Rumin autoja maailmassa ovat ...

Rumin autoja maailmassa ovat …

On olemassa muutamia autoja tai ruma esteettisesti siro, mitä haluat soittaa. Jotkut eivät koskaan asettaa jalka Euroopan markkinoilla, mutta toiset. Kaikki ne, ei enää ole myynnissä.

Rumin autoja

Rumin autoja

Rumin autoja

Rumin autoja

Fiat Multipla

Fiat Multipla

mahdollisesti Fiat Multipla Se on yksi autoista kärsimään kritiikkiä, koska niiden ulkonäkö. Vaikka emme voi kieltää, että se on varsin kätevää ja erittäin tilava. Me tuskin löytää tällaisen ajoneuvon kaksi istuinriviä joka mahtuu kuusi. Vaikka myytiin 1998-2010, ja vuonna 2004 menetti edessä molemmat ärsyyntynyt monia.

SsangYong Rodius

SsangYong Rodius

Vaikka se on parantanut merkittävästi estetiikka vuosien vuosina SsangYong Rodius Se on edelleen ‘kiva’ lyhyempi kuin alue, jossa SsangYong Korando SsangYong Tivoli tai modernimpi ja visuaalisesti miellyttävä muotoilu.

Seat Toledo

Seat Toledo

Kolmannen sukupolven Seat Toledo (2004-2009) pyrki kosketa Pikkubussi hänen salonki, osallistuu muoti tuolloin segmentin. Tasolla käyttöaste se voi toimia, mutta esteettisesti ei aivan vakuuta. monet taksinkuljettajat He valitsivat työskennellä yhden.

Renault Vel Satis

Renault Vel Satis

Myyty vuosien 2001 ja 2009, Renault Vel Satis Jaettu elementtejä malleina Renault Laguna ja Renault Espace, vaikka sen muotoilu ei ollut paras olemme nähneet vuosien johtava valmistus brändin autoja. Se tapahtui, kun Seat Toledo Edellä sekoittamalla segmentit, jotka eivät mene naimisiin liian hyvin.

Hyundai Atos

Hyundai Atos

Pieni kaupunkien tuli markkinoille vuonna 1997 ja sen ulkonäkö ei ollut menestyksekkäin. Liian neliömäinen runko, joka ei aivan anna näkymää 1999 väistyi monipuolisemman rivejä, mutta ei voinut korjata ‘vahinko’. underappreciated laatu Hyundai Atos Lisäksi se ei auttanut paljon, eikä niinkään siitä, mitä Hyundai Hän on tehnyt hienoa työtä viime vuosina, saavuttaa kiinni Euroopan markkinoille. Pohjois-Amerikassa hän kutsui Hyundai Amica ja olemme nähneet muilla markkinoilla nimillä Dodge Atos tai Kia Visto.

Hyundai Matrix

Hyundai Matrix

Hyundai Hän aloitti tämän auton suunnitellut Pininfarina, vaikka jotkut eivät vieläkään ymmärrä, miten se tuli tuottaa tällaisen auton, nähtyään kehityskaari Italian coachbuilder. Hyundai Matrix, Hän kuitenkin vastasi sen tarkoitus: olla käytännöllinen ja iso elintilaa autoa. Vaikka voimme löytää tällaisen Toyota Matrix ja jälkimmäisessä esteettinen paljon vähemmän kuin minivans ja yleensä mukavampaa.

Subaru Tribeca

Subaru Tribeca

saapuminen subaru segmentti SUV vuonna 2005 se ollut aivan kaikkein esteettisesti onnistunut. Se kehitettiin pohjalta Subaru Legacy ja edessä oli ehkä vähiten ‘naimisissa’ yleisten muotojen auton. Vuonna 2008 Japanin yritys toteutti kasvojenkohotuksen malli, joka onnistui jotenkin roader. Tietenkin mahdollisuus seitsemälle matkustajalle oli erittäin houkutteleva yksityiskohta.

Subaru Impreza

Subaru Impreza

Kuten kaikki suuri, Subaru Impreza Hän vietti merkittävän kolahtaa sen toisen sukupolven vuosien 2000 ja 2007, erityisesti sedan runko, uskaltamatta edes yhdistää sitä urheilullinen versio WRX. He eivät olleet parhaat mahdolliset vuoden Japanin yrityksen edes lähellä.

IKCO Bardo

IKCO Bardo

Iran käynnisti tämän merkin IKCO Bardo tyyppi ‘pick-up‘Mutta suunnittelu ja voimansiirron, joka voisi hyvinkin olla 40s’, joka sanoo jotain. Kyllä, siellä on jopa ihmisiä haluaa.

Mahindra E20

Mahindra E20

Ainoa luettelon on myyntiin tänään on Mahindra E20. Puhumme 100% sähköauto mutta hyvin rajoittunutta alueeltaan (100 km julkistanut ja tiedämme hyvin, että ei saavutettu) ja nopeus (80 km / h). Joten se esteettisesti, joka ei ole erityisen mukavaa.

Pontiac Aztek

Pontiac Aztek

valittiin yksi rumin autoja kaikkien aikojen Pontiac Aztek Se oli myynnissä vuosina 2001 ja 2005. Se on hyvin lähellä sitä, mitä todellinen SUV, mutta niiden ulkonäkö, varsinkin SVR versiossa valokuvan, jättää paljon toivomisen varaa. Muutama vuosi sitten hän aloitti toimintansa hyvin tavaroiden markkinoilla nuorten Pohjois-Amerikassa; Syyt?, Näkyvät hittisarjasta Breaking Bad kuin ensimmäinen auto päähenkilö, Walter White.

Toyota Yaris Verso

Toyota Yaris Verso

Toyota Se tuntui sekoittaa pieni kaupunki, jossa on mini-tila-auto voisi olla hyvä idea. Tulos emme katsomme sitä, mutta se olisi paljon käytännöllistä, en epäile sitä. Varmasti se on sen diehard seuraajia.

Saatat myös olla kiinnostunut

Autot olivat epäonnistunut

10 rumin autoja maailmassa

Absurdein prototyypit historiaa

Adblock
detector