Alfa Romeo Giulia 2,0 T Q4 Veloce, prøv en av de bilene mote

Alfa Romeo Giulia 2,0 Turbo Q4 Veloce: prøvd!Alfa Romeo Giulia 2,0 Turbo Q4 Veloce: prøvd!Alfa Romeo Giulia 2,0 Turbo Q4 Veloce: prøvd!Alfa Romeo Giulia 2,0 Turbo Q4 Veloce: prøvd!

Til tross for Veloce trossamfunn som har denne Alfa Romeo Giulia, du har til å påvirke deg Det er ikke den mest ekstreme og sporty versjon i dens rekkevidde. Dette er en variant fremdrift miste AWD, som rivaler den beste tyske modeller Premium og dra nytte av å ha den beste chassis segmentet.

Riktignok er det Alfa Romeo Giulia ett av biler av mote, i det minste i sitt segment, i salonger. I hvert fall i sin kategori der Biscione signatur har en endring av retning med helt ny, dristig og fengslende produkt. Fordi lansere en modell fra en ultramoderne plattform, med bak-stasjon og en rekke like bredt motoren er bare tilgjengelig for et merke som italiensk. I et globalt marked der alle produkter har en tendens til å ligne, Alfa Giulia gir oss en full av sjarm og karakter. Minst hadde jeg muligheten til å teste så langt, var det ikke annet enn imponerende Quadrifoglio versjon. Noen produsenter har evnen til å utføre som sports versjon, med så mange hester og konger satt i sjakk kategori som BMW M3.

YTELSEAlfa Romeo Giulia 2,0 Turbo Q4 Veloce
Acel. 0-100 km / t5.44 s
Acel. 0-1000 meter25,3 s
Forbikjøring 80-120 km / t3,62 s
Loudness 100 km / t65 dB
Loudness 120 km / t68,5 dB
Bremsing fra 140 km / t72 m
vekt skala1.600 kg

men dette Giulia Quadrifoglio er bare en liten historie innenfor dens spektrum. Du måtte prøve andre versjoner som virkelig kommer til å konkurrere med modeller som BMW 3-serie. Fordi dette er absolutt målet Giulia, inn på markedet i den mest karismatiske og idrett innenfor premiumsegmentet sedan. Dermed begynte de fra Milano til München ønsker å designe noe som var i samme "target". De begynte med en ny plattform, oppkalt Giorgio, og det er den største hemmeligheten fra hvor et lys enhet er konstruert: langsgående fremre motor og bakre driv. Tilbyr en av de største kampene i markedet (andre bare mm av Mercedes klasse C), slik at habitability bli uskarpe nytte og overgår sine forgjengere. Fordi vi ikke har sagt, men Dette Alfa Giulia er etterfølgeren 159, en modell som høres ut som en svært gammel fordi jeg hadde mange år å gi endelige nikk før han døde.

Q4 Veloce Alfa Romeo GiuliaAlfa Romeo Giulia: hvilken retning!

En annen detalj av kvalitet nye plattformen Alfa Romeo Giulia er din opphengssystem. Deformerbare parallellogram brukes på både tog, svært utbredt og mye kapasitet justering (fabrikk jeg mener). Tillegg er utformet slik at motoren er forsinket bak forakselen, slik at den kan betraktes nesten sentrale bil-front-motor. Dette er en viktig funksjon for å definere ny Giulia sedan kategori med bedre fordeling av massene, og det beste addressability.

FORBRUKAlfa Romeo Giulia 2,0 Turbo Q4 Veloce
forbruk byen10,5 l / 100 km
forbruk Highway6,8 l / 100 km
gjennomsnittlig forbruk8,3 l / 100 km

Det kan sies at Giulia er kompakt sedan markedet med bedre chassis. Og med en foundation så solid, er det ikke rart at "huset" er så bra. En chassis stand til å absorbere i den bakre tog 510 hk QV er ment å ha noen problemer med å gjøre det med 280 hk versjon av denne Veloce, Det er også AWD. Dette kan sies å være det mest interessante alternativet og sann arbeidshest av den væpnede Giulia. Fordi vi ikke må glemme at ønsker å gå inn i krigen for tyske merkene tatt over av premium-segmentet. Og selvfølgelig har han gjort det stort, som han har selv mistet en bit essensen av Alfa. Alle modellene har signaturen til en dyp sport Biscione ettersmak og ikke gi mange innrømmelser til funksjonalitet. I dette tilfellet er det ikke. De har gitt opp funksjoner som en motor-eksos lyd sporty, rask endring, stive suspensjoner eller selv drive tilbake ser for sikkerheten til firehjulsdrift. Selv om det kalles Veloce, ikke en versjon men sport heller balansert og behagelig å konkurrere med tilsvarende versjoner BMW 3-serie, Audi A4 eller Mercedes C-Klasse

Veloce Alfa Romeo GiuliaAlfa Romeo Giulia 2,0 Turbo Q4 Veloce, flytting

Det første som slår deg når du starter skyting er at sin akustisk komfort er svært høy. den Det er helt isolert innvendig og 4 sylindret turbo bare lytte. Den er også koplet til en automatisk girkasse 8 relasjoner den har meget avslappet reaksjon. Alt er glatt og jevn giring. Selv om vi bringe motoren til det ytterste, er tenningen kutt jevn og progressiv. Denne automatiske transmisjon er en ZF som allerede benytter den italienske gruppen i andre modeller, og har 8 gear som den siste (spesielt den åttende) er meget lang, er utformet for å lindrende veisystemet og redusere forbruket. Og sannheten er at mål lykkes fordi Giulia 2.0T Veloce brukte ganske litt. Det har også fordelen av en vekt ganske fornøyd. Våre vekter blir fortalt at 1600 kg, 5 mindre enn annonsert. Og best av alt, en perfekt fordeling på 50% på hver aksel vekter. For ikke å glemme at den bruker i samtlige versjoner overføringsakselen karbonfiber.

SPACEAlfa Romeo Giulia 2,0 Turbo Q4 Veloce
foran bredde142 cm
bakre bredde137 cm
foran høyde90-96 cm
bak høyde90 cm
benplass75 cm
bagasjerom390 liter

den største sports detalj dette girkasse er deres padleåre bak rattet: fast, metall og meget lang. Kommandoen post, sannheten er perfekt, med en adresse også ganske myk og filtrert, men opptrer på en foraksel som reagerer perfekt. Som jeg nevnte er det el bedre foran enden av markedet, reagerer umiddelbart på alle kommandoer gitt fra rattet. Forakselen trer alltid kurven. Chassiset er godt over motorytelse. I tillegg til den totale trekkraft og stabilitetskontroll som ikke kan være helt frakoblet, du aldri har følelsen av å gå for å begrense hvor fort du går. Allikevel er det ikke en bil som kan skryte av meget høy ytelse. det er veldig god bil dynamisk og tilby sikkerhet som den beste all-wheel drive i premium-segmentet.

hvor Det er ikke opp å konkurrere med den tyske premium-segmentet Det er i kvalitet interiør ferdig. Bilen er ganske romslig innvendig, med en alltid annerledes og full av karakter design, samt kvalitetsmaterialer, men passformen er ikke perfekt. Kanskje det er en del av essensen av Alfa, som er det fine med kroppen din, en av de mest attraktive segmentet.