Infiniti QX30 nya priser från 39,990 euro

Infiniti QX30, Q30 i crossover versionInfiniti QX30, Q30 i crossover versionInfiniti QX30, Q30 i crossover versionInfiniti QX30, Q30 i crossover version

Även om det har regnat sedan vi kunde se på Geneva Motor Show 2015 koncept version, och snart kommer det att bli ett år av ankomsten kompakt bror, Q30 Infiniti anländer crossover version slutligen återförsäljare. Just nu endast gör 2,2 Dieselmotor 170 hk, den AWD genom lamellkoppling, att kunna skicka upp till 50 procent av vridmoment till bakaxeln, och automatisk växellåda piloted dubbelkopplingen 7-växlad, med manuell hantering både hävarmen och kammarna ligger bakom ratten.

Vi får höra från Infiniti Spanien, på kort och medellång sikt är inte avsedd att erbjuda andra kombinationer, såsom 2,0 turbo bensin 208 hk finns på andra marknader såsom USA. Ja kan du välja mellan två utföranden: Premium eller Premium Tech. Den första delen i 39,990 euro, konto i sin serie med navigationssystem med pekskärm 7", dagtid LED strålkastare och dimljus, ljus och regnsensorer, bakre parkeringskontroll och fartbegränsare, 7 krockkuddar inklusive det av knä-platser uppvärmd, varningssystem filbyte, frontal- och larm. den Premium Tech, som det kräver en utlägg av 4.600 euro, med en mängd av 44.500 euro, bland annat tillför adaptiva strålkastare ledde med automatisk växling mellan hög och låg beam ljus, röstigenkännings lägesomkopplaren drivande nyckel handsfree elektriska säten, bakåtriktad kamera och aluminiuminlägg.

Infiniti QX30 Den härledd från Q30, vilket i sin tur dela plattform med Mercedes Benz mekanisk Class A och GLA. Om presskroppen är 40 mm högre samtidigt presentera krom barer på taket, hjulhus och sidokjolar plastgranulat och krominlägg i stötfångarna För att ge dig en äventyrlig luft. Liksom sin bror, Den är tillverkad i engelska anläggning Sunderland.

Du kan också vara intresserad

Infiniti Q30, doftande GLA

Testet Mercedes GLA 220 CDI 4Matic

Infiniti QX30 Concept