BMW April 2017 Serie: kupé, cabriolet och Gran Coupe, uppdaterad

BMW Series April 2017BMW Series April 2017BMW Series April 2017BMW Series April 2017

från 2013 marknaden och mer än 400.000 enheter som säljs runt om i världen, BMW 4-serien har kommit när du uppdaterar bilden, inredning, motorer, multimediasystem och modifieringar till chassit, inklusive. Förändringar i samma linje och riktning som den 3 Serie 2015 och påverkar tre kropp Series 4 integrerad i Coupe, den Cabrio och Gran Coupe, och förlänga naturligtvis både sportigare varianter av saga: BMW M4 Coupe och Cabrio M4. Den nya serien Det kommer att finnas till försäljning från 1 mars 2017.

BMW Series April 2017

BMW April 2017 Serie: mer än bara ett nytt utseende, sportigare utformning

Matiz till nyans, BMW-serien i April 2017 hittar du många nya designelement med fokus på att skapa en hög visuell påverkan och bredd större känsla av kroppen. Det finns inga större förändringar i storlek: de tre organ, frukten av nya stötfångare, mäts nu 4.640 m lång -4,638 m de salientes- versioner, 1,825 m bredd utan ändringar-och, i enlighet med kroppen, mellan 1,377 och 1,399 m -den CoUpé- -den Cabrio- m höga. Enligt uppgifter från BMW, ändrar inte luftmotståndskoefficient, med Cx vars absoluta värdet av 0,29. Det finns inte heller några betydande förändringar på den totala vikten om utgående versioner lika motor eller chassi mätningar, belyser ett brett separation av m- -2,810 hjul och en bredd av övre spåren på bakaxeln i förhållande till framhjulen -1,545 / 1,594 m för fram / bakaxel, respektive. Om du har kommit effektivitetsvinster mycket av sina motorer, medan försvinner den nuvarande 425d av hela skalan och 418d är reserverad uteslutande för kroppen med mer pull Series 4-den 50 procent av sälj-, Gran Coupe. Men låt oss titta närmare alla ändringar.

Detta är den nya BMW Series 4 Coupe i bilder

Du kommer att skilja 4 Series 2017 för dubbel LED strålkastare nytt lagförslag, naturligtvis, inramat genom ringar av varselljus De kännetecknar mark i allmänhet och modell. eventuellt, Alla BMW 4-serien kommer att ha LED adaptiva strålkastare också differentieras genom en sexkantiga designen format. tillbaka, fler horisontella linjer på bladelement och konstruktions stötfångare, samt strålkastare bredare än tidigare och intermittenta större andelar. Återigen hittar du utsvängda hjulhusen på bakaxeln De betonar den dynamiska karaktären av serie 4. Sporten och lyxiga finish De kommer att fortsätta att differentiera i fronten, med gjutning runt luftintaget, medan i den bakre zonen skiljer Reflexer nytt lagförslag, som ligger i en högre position innan de tre organen. Fördel och M-Sport, med nämnda Sport och lyx, är de fyra möjliga efterbehandlingslinjer, nu alla tillgängliga med nya personalisering element. Det finns också en bredare metallfälgar 18 och 19 tum sortiment, och två nya färger kroppen: Snapper Roks Blå och Orange Sunset.

Detta är den nya BMW 4-serie Cabriolet bilder

inuti inte bara ny kontinent, också mer innehåll: Från ny klädsel läder och tekniska material för att markera delar av instrumentbrädan tills en ny infotainment, passerar genom en mittkonsol med induktionsladdare smartphones -optional-. Men det finns mer. Instrumentpanelen kan också vara virtuella i fallet med BMW 4-serie -Alltid eventuellt. namnges Multifunktionell instrumentdisplay, det gör olika konfigurationer av grafik och displayer enligt olika körlägen: Komfort, Eco Pro och idrott. systemet professionell navigation mosaik ikoner fördelade på två skärmar som medger varje användare organisera genvägar beroende på sina prioriteringar. Den mest kompletta navigationspaket erbjuder gratis WiFi höghastighetsinternet och stöder anslutning av upp till 10 enheter.

