Peugeot 3008 vs Ateca Istuin: Dueling muoti SUV

Peugeot 3008 vs Ateca Istuin: Dueling muoti SUV

Uusi Peugeot 3008 ylhäältä alas ja ensimmäinen SUV Seat Ateca, pian alkaa voittamaan kaupallisesti johonkin luokista on enemmän valinnanvaraa. Katso ennen kuin ne tarjoavat.

Peugeot 3008 ja edessä Ateca Seat

Peugeot 3008 ja edessä Ateca Seat

Peugeot 3008 ja edessä Ateca Seat

Peugeot 3008 ja edessä Ateca Seat

toisen sukupolven 3008 Peugeot ylläpitää vain etunimi. Muuttua muuttuneiden käsite ajoneuvoon. Silti se kuuluu segmentin “C”, mutta se sattuu olemaan eräänlainen risteytys Pikkubussi ja crossover SUV selkeä. että istuin, Ateca on Ensimmäinen SUV, jälkeen arka kokeiluista crossover segmentti Seat Altea Freetrack tai nyttemmin kanssa Seat Leon ST X-Perience. Uusi Peugeot 3008 hyväksyy EMP-2 alustan ryhmä PSA, Esillä autoissa niinkin erilaisia ​​kuin Peugeot 308 ja Citroen SpaceTourer / Peugeot asiakkaan. Ateca Seat, Samaan aikaan, käyttää MQB alusta Volkswagen-konsernin poikittainen moottorit se tarjoaa myös erittäin joustava. Näemme sen Seat Leon, mutta myös niiden serkut Volkswagen Tiguan ja Skoda Kodiaq. Ja näiden kahden SUV kaksoset, The Ateca on kaikkein pienikokoinen. kanssa pituus kehon 4,36 m. 3008 on 11 cm pidempi, omistaa sama leveys 1,84 m ja 2 cm: maaperän jopa 1,62 m. Sen sisätilat on tilavampi, kuten sen runko, jossa virallisten lukujen kuutiot 520 litraa vastaan 510 vastustajia. Kuitenkin Ateca Seat Hän ottaa suurena etuna sen sisätilaa, jossa paljon pienempi ero kuin ajattelemme ennalta pituutta erottamista tai alle 5 cm: n näytteille taistelu.

Testaa Best maastoautoKoska se on melkein pakko välillä uusimman luomuksia kunkin tuotemerkin, paino Battle tulee hyvin merkityksellisiä. peugeot 3008 päästä alempi asteikolla 100 kg verrattuna sen edeltäjä, kun MQB alustan Volkswagen mahdollistaa myös Ateca valkeus. ero keskenään on korvaamaton vakiomallin, jossa 10 kg hyväksi Ranskan mallia sen 1365 kg.

Ateca SeatPeugeot 3008 ja Ateca Istuimessa dieselöljyn ja bensiinin

Hyvä, joskin hieman täydellisempi mekaniikka sekä tarjonnan peugeot 3008, kanssa viisi vaihtoehtoja dieseli kohdistanut neljään Ateca. Tarjous alkaa 1,6 BlueHDI of 100 hp, jatkaa 1,6 BlueHDI of 120 hv, joka saa vastineensa 1.6 TDI of 115 hv Ateca Seat ja huipentuu 2.0 BlueHDI, kanssa 150 tai 180 hv, Ateca istuin kasvot 2.0 TDI of 150 ja 190 hv. Bensiinin tuotantoa Peugeot 3008 on pyrkimysluonteinen, jossa fantastinen tricilíndrico 1.2 PureTech of 130 hv ja 1,6 THP of 165 hv. Samalla toistaiseksi Ateca Seat mukautuu myös erinomainen tricilíndrico 1.0 TSI of 115 hv ja 1.4 TSI of 150. kaikki käsivalintainen vaihteisto ja toinen vaihtoehto, joka 6-nopeus automaattinen momentinmuuntimen tarjoamia Aisin, saatavilla kautta linjan paitsi 100 hp BlueHDI Peugeot 3008. istuimen Ateca löytää kuuluisan DSG kahden kytkimen ajettu, 7 nopeuksilla 1,4 TSI ja 6 nopeuksia 2.0 TDI.

Ateca Seat Sen avulla voit valita versioiden etu- tai Yhteensä 4Motion kautta Haldex lamellikytkimen järjestelmä viidennen sukupolven varten 1,4 TSI ja molemmat TDI 2,0. sisään peugeot vain voimansiirto ajatellaan etupyörät, mutta Jännitystä, jotka haluavat tutkia mahdollisuuksia off-road auto sitä tarjotaan vaihtoehto ote Ohjaus. Sähköisen vetojärjestelmän välityksellä komennon sisällä optimoi vasteen luistonesto ja vakauden viisi käyttömuodot (hiekka, rikki alueilla, lumi, normaali ja elektroniset apuvälineet vammaiset) ja täydennetään valvonta laskuja ja M + S rengas.

peugeot 3008Klassismin tai vanguardismo

Sisätilat molemmat contendereiksi erotu laadukasta pintamateriaalit ja hienosäätöjä, jolla on selkeä parannus malli leijona. Vaikka Ateca on enemmän perinteinen muotoilu, sisätilojen Peugeot 3008 panos avantgarde, jossa hänen tavaramerkkinsä i-ohjaamo muodostettu pyörän hyvin pieni halkaisija, nyt se litistetty yläosassa, ja instrumentoinnin konfiguroitavissa näyttö 12,3 “ näet sen yläpuolella. varten multimediajärjestelmä käyttää kosketusnäyttö kojelaudassa 8 “Auto Play yhteensopiva Applen, Android Auto Mirror Link, Kuten Ateca Seat, mahdollistaa valita näytön 5 ja toinen 8 “ Molemmissa tapauksissa mennä paremmin integroitu upotettu kojelautaan.

Mahdollisuus, jossa on useita elektronisia apuvälineitä ajo on yhteinen. kanssa mukautuva vakionopeussäädin stop-start-toiminto versiot automaattivaihteistolla, ilmaisin ajoneuvojen sokea, of ilmoitus mennessä tahattomat kaistanvaihto, automaattista vaihtoa korkean säteen ja matalan säteen, avustaja of pysäköinti automaattinen, kamera visionääri 360 ja LED-ajovalot joukossa monia muita asioita. Muutaman päivän me esittää tiukan testauksen meidän tekninen keskus.

Adblock
detector