Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 4x4 2016, paras versio alue

Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 4×4 2016, paras versio alue

2016 Volkswagen Tiguan tulee myyntiin toukokuun lopulla. Vaikka olen jo ollut tilaisuus kokeilla sitä erityistilanteissa, ja siellä on ihan pakko hyvin selkeä …Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 4x4 2016, paras versio alue

Kyllä, uusi Volkswagen Tiguan 2016 Se on loistava tuote, kallista, mutta Valtava SUV ja sisältö. On enemmän kuin todennäköistä, että se on tänään kilpailun, jossa autot korkean tasolla, ero sen hinta ja korkea laatu sen kilpailijat ei ole verrannollinen, Mutta mitä jos me kääntää taulukot? Siinä tapauksessa, sinun toimivuus ja monipuolisuus Honda antaa keitot tällä rajoitettu tarjous SUV että veloittaa arvoa hänen kuvansa ikään kuin kultaa. Lyhyesti sanottuna VW Tiguan uudelleen keskipitkällä aikavälillä, tukema upea tuote uudelleen, mutta ehdollistettu taloudellinen tekijä. Sinä päätät, jos arvostat ja arvostat etulyöntiasema autoja, jotka jo ovat erittäin hyviä, Olen melkein sovittiin, että uuden sukupolven Volkswagen Tiguan Se antaa monia tyydytystä.

VW Tiguan. Kallista, mutta miten?

Tällä hetkellä, Tiguan käynnistetään kaksi moottoria, 2,0 TDi 150 hv ja 180 hv 2,0 TSi (Vain 4MOTION ja DSG). Joten nyt, VW Tiguan halvempaa kustannukset 29560 euroa. Omalta osaltaan VW Tiguan 2.0 TDI / 150 on edullisin 4Motion etukäteen, 36650 euroa, kaukana, kaukana, moottorin koko SUV vastaava SsangYong Korando D20T, sillä 23000 euroa ei ole pelkästään SUV paras hinta, mutta myös paras arvo hinta / hevoset kiitos sen 175 hv moottori. Fordin on aina synonyymi hyvä suhde arvo ja hinta ja Kuga ei ole poikkeus: Sillä 28350 euroa ostat 2,0 TDCi 150 hv nelivetojärjestelmä vähemmän laatua kuin VW Tiguan tai vähemmän matkatavaroiden kapasiteettia, mutta Kuga on myös virheetön tasolla SUV ajo. Kia tai Hyundai, uusine Sportage tai Tucson, ovat nousseet valtavasti toteuttamisen laatuun niiden SUV ja vaikka se on myös tehnyt sen hinta, Tiguan voittaa pelin tarjota enemmän laitteita Verrattaessa samanlaisia ​​moottoreita, tai enemmän valtaa rinnastamalla hintoja. Joten luulen VW Tiguan on enemmän kuin koskaan, parempi vaihtoehto premium-tuotteita, jossa hän valloittaa että tuote syystä eikä sydämen.

Volkswagen Tiguan, monitoiminnallisuus

Toinen suuri ominaisuus tämän sukupolven. se on jotain suurempaa, jotain vähemmän ja asumiskelpoisempi kuin ennen. Sen puunrungon 615 litraa Total on yksi parhaista kategoriassa, vertoja vain tulevaisuudessa Jaguar F-Pace, malli 650 virallista ilmoitti litraa. Honda CR-V, 590 litraa virkamies, on myös auton enemmän nerokkaita, vaikka ovet sisällä Tiguan on melkein enemmän tila-auto kuin SUV. Puuttuu kolmas yksipaikkaisille esimerkiksi VW Touran, mutta taka penkki pituussuuntaiseksi 16 senttimetriä kunkin sen osien (epäsymmetrinen) tai kallistuksen säätö selkänojien, lisäksi sen antelias sisämitat, edistää Tiguan mattitaidon Foolproof.

