Honda Civic 2018 med en ny 1,6 i-DTEC dieselmotor 120 hk

Honda Civic 2018 med en ny 1,6 i-DTEC dieselmotor 120 hk

Honda præsenteret på næste Hall of Frankfurt i september Honda Civic 1.6 i-DTEC 120 hk version vil ankomme i marts 2018 spanske forhandlere.

Honda Civic: ny Diesel-version 2018

Honda Civic: ny Diesel-version 2018

Honda Civic: ny Diesel-version 2018

Honda Civic: ny Diesel-version 2018

Mekanisk forsyning af det tiende generation 2017 Honda Civic vil blive udvidet til næste år med ankomsten på et år udgave diesel. Hidtil området er blevet artikuleret i en roman familie af benzinmotorer: den tricilíndrico VTEC 130 hk 1.0 Turbo og VTEC 182 hk 1.5 Turbo. Desuden er Type R versionen tilbydes, som også har udgivet en ny motor 2.0 Turbo 320 hk VTEC, dermed indgå idyllen af Type R Rabiate indsugning motorer med brandet.

den nye slangebøsse Civic Diesel (4 og 5 dør) vil montere 1,6-i-DTEC som det blev anvendt i den foregående generation Civic og det er til stede i den nuværende Honda HR-V og CR-V, men passende opdateret. slangebøsse Han har gjort betydelige forbedringer i motor og systemet flugt for at maksimere ydeevnen faktiske forhold kørslen. forblive den samme 120 hk (300 Nm), men med en forbedring i deres effektivitet hvilket resulterer i brændstofforbruget fra 3,7 l / 100 km. Det annoncerede en fremskyndelse af 0 til 100 km / t på 10,4 sekunder. En midten af ​​året vil også være tilgængelig med en automatisk transmission ni-hastighed.

Motor Honda 1.6 i-DTEC

Blandt de forbedringer renoverede i-DTEC motor 1.6, fremhæver cylinder friktionsreduktion takket være stempler fremstillet af et legeret stål med høj chrom og molybdæn durabilidad- og nye avancerede systemer slibning cylindre for at få mere flydende stempel forskydning. Det har også en nyt design af indsugningsåbningerne udviklet for at fremme effektiv indtagelse flow.

På den anden side, ny 1.6 i-DTEC motor Honda Det er en af ​​de første til at overvinde sin prøve NOx og partikler "RDE" (engelsk Real Driving Emission). Til dette formål har den en nuevo konverteringssystemet opbevaring NOx, med katalysatorer større og en højere ædelmetal (sølv, platin og neodymium) lagring nitrogenoxid-gas, indtil indholdet regenereringscyklus. En sensor registrerer sod netop når regenerationscyklen er nødvendigt, hvilket øger holdbarheden af ​​udstødningssystemet.

Adblock
detector