Tartan Prancer, pahin auton aikojen

Tartan Prancer, pahin auton aikojen

Voitteko kuvitella paikka täynnä absurdeja vempaimia minibussilla? No kuvitella, tässä se on. Tuntematon Albanian valmistaja jätti meille suunsa auki hänen ensimmäinen luomisen: Tartan Prancer. Vaikka ei kaikki oli mitä se tuntui …

Tartan Prancer: absurdein auto maailmassa

Tartan Prancer: absurdein auto maailmassa

Tartan Prancer: absurdein auto maailmassa

Tartan Prancer: absurdein auto maailmassa

Epäilemättä tänään muistaa yksi absurdein auton olemme tunnetaan maailmallaHänen nimensä on Tartan Prancer ja se oli bizarrada Pikkubussi kun saavuimme Albaniassa ja mukana mainoksen, joka voi ilahduttaa uudestaan ​​ja uudestaan. Beyond muotoilu linjat, jotka eivät tarvitse tai antaa, Tartan Prancer on täynnä vempaimia yhtä absurdi kuin casposos: Ei vastapuolelle peilit voit nähdä mitään, mutta näet itsesi näköinen taustapeilistä, suihkulähde keskikonsolissa, foosball tyyli tuhkakupit, käsinojat ja kahvat avaamalla loputon mielettömyyksiä joka voisi hyvinkin johtaa The ‘cani versiona James Bond. Ja kaikki perheauto nimenomaan.

Ennen ihme, jos olet matkustanut ajassa ja ovat jo saapuneet tai palauteta, aprillipäivänä, voimme kertoa, että tämä ilmoitus armenialaisten esperpento oli vain traileri remake ‘vacantion’, legendaarinen Harold Ramis elokuvan pääosissa Chevy Chase (Clark Griswold), jossa isä vie perheen paras huvipuisto Yhdysvalloissa lomailemaan. Tämän uuden erän kalvon, joka on hybridi remake ja sitten Clark Griswold poika, Rusty, soitti ED Helms -The Hangover Vegas’-, saaga päättää seurata jalanjälkiä isänsä laatia loma, että koko perhe liittyä Walley maailmassa. Ja ne asennetaan Tartan Prancer. Nyt kaikki sopii.

Tämä komedia, ohjannut Jonathan M. Goldstein ja John Francis Daley, Se julkaistiin 21. elokuuta 2015. Mitä et voi olla huomaamatta video, että me muistamme tänään?

Adblock
detector