Lada X-koodin, uusi pieni maastoauto Russian

Lada X-koodin, uusi pieni maastoauto Russian

Lada on uusi auto sen alue 2017: X-koodi. Se on samankokoinen SUV Nissan Juke ja jaettu alustan Dacia.

Lisää kilpailijoita taistelussa pienten katumaasturit: Venäjältä saapuvien Lada X-koodi

Lisää kilpailijoita taistelussa pienten katumaasturit: Venäjältä saapuvien Lada X-koodi

Lisää kilpailijoita taistelussa pienten katumaasturit: Venäjältä saapuvien Lada X-koodi

Lisää kilpailijoita taistelussa pienten katumaasturit: Venäjältä saapuvien Lada X-koodi

AvtoVAZin, venäläinen valmistaja enemmistöomistuksessa Renault-Nissan, on juuri osoittanut Moskovan autonäyttelyssä sen viimeisin projekti A Pieni maastoauto näyttäen hyvin moderni että kun Lada X-Ray, tunnettu siitä, kertaamalla muotoja puolella ovet ja antaa ainutlaatuisen ulkonäön.

Kun taas Lada X-Ray -a tuotteen malli ja käyttämällä samaa alusta kaikille Dacia- Se oli nyt näytetty versio Cross Concept, Sivusuojalliset ja liikkumavaran, jotta se olisi Campero; X-koodi, joka on nimi uuden konseptiauton Lada, hän teki ensiesiintymisensä ennen julkista.

Suunnittelu Lada X-koodi Steve Mattin parhaillaan pääsuunnittelija AvtoVAZin ja aiemmin isä malleja kuten Mercedes ML ja GL. Kaikki kiertää Lada X-koodi, joka on suhteellisen lähellä katsoa, ​​mitä voisi olla auto, jonka tuotanto alkaa jo ensi vuonna, On katsottu tiloissa yrityksen Tolyatti, historiallinen koska aloitettiin vuonna 1977 tuotannon ikonin Lada Niva.

Lada X-koodi, moottorit ja vaihteistot

Lada X-koodi kilpaileva SUV jo läsnä Venäjän markkinoilla olisi Nissan Juke, Renault Captur, Skoda Yeti, Peugeot 2008 ... Koska kaksi ensimmäistä, olisi ahdetut moottorit Pankki elimiä oletettavasti Alliance, 1,2 TSI neljä cylinders- vaan, toisin kuin ne, ehkä lisääntynyt tarjonta nelivetojärjestelmä versiot, tätä mahdollisuutta tapauksessa Juke on keskittynyt kaksi versiota suurempaa tehoa, mutta jopa Renault Captur ajateltu.

Niistä osuudet Lada X-koodi olisi ns Lada Connect telemaattisena järjestelmä Älypuhelin, joka voi lähettää tietoja auton ja lähitulevaisuudessa, nauttia pilvipalveluihin.

Toiminnot Lada Connect ovat lukita ja avata auton ovet, tarkistaa niiden tilan, kytke valot tai torven tööttäämistä paikantaa sen parkkipaikalla, ottaa auton kartalla, vastaanottaa ilmoituksia mahdollisista isku tai jos auto se on hinata. On myös mahdollista lukita moottorin ja lähettää auton sijaintia poliisille tai help desk, käynnistä ilmastointi etänä vastaanottavat tietoa huolto- ja sovi tai ovat etävianetsintä tietoa. Järjestelmä analysoi samaten tarjoaa päivittäin ajo tilastoja.

Lada X-Ray ja Vesta Urheilu, urheilu versiot

Tämän lisäksi takki versio Lada X-Ray ja X-koodi pian integroidaan alueella valmistajan myy enemmän autoja Venäjällä, sekä ensimmäinen, X-Ray Lada Vesta, kompakti neliovinen sedan, on esitetty polkuja urheilullinen versiot on pääsemässä tuotantoon.

Lada Vesta Sport

ulkopuolella aggressiivisempia ja aerodynaaminen laitteita, nämä versiot erotu korkeus madalluksen tai panos suuri halkaisija pyörät 18 ". Lada X-Ray ja Vesta Sport, kuten niitä kutsutaan, on 1,8 litran moottori otettu alkuperäisestä 122 hp 150 muutosten kanssa vaihtoa moottorin ja pakoputken.

Voit myös intersar

Vesta Lada sedan, The 'edullisia' Venäjän

Renault Kaptur, kaikkein maasto- vain Venäjälle

AvtoVAZin Xray Concept, ylellisyyttä maastoauto Venäjältä

Haluatko uuden auton? Ennen arvostaa auton ilmaiseksi

Adblock
detector