Peugeot 308 sedan: käytännöllisempi ja tilava

Uuden Peugeot 308 sedan debytoi Kiinassa esittelyn jälkeen Pekingin autonäyttelyssä, mikä osoittaa uuteen alustaan, jota käytetään Euroopassa.

Peugeot 308 sedan Pekingissä

Peugeot 308 sedan Pekingissä

Peugeot 308 sedan Pekingissä

Peugeot 308 sedan Pekingissä

Peugeot 308 kehon sedan debyytti uuden sukupolven Kiinan markkinoilla. Sivusto valittu sen virallinen esittely oli Pekingin autonäyttelyssä 2016, jossa hän on laskeutunut uuden EMP2 alustan, käyttäen Ranskan mallia Euroopassa. Se on “Tehokas modulaarinen alusta‘PSA-konserni on käyttänyt autonsa vuodesta 2013. Tämä tuo lisää tuotantoyksiköiden kummallekin mantereelle, mistä seuraa painon keventäminen Peugeot 308 sedan Aasian markkinoille.

Tuotemerkki, joka on kehittänyt tämän auton jälleen yhdessä Dongfeng, Mekaaninen ei tarjonnut tietoja autosta, mutta todennäköisesti se pitää samoja moottoreita tarjotaan Peugeot 308 kompakti sedan elin. Nämä tulevat olemaan potkuri 1.2 bensiini PureTech eri tasoilla teho (82, 110 ja 130 hv). Verrattuna Diesel ja ottaen huomioon luokittelu Kiinan markkinoilla, kaiken todennäköisyyden Peugeot ei tarjoa mitään ponneaine diesel Uuden 308 sedan.

Yksi huomioon otettava näkökohta on Peugeot 308 sedan Kiinan Se tulee olemaan akseliväli Tämä versio, joka varmasti kasvaa antaa enemmän jalkatilaa asukkaat takaistuimet, jotain hyvin vaati maassa, erityisesti tietyn tason tehtävissä, jotka sisältävät yleensä kuljettaja.

Saatat myös olla kiinnostunut

Parhaista autoista 2016 Pekingin autonäyttelyssä

Chery FV2030, konsepti Pekingissä

UR-V Honda Pekingin autonäyttelyssä

Miksi niin muodikasta modulaariset alustat?