Range Rover Evoque Black Design Pack, huhtikuu 2013

Range Rover Evoque Black Design Pack, huhtikuu 2013

Yritys todocaminos Land Rover omistama Tata Motors, julkisti Range Rover ‘Black Design Pack’ extra käytettävissä laitteita varten ‘dynaaminen’ viimeistely Bensiinimallit Si4 240 hv ja diesel 150 ja 190 hv kaikki mahdollisuus valita neliveto ja automaattinen siirto.

Range Rover Evoque Black Design Pack

Range Rover Evoque Black Design Pack

Range Rover Evoque Black Design Pack

Range Rover Evoque Black Design Pack

Land Rover käynnistää tämän vuoden huhtikuussa 2013 uuden ‘Black Design Pack’, paketin laitteita, jotka ovat yksinomaan maaliin Dynaaminen “ mallisi Range Rover Evoque.

Range Rover Evoque Black Design Pack, huhtikuu 2013Tämä ‘paketti’ sisältää pyörät 20 tuumaa Yhdeksän radiot, tummennettu ajovalot-myös antiniebla- logon Range Rover ‘mustana etu- ja takaosat, ‘spoileri’ takaisin ja pakoputket mustalla värillä.

The ‘Dynaaminen’ loppuun voit valita bensiinimoottori malli 2.0L Si4 240 hv tai viisiovinen coupe elin ja useita dieseli, tuetaan potkuri 2.2l versiot Ed4, TD4 ja SD4 joukosta 150 ja 190 hv, myös valita rungon coupe tai viistoperä. Kaikki nämä versiot, mukaan tulevan ja moottoriajoneuvojen voidaan valita käsin ja automaattinen siirto (sekä kuusi-nopeus) ja variantas 4×2 ja 4×4.

Huhtikuusta voit ostaa tämän “Black Design Edition Range Rover Evoque, jotka sen viimeistely ‘dynaaminen’, voi ostaa tavanomaisista versiosta 44670 euroa Dieselmoottori 2.2l DI4, 4×2 ja manuaalinen.

Land Rover ei ole vielä ilmoittanut lisäkustannuksista tarkoittaa sisältää tämän ‘paketin’ erityinen.

Adblock
detector