Første test: Ford C-Max og Grand C-Max, familie engasjement

Første test: Ford C-Max og Grand C-Max, familie engasjement

Fornyet design, mer raffinement, nye motorer og ekstra teknologi. Det er ikke et generasjonsskifte, men Ford oppdaterer C-Max og Grand C-Max.

Kontakt: Ford C-Max og Grand C-Max, familie engasjement

Kontakt: Ford C-Max og Grand C-Max, familie engasjement

Kontakt: Ford C-Max og Grand C-Max, familie engasjement

Kontakt: Ford C-Max og Grand C-Max, familie engasjement

Den kompakte MPV Ford trengte ikke sikkert en stor kommersiell push. med mer enn 1,2 millioner solgte enheter siden lanseringen i dag fortsetter å holde opp til 12 prosent av segmentet salg, og er også den tredje mest solgte modell av merkevaren, like bak supersalg Focus og Fiesta. Men med en andre generasjon uten store endringer siden 2010 og fullstendig renovering i dag resten av Ford-serien, som passer seg selv, minst en oppdatering for å ta deres nyeste utstyr, motorer og teknologi. Nevnte og gjort.

Det første du setter pris på å møte med fornyet Ford C-Max 5 seter (4,38 meter lengde) og Grand C-Max 7 seter og skyve bakre sidedører (4,52 meters) Er den nye globale designspråk, og laget som en Ford. Som navnet antyder, både minivans og ta nye store trapesformede grillen produsenten innsatt i alle nye produkter, ved filing, lykter, hjulkasse høydepunkter eller skjuler viskerne under månen. Renere utforming og dynamisk; dvs. mer attraktivt.

Mer komfort om bord

Ford C-MAX inneFortsetter så du også hoppe utsikt, Ford C-Max og Grand C-Max 2015 også forbli inne nye stilark pålegges av forrige Focus. Tro mot den nye trenden av sektoren, redesignet dashbord I dag dispenserer med mye av sin tidligere kontroller og knapper, for enkelhet og brukervennlighet. På den tiden kan de utstyre og nye systemet Sync 2 Brand (450 € + ferdig på Trend og Titanium), som omfatter lenger større berøringsskjerm 8 inches og den mest avanserte talestyring. Styre forbedringer er supplert med nye belegg gi mer kvalitet med mer lagringsplass generert av en nydesignet midtkonsollen (det er opp til 20 hull å beholde og gjenstander) og en topp skuff på dashbordet har nå en ny oppføring USB-tilkobling.

Tid til å bruke og hvor mye du skal endre, og i dette tilfellet, ingen ser. Hvis funksjonelt nye Ford C-Max og Grand C-Max holdt intakt sin store romslighet og plass i bagasjen, og god modularitet, denne gangen Veien vil sette pris på mer kjørekomfort. Hvis det allerede var bra, er i dag bedre. Med tykkere sidevinduer, mer lydabsorberende materiale og annonseringen av eliminering av støy trinn sammen og ventiler, har isolasjon virket fantastisk. Som et bemerkelsesverdig fravær av vibrasjoner, armeres i overensstemmelse med Ford, med den nye utformingen av dekk, og nye medier og to svinghjul for motoren. Mekanisk, forresten, de har også blitt revidert.

mer effektive motorer

Ford C-MAX-serienMed første løftet redusere opp til 20 prosent av deres forbruk og CO2-utslipp, Ford nesten helt fornyet utvalg av motorer i sin C-Max og Grand C-Max til å bli den første minivans i sin klasse, og tilbyr fullstendig Euro6. I bensin, for eksempel alle forslag har allerede Stopp / start og lagt, nåværende og multiplatinum 1,0 EcoBoost motorer 3 sylindere 100 og 125 hk (Som så langt har representert mer enn en fjerdedel av salget) En ny øvre aksialtrykkeren 1,5 EcoBoost- 4 sylinder 150 hk. I andre markeder er det en annen variant av denne motoren på 182 hk som ikke vil komme i prinsippet til Spania.

