RS Audi Q8, uusi superurheiluauton SUV. Vapisevat, BMW X6M!

RS Audi Q8, uusi superurheiluauton SUV. Vapisevat, BMW X6M!

Audi rekisteröity nimi Q8 RS ennen Intellectual Property Office EU. Olet pohjustaa Saksan Sports Brand SUV tulevaisuudessa?

Audi RS Q8, lähempänä todellisuutta?

Audi RS Q8, lähempänä todellisuutta?

Audi RS Q8, lähempänä todellisuutta?

Audi RS Q8, lähempänä todellisuutta?

2017 näyttää vuosi 8 Audi: äskettäin julkisti uuden sukupolven A8, ajoneuvon tason edustajia autot tulevat, jossa on runsaasti teknologiaa, laatua ja urheilullisuutta. Niin se on Q8, lyijy koko kurssin malliin.

Tie on käynnissä audi välittömästi lippulaiva maastoauto koko tänä vuonna se on seuraava: Detroitin autonäyttelyssä tammikuussa, paljastettiin Audi Q8 Concept; kaksi kuukautta myöhemmin Geneven autonäyttelyssä, tuli Audi Q8 Sport Concept. seuraava Frankfurtin autonäyttelyssä, Syyskuussa, on aika nähdä Q8 lopullisessa versiossa. Kuitenkin juuri ennen Saksan tapauksessa portaali Auto Guide on paljastanut, että tuotemerkki neljä rengasta on rekisteröinyt nimen Q8 RS.

Audi Q8 Concept

RS Audi Q8: kova kilpailu

tämä tie Näyttää siltä hyvää vauhtia tulevaisuuteen saapumista urheilu variantin siirtää säätiön segmentti Premium urheilu SUV. BMW X6M (575 hv), Mercedes-AMG GLE 63 (557 hv), Bentley Bentayga W12 (608 hv) ja tuleva Lamborghini Urus (Porsche Cayenne Turbo S jää hieman pidemmälle koko) voisi tervetuloa pian tämä on enemmän kuin todennäköistä RS Audi Q8.

Match Q8 Concept paljastettiin aikaisemmin tänä vuonna, Q8 RS olisi myös mitat 5,02 metriä pitkä, 2,04 metriä leveä ja korkeus 1,70 metriä. Alusta olisi sama kuin edellisen sukupolven Audi Q7 ja Bentley Bentayga, ja että uusi sonni Lamborghini, ns MLB Evo alusta.

Konepellin alla voisimme löytää Sama moottori että tulevaisuudessa Urus, The 4.0 V8 Bi-Turbo bensiinin, kanssa quattro-neliveto ja automaattivaihteisto. Onko virta? Voisit ampua yli 600 hv, nopeammin kilpailijat BMW ja Mercedes. Myös keinottelu kanssa hybridi-variantti, kuten edellä mainitussa prototyyppejä, mikä antaa täyden mekaanisen alueella.

Ehkä Frankfurtin autonäyttelyssä ensi syyskuussa joitakin vahvistavia tietoja saapuminen tämän mallin paljastuvat. Ja kun se esitteli Audin Q8 Sport Concept Geneva, puhuttiin, että hän olisi saada ennen tulevaa SQ8 (jälkimmäinen prototyyppi oli yhdistettynä 476 hv, kyllä). Mitä jos itse sitä mieltä otettiin sen jälkeen? Saksalainen valmistaja on jo ilmoitti viime vuonna, että 8 uutta mallia saapuu RS tulevina vuosina, ja Q8 voisi olla yksi heistä. Vain yhden kuukauden saamme tietää enemmän yksityiskohtia, meillä on hyvin tarkkaavainen.

Q8 Audi Sport Concept

Saatat myös olla kiinnostunut

Tulevaisuus maastoauto Audi

Audi projekti Hour 25: kun autoja ei ole pyörää

Audi AI, joten on Tulevaisuuden auto

Lamborghini Urus olla hybridi pistoke

Lamborghini Urus kaksinkertaistaa myynnin tuotemerkin

Adblock
detector