Stor ny SUV i framtiden: BMW X7, Audi Q9 …

Så de är stora stadsjeepar och lyx i framtidenSå de är stora stadsjeepar och lyx i framtidenSå de är stora stadsjeepar och lyx i framtidenSå de är stora stadsjeepar och lyx i framtiden

den SUV feber temperatur inte lägre de kommande åren. Vi stannar vid viktigaste utvecklingen som kommer att anlända de närmaste åren, I detta fall stora modeller och nivåer exklusivitet och kvalitet att de katapult som autentisk flaggskepp respektive varumärken. Uppmärksam på dessa namn nya SUV: BMW X7, Q9 Audi, Porsche Cayenne Coupe, Lamborghini Urus...

Porsche Cayenne CoupePorsche Cayenne Coupe, 2018

Om det fortfarande finns en strimma av fysisk lag som Porsche Cayenne har ännu inte kunnat att torpedera, 2018 är det dags att tänka om teorier om Newton. Hans mål var klart definierade från det ögonblick han föddes, men nu har kommit tiden "markera revir". Wickers anländer organbank VW-gruppen, erfarenhet och ambition att ge varumärket en tredje generationen Porsche Cayenne lättare, ca 100 kg mindre, men också mer sofistikerade. Aluminium vinster framträdande i kaross och chassi som roterar runt MLB Evo trimmad av Porsche arkitektur. Lägg på den senaste generationen av luftfjädring (med tre kameror), också den sista aktiva stabilisatorn (elektromagnetisk kontroll), ratten och den fjärde den magiska touch som Porsche var tar alltid rockärmen. Överraskningar kommer att fördubblas i nästa generation: en för ren prestanda chassi, för att förbättra det som idag verkar oöverstigliga; och en annan på grund Porsche bidrar till dana coupé och klyver Cayenne i två karossutformningar som de har redan gjort sina konkurrenter.

När det gäller dimensioner och utformning, den Porsche Cayenne 2018 Det kommer att bli mer som Macan estetiskt, men XL-format med en liten ökning i längd. När det gäller dess mekaniska versioner kommer det att finnas något för alla, även om vi markerar en super plug-in hybrid version med över 460 hk konsumtion totalt och genomsnittliga bränsle homologiserad ca 3,0 l / 100 km.

BMW X5 2017

BMW 3, 5-serie och 7 på marknaden, BMW X5 SUV uppdaterade inslag. Det är därför en förändring av generation, men en stor ansiktslyftning för att förfina och förbättra aerodynamiken linje 2017. förbättras med mer än 10 procent till följd av en liten gallring och utvecklingar i alla motorer prestanda förväntas. Och köra flera assistenter och anslutningsmöjligheter ombord. 2 år senare 2019, radikal förändring i BMW X5.

Mercedes GLEMercedes GLE 2018

föregående Mercedes M-klass Det ledde till den nuvarande Mercedes GLE modell 2018 Det kommer att förnya djupt. Estetiskt måste de mest betydande förändringar i yttre lokalisera på framsidan, men det är tekniskt där fler förändringar väntas, med bygga plattform MHA redan är etablerad. Tack vare henne, förväntar vi oss en SUV för att spara en handfull kilo utanför skalan. En nivå utrustning, säkerhets assistenter och bilkörning allt.

Audi Q9

Monterad på plattformen Nya Audi Q7, den nya och aldrig tidigare skådad Audi Q9 vi kan betrakta som en lyx Audi Q7 orimligt. I rampljuset, de mer välbärgade kunder i Kina, USA och Mellanöstern. Som yttre dimensioner, Audi Q9 blir något längre än Q7 och en höjd något större än Audi Q6. I dess mekaniska utbudet bara förvänta sig de mest kraftfulla och sofistikerade, bland annat en plug-in hybridvariant e-tron.

BMW X7 2020

Efter att ha lämnat det första projektet -koden F17-, den BMW X7 Det framgår starkare än någonsin i Framtidsplaner av märket. Kodad nu som G07, verkar inte bara lönsamheten garanteras, men det finns redan utför vintertester prototyper, ja, carrozados som X5. Med tanke på att detta 2017 BMW X5 framtid Det kommer att ligga till grund också bekräftats SUV Rolls Royce Cullinam, Det är lätt att föreställa sig nivåerna av efterfrågan på varumärke med den här modellen.

Sålunda BMW X5 framtid kommer att vara parollen lyx och teknik, positionera sig även över 7-serien, som ärver plattform, driver motorer eller assistenter. Det kommer att mäta cirka 5,1 meter och kommer att ha varianter 4, 5 och 7 säten. Det kommer att tillverkas i USA, en av sina huvudmarknader. Kina kommer att gå en annan stor andel av de 45.000 årliga enheter avsedda för att göra märket när år 2020, för att nå sin marschfart.

Mekaniskt den BMW X7 kommer att innehålla ett brett spektrum av motorer, med propellrar sexcylindrig, V8 och även en hypotetisk V12 600 hk. Är ditt mål? Bentley Bentayga att stå upp och även nya och efterlängtade Lamborghini Urus.

Audi Q8Audi Q8 2019

i 2019, Du ser ljuset Audi Q7 den sportig, att kallas Audi Q8. Under de senaste Hall of Detroit och Q8 Concept prototyp, med undertecknandet av de fyra ringarna han gav oss något annat visade några inslag av hur du vill fokusera den tyska marken stora SUV med en linje som kommer att vara som påminner om de legendariska Audi Sport Quattro 80. Förmodligen unik konfiguration av fyrsitsiga med det bästa av Q7, SQ8 och e-tron ingår.

VW Touareg 2018

Vrid för att flytta upp en stegpinne eller två ... för New Volkswagen Touareg som mynnar i 2018. Eftersom det kommer att bli modellen varumärke med mer teknisk börda. Även om det har alltid följt ögna off-road universum, detta Touareg Den fokuserar hundra procent asfalt. Större, men också lägre. Vi väntade en annan hundra kilo lägre vikt. Den största delen av motorer är 6-cylinder, kommer det att vara en hybrid bensin baserad 2,0 TSi och en plug-in Diesel på TDi V6.

Lamborghini Urus 2018

Lamborghini Urus är den andra SUV helt du inte glömmer LM002, mellan 1986 och 1993, 301 fabricadas- enhet, men så unikt med den första för mer än gömma sig under huden kantig och idrott vara en Q7 Audi. Som garanterar oss åtminstone i nivå med nämnda Q7, om inte bättre. I april startar den tillverkning av första förserier att starta Försäljningen i 2018.

Du kan också vara intresserad

- Mercedes GLB 2018: ny SUV mellan GLA och GLC

- SUV Aircross Citroen C5 kommer debut i april

- Nissan Qashqai 2017 vs 2014: detta ändrar den bäst säljande SUV

- Den nya SUV i framtiden betyder: Qashqai, X3, Q4, Tiguan ...