Sisätilojen Volkswagen Tiguan 20164motion, yksi parhaista järjestelmien 4×4

Jokapyöräveto järjestelmät on monia, ja erittäin hyvä. Land Rover, esimerkiksi aina optimoi jokapyöräveto autonsa edelleen suuria ominaisuuksia maastossa, ja enemmän tai vähemmän, Varsinainen tehokkuudesta, joita 4×4 markkinoiden piilee erityispiirteet renkaan suhteessa maahan, kuten olemme nähneet Lapissa koeajon teillä, joilla et näe yhden tuuman asfaltti, ja autot on varustettu kosketuspyörien, jossa VW Tiguan on edennyt ja kehittynyt kuin kala vedessä. Kuten lähes kaikki järjestelmät markkinoilla, jokapyöräveto 4motion on ennakoivaa, eli reagoi ennen pidon menetystä tai liikeradan muuttamalla voiman jakamiseksi etu- ja takapyörien, joka vaikuttaa paine-levyille keskeinen ero; ja säätämällä jakautuminen pyörien samalla akselilla, mikä tekee ne sähköisessä itselukittuva XDS ja XDS +. Teoriassa yhden pyörän riittävät moottori edistäisi Tiguan. Järjestelmä itsessään on kuin monet muut katumaasturit, mutta mikä ei ole niin yleistä on niiden virheetön suorituskyky ja todellista tehokkuutta. tehdä Urakkatyö ilman pienintäkään tehokkuuden menetys, tuntematta kitkan tai mekaanista rasitusta ja tai romahdus sähköisen avustajien. Muista, että VW Tiguan tuo markkinoille uuden nuppi nimeltään Active Control 4Motion neljä esiasennettua harjoitusohjelmaaSnow, Road, off road ja Off Road Custom-, joilla kullakin on omat ominaispiirteensä riippuen maastosta, jossa siirrymme.

On 2,0 TDi 150 hv, AWD tarjoaa lisää 87 kg ja 0,4 litraa yli 100 kilometrin virallisia keskimääräinen polttoaineenkulutus, jonka tuotoista 5,2 l / 100 km, erittäin hyvä arvo, ei paras. BMW X1 xDrive 18d, myös 150 hv, on SUV paras kulutuksen määrästä keskuudessa hänen ikäisensä: 4.7 l / 100km. Honda CR-V 1.6 i-DTEC 160 hv -Vain Automaattinen: on paras koko / teho / kulutuksesta, 4,9 l / 100 km keskikulutuksen.

Volkswagen Tiguan 2.0 TDI: tasapaino tehon ja kulutuksen

Olemme suorittaneet kahden moottorin että VW Tiguan käynnistetään markkinoille ja tunnustaa, että 2,0 TSI 180 hv se on suorastaan ​​hienostunut, on booli keskialuetta ja minusta on hauskempaa ajaa. Mutta auton koko, paino ja etupinnalla Tiguan, vähän, että arvostaa Kilometrikustannusten tai autonomiaa tekijä, 2.0 TDi 150 hv on paljon tasapainoisempi. Kuten sanoin, olemme pystyneet ajamaan erittäin vaativissa olosuhteissa, mutta sen lukko MQB arkkitehtuuri, joka avaa nyt tämän toisen sukupolven VW Tiguan on todella hieno. Meillä oli vain mahdollisuus kokeilla sitä kanssa DSG siirto näyttää takaisin menetetyn nopeus uusimmat versiot. Se on moottori hyvin venyvä ja mukava, myönnän auliisti vetää Tiguan lastattu ääriään myöten, takaa nopeat sietokykyä, ratkaiseva tekijä ajonautinnon ja turvallisuuden. Pääsytaso TDI 1.6 TDi 115 hv ehkä vain pysyä hieman alle erittäin vaativaan käyttöön.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Ateca istuin, SUV

Kia Sportage, yhä lähemmäksi VW Tiguan

SUV saapuu 2016

Ateca Seat, Skoda ja VW Tiguan maastoauto, mitä niillä on yhteistä?

Adblock
detector