Så kommer det nya Tesla Model 3 mot Model S

Spelet skillnader: Tesla Model 3 mot Tesla Model SSpelet skillnader: Tesla Model 3 mot Tesla Model SSpelet skillnader: Tesla Model 3 mot Tesla Model SSpelet skillnader: Tesla Model 3 mot Tesla Model S

Om man tittar på rita som åtföljer denna text och fotogalleriet, Du tror att Tesla är inte intresserad av att sälja sin nya modell 3, den mest tillgängliga och billigt att dess sport hundra procent elektrisk. Åtminstone jämfört med emblem av den amerikanska bilmärket, Model S. och att Det är redan tala om en kampanj "anti säljande modell 3" inom företaget självt!

För om man jämför Tesla Model S och Model 3, skillnaderna är urusla på alla sätt. En sak är klar: Tesla vill först och främst att namnet "Model 3" inte hänvisar till vad som skulle kunna tolkas som en tredje generation av sina bilar. Det är varken mer eller mindre, modellen tillgång till intervallet Tesla.

Du kolla in tabellerna har avslöjat: kanske det mest slående faktum är att, medan Tesla Modell S mer än 1500 olika konfigurationer, inte Modell 3 denna siffra inte ens erbjuda 100. Titta bara på de olika av varandra: Tesla Model 3 kommer att anlända bara med ett batteri option, vilket ger en autonomi hundra procent effekt upp 346 kilometer; Tesla Modell S batterier finns 75, 90 och 100 kWh kapacitet, med möjlighet att vara bakhjulsdriven eller fyrhjulsdrift, och med en rad som rör sig mellan 400 och 539 kilometer. Förhoppningen är dock att Tesla Model 3 innehåller ett extra batteri senare.

Tesla Modell 3 mot tesla Modell S

I modell 3, betala för att du använder superchargers Tesla

En annan viktig detalj som uppfyller nya kunder Tesla Model 3 är att den inte kan fritt använda sig av snabba stationer laddning "Supercharger" varumärke i sig, Detta lyxiga reserverad till ägarna av en Tesla Model S. En nivå av åtnjutande av förmåner, är skillnaden anmärkningsvärd: det bästa av Tesla Model S kan accelerera från 0 till 100 km / t på 2,3 sekunder; Tesla Modell 3 får nöja sig locket i 5,6 sekunder.

Med en längd på 4.68 meter lång, ny Tesla Modell 3 deklarerar en siffra betydligt lägre när det gäller lastkapacitet (I separata zoner fram och bak): 396 liter 849 liter jämfört med Tesla Modell S, mer än dubbelt för fallet med den senare. i hytt Tesla Model 3 kommer endast att finnas utrymme för en digitala inre 15 tum; i sin äldre bror, två skärmar finns tillgängliga, de viktigaste 17 inches.

Det råder ingen tvekan om att Tesla säljare kommer att kasta bra hand i den här tabellen för att försöka dra nytta av sitt flaggskepp, Model S. Kvist komma när en kund kommer att titta till en av sina återförsäljare och får reda på att ha Model 3, kommer att få vänta åtminstone tills midyear 2018; Om du vill ha en Tesla Model S, kan det ta mindre än en månad.

De siffror som hittills stödja nya Tesla Modell 3. Innan du ens vet många detaljer, Tesla hade redan fått 115.000 bokningar. Dessa siffror inte sluta växa, så att vi kan förvänta oss att den nya Tesla elektriska sportbil det kommer att bli en storsäljare.

Tesla Modell 3 mot tesla Modell S

Du kan också vara intresserad

Tesla Modell 3, den billigaste elektriska tesla

Jämförelse: BMW i3 vs Nissan Leaf

Tesla Model X är den elektriska crossover redan till försäljning

Industrin bemyndigar Tesla supercagadores