Subaru WRX STI och WRX 2016, en sport fylligare

Subaru WRX STI och WRX 2016Subaru WRX STI och WRX 2016Subaru WRX STI och WRX 2016Subaru WRX STI och WRX 2016

Subaru har lagt till ett antal förbättringar till dess Sport AWD WRX, både konventionella versionen av 270 hk, som i STI 300 hk (Som säljs i Spanien). Den WRX har en bensin boxermotor turboladdad 2,0, ingripa med en manuell växellåda eller sexväxlad automat till med samma sista -Det relationer bara för finish 'premium' och 'Limited' mindre version powerful-. I fallet med WRX STI, drivmedlet hålles Boxer turboladdad 2,5 liter, kopplad endast till manuell sexväxlad växellåda.

Om vi ​​fokuserar på de förändringar som finns i Subaru WRX en nya systemet infotainment 'Starlink', 6,2 tums skärm, satellitradio SiriusXM och olika hjälpingångar, iPod, USB, etc.

också vinner system Körhjälpanordning, som assistespårunderhåll, döda vinkeln detektor eller bakre tvär trafik varning (för att lämna säker parkering).

Dessutom, avslutningarPremium'Och'Limited'Tillåt väljer en metallfälgar 18 tum.

Om vi ​​vänder oss till Subaru WRX STI, förändringarna är små och varför inte säga, onödigt för de flesta köpare av sådana bilar. En av dem är möjligheten att välja om eller inte stora bakre vinge (Utan kostnad), medan infotainmentsystemet med den enorma skärmen levereras som standard. Om vi ​​väljer 'Limited' finish, kommer vi att vinna systemet fjärrstyrning, den detektor döda vinkel och bakre tvär trafik alert.

den producentpriser av dessa versioner kommer att vara mycket lik 2015 med en beräknad kostnad på Spanien av 45.000 euro för STI, medan den normala WRX (ej tillgänglig i vårt land) är prissatt nästan 8000 euro mindre.