Kapakoissa lisää runko: Superb, Mondeo, Passat ja Insignia

Kapakoissa lisää runko: Superb, Mondeo, Passat ja Insignia

Skoda Superb luvattu suurin runko luokassaan. Olemme jo testattu ja mitataan meidän tekninen keskus, ei se merkitse kirjaa kapasiteetin vastaan ​​päävaluuttoja?

Kapakoissa suurempia runko

Kapakoissa suurempia runko

Kapakoissa suurempia runko

Kapakoissa suurempia runko

Lähes vuosi sitten, saapuminen uusi Ford Mondeo ja asettaa rikkoi pankin … tai pikemminkin, meidän alustadynamometri. Siellä, analysoinnin jälkeen moottorin teho, teknisen keskuksen MOOTTORITIE altistaa kunkin mallin toiseen todellinen happo testi: Mittaamme myös tavaratilaa. Kuten CV, kulutukseen tai jalkatilaa, on olemassa muutamia tilanteita, joissa totuus on tarua ihmeellisempää. Ja tässä tapauksessa teki: 550 litraa ilmoitti Fordille Mondeo yllätti meidät oikeilla 605 litraa, ennätys kategoriassa.

ford Mondeo

On totta, että oli myös joitakin temppu. He odottivat litraa tavaratilaa varapyörän lattian alle. Mutta he olivat siellä, ja totta puhuen, melkein ei ole yleistä nykyään monet valmistajat, vielä pahempaa, ratsastaa pienempi, yksinkertainen ja incordioso punktio pakki. Myöhemmin yksikkö Mondeo normaali varapyörän kapasiteettia laskettiin 480 litraa.

Myydyimpien

Volkswagen Passat

Ford Mondeo siis yllätti meidät toistaiseksi kahta suurta viitteitä, vaikka Sekä generalistit sedans myyntimarkkinoiden. Toisaalta suuri Volkswagen Passat, uteliaana laskeutui markkinoilla vain kuukausi sen jälkeen, kun Mondeon ja on tasoituksella 10 senttimetriä vähemmän kuin pituus. Hän ei voinut lyödä häntä, mutta pohjimmiltaan ne 4-ovi kehoa 5 (Eli viistoperä), joilla Fordin myydään Euroopassa, paitsi sen hybridi-versio. Syy miksi huolimatta tekninen keskus mittaamalla suurempi leveys ja pituus kuninkaallinen sisustus runko Volkswagen, sen 545 litraa He eivät pääse yli 600 sen selkeän Mondeo pienempi kuormauskorkeuden. Molemmat autot myös kyky tarjota avaaminen ja sulkeminen sähköinen tavaratilan, suuri käytännöllisyys.

Opel Insignia

Toisaalta, Ford Mondeo myynti ylitti myös erittäin Opel Insignia. Tässä tapauksessa, vaikka valitsevat niiden lisää toiminnallisia 5-oven runko portti (Insignia on ainoa, joka rikkoo kaikki tarjouksen ja standardoinnista litraa yli 30 upseereille 4 ovet) tai 605 lähestyi Mondeo tai Passat voittaa 545. Huolimatta siitä varapyörä lattian alle, Opel Insignia tarjoaa myös erittäin hyvä, mutta hieman rajoitetumpi, 535 litraa real. Tarvittaessa seuraamus on periaatteessa lähes 10 cm pituus on vähemmän tasainen, kuten leveys ja korkeus on lähellä Mondeo arvoja.

Ja näissä Skoda Superb saapuu

Saapuminen kesän Skoda Superb lupasi murtaa nykyinen järjestyksen perustettu 2015 segmentissä. Ja vaikka jotkut alun epäröinnin voimme päätellä, että se varmasti on. 625 litraa virallista lupasi olla alku ennätys oli alennettu 595 litraa, itse ja edellisen 25 Skoda Superb litraa, mutta riittämätön tekemään Mondeo. Real? Uusi analyysi ja selitys. Kaksi piilossa, mutta täysin käyttökelpoinen puoli reikiä, CExtra sijaitsee lähes 40 litraa tarjota 635 litraa todellisia toistaiseksi ylitsepääsemättömiä. Mutta se myös on otettava huomioon, että Skoda Superb summa aina perinteisen varapyörä lattian alle. Kaikki tämä yhdessä hänen hyvin piilossa 5-oven rungon sähköisellä portti vakio- tai lisävarusteena alkuun viimeistely alhaisempi vain 415 euroa (Ford Mondeo maksaa 500), päätyy asetus varmasti sedan tänään uusia ja parempia tavaratilaa.

Skoda Superb

BERLINAS

Menojen Porter (litraa)

Varsinainen runko (mitattu litroina autopista)

Skoda Superb

625

595 + 40 piilotettu puoli

ford Mondeo

550

605 (ja varapyörän)

Volkswagen Passat

586

545

Opel Insignia 5-ovinen

530

535 (jossa varapyörän)

Saatat myös olla kiinnostunut

– 10 kompakti autoja enemmän matkatavaroita

Adblock
detector