Opel Grandland X: niin tulee Uuden Opel kompakti SUV

Opel Grandland X: niin tulee Uuden Opel kompakti SUV

Opel Grandland X. Tämä on ehdottomasti nimi uuden SUV käynnistää Opel perusteella PSA Peugeot 3008. Olemme Ranskassa valmistettuja ja laiva marraskuussa 2017 mennessä.Opel Grandland X: niin tulee Uuden Opel kompakti SUV

Koneet käynnistää Opel jatkuu täydellä nopeudella ja lisäämällä uusia joukkoja. Me kerroimme teille, että brändistrategian aikoi esittää 7 uutta mallia 2017, “kaikkein aktiivinen historiassa Opel” käyttää, sillä varmistimme muutama viikko sitten puheenjohtajansa Karl Thomas Neumann. No, kun jo ottaa uuden Opel Insignia ja Crossaland X, nyt tulee vuoro tietää kuka on epäilemättä yksi sen odotettu autoja: Tällä Grandland X. Nimeä jälkimmäinen, X, joka nyt viittaa aina sen SUV-alue.

Opel Grandland X Sen vuoksi, SUV … mutta ei mitä tahansa. Onko veto myynti tuotemerkin, kompakti SUV vie uuteen alustaan ​​jo onnistunut Peugeot 3008. Jos liitto ranskalaisen PSA on jo ilmoittanut pienempi Crossland X korvata Meriva ja rakennetaan Opelin tehdas Figueruelas (Espanja), sopimus nyt tekee tästä Grandland X valmistetaan Ranskassa jonka Peugeot 3008.

uuden Opel Grandland X asettuu sekä alueella tavaramerkin yli Mokka X ja X Crossland, ja sen on määrä markkinoida aikana ensi marraskuussa. On enemmän kuin todennäköistä, että Frankfurtin autonäyttelyssä, Syyskuussa jossa se näyttää vankka ja houkutteleva kuva ottoa ja uusien ominaisuuksien brändin. Esimerkiksi uusi Mokka grilli X. Tämän uuden mallin, Opel odottaa kilpailemaan ensimmäistä kertaa suurimmalla takuut segmentti hallitsee Nissan Qashqai, Kia Sportage ja Hyundai Tucson, Hän on myös tehnyt silloin vahva Istuin Ateca.

Opel Grandland X: moottorit

Uuden Opel Grandland X, jonka karkean kuvan voi jo nähdä meidän tietokoneella taidetta, mitata noin 4,45 metriä pitkä ja, kuten olemme sanoneet, jakavat monia osia sen “veli” Peugeot 3008. On odotettavissa, että lähes samat mekaaniset hintatarjousalue. Se on bensiinin pitäisi olla moottori 1.2 3-sylinterinen 130 hv, ja 1.6 165 hv. jo dieseli, tehokkaampia moottoreita 1,6 Diesel 100 ja 120 hv Heidän tulisi keskittyä kysyntää, unohtamatta korkeampi 2,0 Diesel 150 hv.

Opel Grandland XSuuntaus nähty jo Peugeot 3008, uudet Opel Grandland X yksinomaan 4×2 versioita, vaikka se ei tarjoa mahdollisuutta asentaa kehittynyt luistonesto, jonka avulla voit kuvata ilman liikaa vaivaa polkuja ja teitä ei liian vaativa. Tämä malli olisi myös suhteellisen tilava (matkatavarat on noin 500 litran) Ja varustaa uusinta teknologiaa nähdään Opel, sillä OnStar järjestelmän yhteydet ja tukea, ja uudet turvajärjestelmät kuten LED Matrix.

Uuden Opel Grandland X ei pääty tarjouksen SUV brändi. ja2018 jälkeen on tarkoitus saapumista vielä suurempi maastoauto sen vaihteluväli, jotka mittaavat noin 4,80 metriä pitkä, ja se hyödyntää, tässä tapauksessa uusi Insignia alustalle, kehitetty ja valmistettu ilman liittolaisia ​​ja Rüsselheimista Saksassa. uusi Ampera-e tai Movanon on muita innovaatioita. Opel Grandland X on siis tärkeä osa rikoksen että jos me suuremmaksi 2020, voit nähdä jopa 29 uutta tiedotteet.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Opel Crossland X: niin on

Testi Opel Mokka X

Uuden Opel Insignia vs VW Passat CC

Adblock
detector