BMW Series April 2017

BMW Series April 2017: 150-313 hk

Som i det nuvarande intervallet, BMW 4-serien är inte bara bilden. Jämfört med sedan, har en specifik stämning som ger större dynamik och glädje användnings. I fallet med 4 serie Coupe, BMW har arbetat för att minska tyngdpunkten av 40 mm jämfört med 3-serien alltid i förhållande till sedan, Gran Coupe sänker dess tyngdpunkt med 30 mm medan den Cabrio gör 20 mm-. Den bakre, under tiden, Det upprätthåller 14 mm bredare än skaftet 3 varav Serie. Coupe och Gran Coupe, i sin tur, har en fastare dämpning och förbättrad förvaltning som enligt BMW, erbjuder mindre krängning, större poise och smidighet. I fallet med Cabrio, ändringarna endast påverkar adressen. Eventuellt kan de tre kropparna monteras adaptiv fjädring med också nya fakturajusteringar.

Båda bensinmotorer samt Fyrcylindrig dieselmotor och tillhör familjen Efficient, alla utrustade med teknik Twinpower Turbo. Alla 4-serien De delar tre bensinmotorer och tre diesel. Den största skillnaden är att 418d är reserverad för Gran Coupe. Kom ihåg att det är en variant 2,0 liter motor archiconocido i varumärket, med en avkastning på 150 CV i denna serie 4 bränsleförbrukning mellan annonseras 4,1 och 4,5 l / 100 km -Beroende på växelspaken och kugghjulet för hjul-och därför, en tiondel förbättring i den genomsnittliga förbrukningen av den utgående versionen.

Så är BMW 4-serie Gran Coupé i bilder

När det gäller bensinvarianter 430i 420i och versioner delar ett block av 4 cylindrar 1,998 cm3, med ström 184 hk och 252 hk, respektive. M4 utanför, block i linje 6 är reserverad för 440i, med ström 326 hk. båda 430i 440i finns som den bakre eller konfiguration xDrive i de tre organen, i det senare fallet, alltid förknippade med Steptronic automatisk växellåda 8 relationer, Tillval på tvåhjulsdrivna versioner.

Återgå till Diesel, adjö till 425d av 224 hk. Med undantag för 418d Gran Coupe, utgångspunkten för serien 4 och Series 4 Coupe Cabrio är 420D med 190 hk, tillgänglig med fyrhjulsdrift och fall Coupe och Gran Coupe. ny förbrukningssiffrorna alla versioner är utrustade med denna motor som är upp till två tiondelar bättre än tidigare -från 4,0 l / 100 km i fallet med bakåtdriv coupe och box ändrar manuellt. den 430D -Med AWD valfritt xDrive i de tre carrocerías- och 435d xDrive "dölja" motor inline 6, med 285 hk och 313 hk i varje enskilt fall.

BMW Series April 2017

BMW M4 2017: odjuret förblir trogen dess anda

Lite senare än resten av området kommer att gå med två M4, den Coupé och Cabrio, och i vilken BMW har fokuserat enbart på estetiska förändringar främst på grund under huven göra ett utseende följer samma sexcylindriga Twinpower Turbo 431 CV, förmodligen en av de bästa motorerna i sin klass. Så nästa generation kommer att skilja sig på grund av adaptiva Led fros kommer standard ... Eller för att nya framsätena nu införliva upplyst logo M. BMW kommer att fortsätta att erbjuda Anpassning Competition Package BMW Sport Edition. Enligt preliminära uppgifter konsument nu De varierar mellan 8,3 och 9,1 l / 100 km beroende på typ av ändring (automatisk växellåda eller DKG dubbla kopplingar manuell växellåda 6 hastighet), jämfört med tidigare Nuvarande 8,8 l / 100 km versioner med manuell växellåda.

Detta är den nya BMW M4 och M4 Cabrio i bilder

Du kanske också är intresserad av:

Audi A5 och är den främsta rival i BMW 4-serie

Quadrifoglio Alfa Romeo Giulia, den italienska odjuret

Alla mellan primium salonger, ansikte mot ansikte