Mitä haluat tietää Pegasus helikopteri tutka

Mitä haluat tietää Pegasus helikopteri tutka

Muutama päivä sitten, kaksi uutta Pegasus tutka katsella taivaalle tiemme yhteensä kahdeksan. Tehokkain seuraamus kun ylinopeutta saatavilla DGT sakkoa 27 prosenttia ajoneuvojen vartioitu ase. Me paljastaa joitakin salaisuutensa kyytiin se.

Joka neljäs ajoneuvoissa vartioi Pegasus rangaistaan. Palvelu kirjaa tämän tutka ilmasta, josta DGT on nyt kahdeksan yksikköä, on “moitteeton”. Hänen 1576 lentotuntia maaliskuussa 2013 aloitti toimintansa ensimmäinen, Hän on seurannut 31520 ajoneuvoja, 8644 tuomiten ajurit ajamalla nopeammin kuin sallittu. Keskimääräinen nopeus, jolla kierrätetään ajoneuvojen kuljettajien ilmoitettiin Yli 30 km / h yli sallitun. Puhumme rikkomuksia, joissa on vähintään yksi rangaistus 300 euroa ja poistamalla kaksi pistettä lupa.

Mutta nämä tiedot on joitakin “temppu”. Pegasus on valikoiva seuranta, Vain keskittyä ajoneuvojen nopeutta kameran operaattori mukana lentäjä jokaisen lennon epäillään ne liikkuvat nopeammin kuin sallittu. Harvoin se on väärin, koska ilma on etuoikeutettu näkökulma. Ja vaikka se voi vaikuttaa yllättävältä, monet kuljettajat ovat tietämättömiä läsnäolo kunnes helikopteri saapuu katselualuetta ajoneuvon ja joskus se on liian myöhäistä.

kaksi kameraa, panoraama joka helpottaa seurannan ja syömällä nopeutta ja toisen tiedon, jolla on tavoite, joka voi lukea rekisterikilven, muodostavat sydämessä helikopterin tutkajärjestelmän Pegasus. Tarkkuus kameroiden helikopterit DGT on vaikuttava. paitsi opetus havaitsee kilometri suora, mitään liikennettä helikopteri pystyy lukemaan jopa tekstiviestin, että kuljettaja on kirjallisesti!

nähden virhemarginaalin soveltaa Pegasus-, ja vaikka Espanjan metrologian keskuksen hyväksyessään nämä cinemometers poikkeaman välillä 1 ja 3 prosentin Liikenne myöntää 10.

Tällä hetkellä kahden tulokkaita, kukin Traffic Control Center on Pegasus Helikopteri, -Madrid, Valencia, Sevilla, Malaga, La Coruna, Zaragoza, Valladolidin ja Palma de Mallorca. Kukin kattaa tietyn alueen. Lennot kestää kaksi tuntia, kun taas helikopterit voivat tankata muilla lentopaikoilla, kuten tapauksessa Madrid, joka ohjaa useita alueita Extremaduran tankattu siellä tehdä paluulennolle.

Adblock
detector