Volkswagen T-Roc: ensimmäinen video ja kuvia uudesta Golf SUV

VW on jo päivämäärän kantaesitys uuden kompakti SUV, T-Roc: marraskuussa. Pituus Golf, olemme pystyneet ajamaan ja nyt näemme ensimmäistä kertaa videolle. Niin se menee …

Volkswagen T-Roc: lisää kuvia, datan ja videon ensimmäinen SUV

Volkswagen T-Roc: lisää kuvia, datan ja videon ensimmäinen SUV

Volkswagen T-Roc: lisää kuvia, datan ja videon ensimmäinen SUV

Volkswagen T-Roc: lisää kuvia, datan ja videon ensimmäinen SUV

Vaikka tällä hetkellä Volkswagen vain osoittaa hänen seuraava SUV T-Roc naamiointi puku, Voimme nyt näyttää meidän kuvittaja Schulte todella Miten uusi malli. Perustuu MQB alustalla VW Group, sama mistä se käy ilmi, että Ateca Seat ja Skoda uusia Karoq kanssa kilpailevia, tämä Uusi kompakti SUV mittaa 4,22 metriä pitkä … melkein sama kuin golf, mutta varmista, että merkki ei ole sen johdannainen, mutta oma malli.

Muutama viikko on ennalta asetettu kehon ja naamioituja sitten kokeilla lähes yksinomaan, ja uusi Volkswagen T-RocTässä linkki löydät kaikki tiedot. Mutta se on nyt Volkswagen itse joka julkaisee videon jossa, hyvin naamioitu, opettaa meille, miten tämä uusi tie pyörä T-Roc, ja Miten teitä maastossa taitoja. Älä unohda sitä, koska se on tarkoitus olla yksi myynti suuri SUV lähivuosina. Täällä voit nähdä videon.

Volkswagen T-Roc: saapuvat marraskuussa

Voimme myös vahvistaa, että Uusi Volkswagen T-Roc osuma markkinoille tänä syksynä, erityisesti kuukauden marraskuu. Ja se tekee siitä johdettu myös, millä perusteella kehitetty Audi Q2. Mutta miten tämä uusi malli tuo totta? Katsotaanpa.

Ensinnäkin, meillä on tuntuman tiehen ja uusi Volkswagen T-Roc Maastoauto kuin erittäin ketterä, helppo ajaa ja hauskaa. Seuraa merkityn viivan esimerkiksi Ateca Istuin kannalta dynaamisuutta, mutta myös niiden käytännöllisyys. Kuten Ateca itse tai uudeksi Skoda Karoq, kaksi mallia hieman pidempään, vaikka se tulee myös yksi enemmän toiminnallisia vaihtoehtoja luokassaan.

VW T-Roc käsitekanssa tasot asumismukavuusolosuhteet ovat olleet erittäin merkittävä, brändi julkistaa tavaratila Volkswagen T-Roc olevan noin 400-litrainen. Hyvien käytäntöjen lisäksi mukana suuri tekninen rasite, jossa ei ole pulaa viime järjestelmien kuljettajan apua ja kaikki yhteydet käytettävissä -multimediajärjestelmä ja infotainment.

Volkswagen T-Roc: moottorit

Made in Portugali Palmela kasvi, uusi Volkswagen T-Roc tuli markkinoille kanssa kattava ja mielenkiintoinen alue. Bensiini avaa etu 1,0 TSI moottorin 3 sylinterin 115 hv, joka myötäilee uuden 1,5 TSI 150 hv ja irrotus järjestelmä sylinterit ja 2,0 TSI 190 hv variantti pysäyttimenä edellä.

VW T-Roc: testijo dieseli, uuden Volkswagen T-Roc keskittämään tarjouksen tunnettujen moottorien 1.6 TDI 115 hv ja alkuun 2.0 TDI 150 hv. Vaikka aluksi, koon ja luokan, voisi kuvitella, että tämä uusi SUV myydään vain versioissa etuveto (kuten useimmat ja nyt kilpailijat), nähdään uusi video julkaistiin Volkswagenin ja jossa hän puhuu hänen hyvä off road taitoja, on helppo ajatella, että jotkut versio tulee kanssa 4Motion-neliveto. Joka tapauksessa, muutaman viikon tiedämme kaikki tiedot ja tekniset tiedot.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Kaikkien uusien autojen ja Volkswagen suunnitelmat

Kodiaq vs. Skoda VW Tiguan

Volkswagen mullistaa kylmäkäynnistys