaru Forester 44,7 m
Toyota RAV-4 39,3 m
Volkswagen Tiguan 36,9 m

Adblock
detector