Med hensyn til diesel, renovering av den nye Ford C-Max og Grand C-Max er enda dypere. Hans tidligere stjerne versjon 1.6 TDCi er nå erstattet av en ny blokk 1,5 TDCi med 95 hk variant og 120 hk (fra 4,1 l / 100 km forbruk): Både forbedre opptil 12% utbytte over 1,6. I tillegg vil det være kun for C-Max 5-dørs versjon spesifikk ECOnetic 1.5 TDCi 105 hk som takket være lave fairings, motorinnstillinger og utviklingen endringer, bedre aerodynamikk og dekk med lav rullemotstand, vil være i stand til å godkjenne bare 3,8 l / 100 km, med utslipp av bare 99 g / km for CO2.

Og over, 2,0 TDCI stiger over 140 hk ny 150 hk til ikke bare å gi mer effekt, men også redusere forbruket av 4,9 l / 100 km til 4,4 i dag. Det er den eneste som kan, i tillegg til manuell betjening, automatisk power utstyre en dobbel-clutch sekstrinns. Touchdown på våre veier i Palma de Mallorca har vi ledet de to variantene Diesel og bensin høyere. Begge veldig raffinert, myk og behagelig, ja vi var den største dreiemoment på en diesel som i dag synes ingen referanse mellom mekanisk 2,0-liters kraftmarkedet i form av lav regime den er i stand til å presse mer lette og, fremfor alt, mye mindre faktisk to minivans med mange muligheter for belastning forbruket.

agility minivan

Ford C-MAXSom for atferd, til i dag lite legge to Ford C-Max og Grand C-Max som vi alltid har syntes de mest dynamiske og smidige forslagene i sin klasse. I dag, også. Ford sikrer også at dens Damping er forbedret med en ny utforming av ventiler og stivere, som alle caps elektroniske kontroller. Vi må prøve videre for å bekrefte det, men god generelle følelse og presis styring bidrar til en god generell smak der, ja, omtrent 100 kg som legger mer digre Grand C-Max foran C-Max genererer noe langsommere og mindre direkte reaksjoner.

Mange nye funksjoner som du ser noen nye Ford C-Max og Grand C-Max kos slutt settet med førsteklasses utstyr, første klasse. som først i kategorien De tilbyr i dag automatisk port handsfree (Tatt fra Kuga og å tillate passering fot åpning under kroppen), idet kryss trafikk varsling, oppvarmet ratt eller MyKey-teknologi, som gjør det mulig for eieren å programmere en nøkkel for å begrense den maksimale hastigheten, slå av lyden hvis sjåføren eller passasjeren foran ikke har spent eller hindre utkopling av ESP. Ja, som du kanskje har forestilt seg, er de designet for foreldre som gir barna sine biler programmer. den aktiv bremsesystem og byens funksjoner og også automatisk opp til 50 km / t.

Den nye Ford C-Max og Grand C-Max og støtte bestillinger, men de kom ikke frem i forretningene til juni. De er tilgjengelige i to komplette utførelser: trend + (Som standard klimaanlegg, cruise control, MyKey-systemet eller bakkestartassistent) og Titanium (For 1450 € mer lagt Sync system 2, start-knappen, lettmetallfelger eller lys Led miljø. Ford sier at til tross for sin bemerkelsesverdige generelle forbedringer og utstyr, nye C-Max og Grand C-Max “har bare ett ekstra kostnad på mellom 350 og 650 € i forhold til tidligere modeller“.

Ford C-Max priser

1,0 EcoBoost 100 HP Trend +: 20,050 euro

1,0 Trend 125 hp EcoBoost- +: 21,050 euro

Titan 1,0 125PS EcoBoost-: 22.500 euro

Titanium 1,5 150 hk EcoBoost: 24.500 euro

1.5 TDCi Trend + CV 95: 22,550 euro

ECOnetic 1,5 TDCi Trend + 105 HK: 23,050 euro

1.5 TDCi Trend + 120 hk: 23,050 euro

1,5 TDCi Titanium 120 hk: 24.500 euro

2.0 TDCi 150 hk Titanium: 26,450 euro

Prceios Ford Grand C-Max

1,0 EcoBoost 100 HP Trend +: 21,800 euro

1,0 Trend 125 hp EcoBoost- +: 22800 Euro

Titan 1,0 125PS EcoBoost-: 24,250 euro

Titanium 1,5 150 hk EcoBoost: 26,250 euro

1.5 TDCi Trend + CV 95: 24.300 euro

1.5 TDCi Trend + 120 hk: 24,800 euro

1,5 TDCi Titanium 120 hk: 26,250 euro

2.0 TDCi 150 hk Titanium: 28,200 euro

Adblock
detector