Seat vil lancere en sporty SUV … ligesom Porsche Macan!

Sæde udvikler en sporty SUV over AtecaSæde udvikler en sporty SUV over AtecaSæde udvikler en sporty SUV over AtecaSæde udvikler en sporty SUV over Ateca

den Seat planer Der er ingen tvivl om, at ske, ikke kun for forny hele sit sortiment, men især diversificere sit tilbud med udgivelsen af ​​ikke-offentliggjorte nyheder. Hvis du allerede har deltaget i disse uger til at forny sine to flagskib modeller, Leon og Ibiza, i den nærmeste fremtid vil vi fortsætte med at se helt nye biler. Og, følgende aktuelle salg, alle ser gå til SUV-segmentet.

Efter at smide et par måneder siden sin første SUV, Seat Ateca, er det tid til at udvide familien. I et par uger vil vi helt sikkert ved, hvordan hans lillebror, Seat Arona allerede bekræftet for dette år, mens og vi har også talt om muligheden for, at den næste at ankomme er en større SUV at være placeret over Ateca. Nå, i dag, vi kan komme på, og en anden nyhed, der ville have bekræftet sin egen præsident, Luca de Meo, i et interview med offentliggørelsen Autocar.

Ifølge udtalelser fra Luca de Meo, også det planer Seat udvikle en ny SUV eller crossover sport til at konkurrere direkte med modeller som Porsche Macan og selv Jaguar F-Pace. "Det ville være en model, der ville blande mellem en udpræget sportslig bil og SUV."

Den sportslige SUV Sæde: 300 hk

For at få et indtryk af den billede, der kunne have Denne nye sport SUV Seat, som i øjeblikket hans navn er ukendt, forhånd vi i dag en første computer-genereret gengivelser af vores illustrator Schulte. Jeg ledsage også billeder 20V20 sportslig SUV koncept, brandet allerede viste i 2015 og mange funktioner, der ville sikre den endelige produktionsmodel.

Sæde sporty SUVIfølge de første rapporter, denne sporty og luksuriøse SUV Den beskæftiger samme grundlag som den nye Skoda Kodiaq, så dens dimensioner ville være noget højere end den Seat Ateca. Det ville være så mellem 4,65 og 4,70 meter lang ... bare længden af ​​Porsche Macan (4,69 meter). Den anslåede effekt af denne nye crossover Det ville være omkring 300 hk, så det er mere end sandsynligt, at de nye mekanikere equipase annonceret til den nye Seat Leon Cupra. Dette er den seneste udvikling af blokken 2.0 TFSI, som øger effekten og det maksimale drejningsmoment, nu 38,7 mkg mellem 1.800 og 5.500 rpm, i stedet for de ovennævnte 35,7 mkg. Dette vil også annoncere AWD 4Drive og automatisk DSG dobbelt kobling 6 gear.

Ifølge rapporter allerede figureret på hans tid, er det mere end sandsynligt, at denne model også satse senere til nye plug og elektriske hybrid-versioner, som fremtidsplaner ved brand for hele sit sortiment allerede annonceret. For nu må vi vente med at høre mere udtømmende oplysninger om denne model. Følg alle planer frem, hans ankomst forventes i slutningen af ​​2018 eller begyndelsen af ​​2019, og. Vi holder rapportering ...

Du kan også være interesseret i:

Alle Seat planer indtil 2019

Sammenligning: Seat Ateca mod alle rivaler

Seat værker og kvaliteten af ​​sine biler