Michelin rengas CrossClimate: pitkäaikainen testi

Michelin rengas CrossClimate: pitkäaikainen testi

Meidän pitkäaikainen testi renkaiden CrossClimate, yli kilometrin on osoittanut, että Michelin on löytänyt avaimen. Se ei ole täydellinen rengas kaikille, mutta joka kerta on lähempänä.

Michelin CrossClimate: meidän testi kuvia

Michelin CrossClimate: meidän testi kuvia

Michelin CrossClimate: meidän testi kuvia

Michelin CrossClimate: meidän testi kuvia

He ovat läpäisseet 23,000 km koska aloitimme pitkän aikavälin testi kanssa Michelin-renkaat CrossClimate tarkistaakseen, onko kaikki edut mainostettuja totta. Koska sen ominaisuuksia, näyttää ilmeiseltä, että liukkaalla tiellä kaikenlaista noudattaminen olisi huomattavasti suurempi kuin että tavanomainen kesärengas. Tärkein huolenaihe makasi sekä kestävyys kanssa asfaltit korkea lämpötila kuten tartunta- kyky kuiva jalkakäytävillä. Tuloksena on ollut enemmän kuin tyydyttävä, ja kulumisen selvästi paras ennuste. Olisi pidettävä mielessä, että suurin osa kaupunkikierros Se on suoritettu asfaltilla korkean lämpötilan, mikä tekee siitä sitäkin, että tällä hetkellä pitää noin 50 prosenttia käyttöiän.

Michelin rengas CrossClimatemeidän mittaukset

pysähtyä Renault Megane 1.6 dCi ratsastus Michelin CrossClimate -205 / 50R17- käytä vain 1,3 m enemmän kuin vastaava tavanomainen renkaan, alennettu määrä ja toisaalta on perusteltua ottaen huomioon kyky evakuoida veden ja lumen oman kulutuspinnan sallii ajamisen liukkailla teillä turvallisempaa. Kun aloitimme testaamalla urasyvyys oli 7,3 mm, ja tällä hetkellä –23,000 km sitten– säilyttää 4,5 mm: n pyörillä permutoimaan taka 8,000 km, Se ilmaisee, että on mahdollista päästä luku 40000km kestävyys saavuttamatta sallitun rajan 1,6 mm: n.

Subjektiivinen osa on merkittävä alempi drift tarjoavat näitä verrattuna perinteisiin talvirenkaat, jolloin vahva tuki ja samanlaista ketteryyttä tarjoaa renkaan samaa merkkiä kuin Michelin Primacy 3. Ainoa negatiivinen on sen korkein hinta, jotka voidaan korvata kätevästi ei tarvitse vaihtaa renkaita tyyppiä, kun talvi saapuu ja päättyy. Kesäkuusta lähtien on muunnelma ajoneuvoihin tarkoitettujen SUV.

neuvomme

näissä Michelin-renkaat CrossClimate, lisäksi ominaisuus talvi hyväksyntä, Se ei ole suositeltavaa menettää 2,0 mm: n syvyyteen askelma jos haluamme pitää yllä riittävän pidon kaikilla pinnoilla. Vaikka sallitun rajan on 1,6 mm, tosiasia on, että mitä enemmän lähestymme tätä arvoa enemmän vaikeuksia löytää renkaan toimii toivotusti tahansa jalkakäytävä. Toinen huomioon otettava näkökohta on, että vaikka raja tarttuvuus on odotettua suurempi, ei tulisi käyttää huolellisesti nopeasti alueilla ei puhalla kyljet, jonkin verran heikompi ja joustavampi kuin perinteiset kesärenkaat.

Saatat myös olla kiinnostunut

7 Näppäimet joka säästää rahaa renkailla

Renkaat ja matkatavarat, avaimet autojen turvallisuus

Michelin CrossClimate: asiantuntija renkaan ympärille

Ilmarenkaat vs ensimmäinen merkki edullisia

Adblock
detector