Toyota Verso 2016: uudistettu moottorit ja välineet

Toyota Verso 2016: uudistettu moottorit ja välineet

2016 Toyota Verso tila-auto uusitaan mielenkiintoisia turvallisuustilanteen kehittymisestä järjestelmiä ja päivittäminen bensiinimoottoreita.Toyota Verso 2016: uudistettu moottorit ja välineet

Toyota esittelee mielenkiintoisia muutoksia sen verso MPV. Alueella Toyota Verso 2016, Löydät kiinnostavia uutuuksia vaihtelevat pelkästään esteettinen turvavarusteet menoja, tietenkin, ja päivitys mekaanisessa osassa.

että mekaaninen kappale, Toyota Verso 2016 vastaanottaa uudistettu saapuu kaksi bensiinimoottoria: Tällä 1,6 Valvematicin 132 hv (Kauppanimi Toyota Verso 130) ja 1.8 Valvematic 147 hv (Kaupallinen versio Toyota Verso 140). Vähemmän voimakas muunnos voidaan yhdistää manuaalinen kuuden nopeus lähetyksen, kun taas tehokkaampi liittyy automaattinen MultiDrive (M-DRV).

Toyota Verso Verso 130 ja 140 Niitä on saatavilla sisätiloissa versiossa kokoonpano viisi paikkaa kuten seitsemän paikkaa. Meidän täytyy myös muistaa, että tämä tila-auto voi ostaa myös kaksi moottoria dieseli neljä sylinteriä: Toyota Verso 115d (112 hv) ja Toyota Verso 150D (150 hv).

Toyota Verso 2016: Turvallisuus ja laitteet

luku Turvallisuus Toyota Verso 2016 Se päivitetään lisäämällä useiden johtavien järjestelmien ja laitteiden ja ajo apuvälineitä. Alle teknologinen sateenvarjon Toyota Turvallisuus Sense, että Toyota Verso 2016 seuraavat turvajärjestelmät ovat: - Chime -lane Lane Departure Departure Alert (LDA) - Pre-Crash-turvajärjestelmä -LIITTYMISTÄ Collision System (PCS) ja älykäs ohjaus -automaattinen Katuvalot kaukovalot (AHB) -.

ulkoiluvälinevarasto Toyota Verso 2016 tunnettu tarjoaa pieniä uutuuksia, joista, The uusi valikoima kevytmetallivanteet kolme uusia malleja (kaksi 16 tuumaa ja 17 tuumaa), toisaalta, ja toisaalta, mahdollisuus valita uusi väri kehon -Meteorological Grey, joka lisätään nykyiseen Blue Ocean, Classic White Pearl White, grafiitinharmaa, Meteor harmaa, musta ja hopea Azabache.

Sisällä Toyota Verso 2016 päivitetään myös tässä tapauksessa, jossa on erityinen suunnittelu ohjauspyörä, saatavuus uuden nappa nahkaverhoilu ja uusi sisustus vaihdekepin nuppi kromi insertit. Faneille liitettävyys ja eviihdealueina, Voit nauttia uudistetun multimediajärjestelmä Toyota Touch 2 7-tuumainen kosketusnäyttö, joka puolestaan ​​voi liittyä navigointijärjestelmien Toyota Touch 2 & Mene ja Toyota Touch 2 Go Plus.

Saatat myös olla kiinnostunut

- Toyota, uudet autot, hinnat ja tekniset tiedot

- Toyota-Verso henkilöautoa vastaan ​​kilpailijoita

Adblock
detector