Honda vahvistaa uusi media maastoauto tuotanto

Honda voisi kutsua UR-V, on keskikokoinen, ja kyllä ​​varma, esitellään virallisesti tulevassa Pekingin autonäyttelyssä. Tuleeko tämä uusi SUV Eurooppaan?

Honda esittelee uuden kompakti SUV Pekingissä

Honda esittelee uuden kompakti SUV Pekingissä

Honda esittelee uuden kompakti SUV Pekingissä

Honda esittelee uuden kompakti SUV Pekingissä

Tapasimme vuosi sitten, esitellessään Shanghain autonäyttelyssä prototyyppi. Sitä kutsutaan Concept D, mutta emme tienneet sitä olisi tullut tuotantoon. Nyt, vuotta myöhemmin, toinen Aasian lounge, tässä tapauksessa Pekingissä, paljastaa kantaesityksen lopullisesta tuotannosta version. Tämä on juuri vahvistanut Honda.

p>Tulee siis odotettava huomattavasti kauemmin oppia tätä SUV ilmoitti brändi, joka on jo valikoimassa HR-V ja CR-V, kaksi mallia myös onnistunut. erityisesti, Pekingin autonäyttelyssä avaa ovensa huhti 25 4 toukokuu, ja se on ollut paikka valitsema Honda opettaa lopullisessa kuvassa. Toistaiseksi ei ole julkistettu paljon enemmän tietoa, mutta me tiedämme jotain enemmän kuin mitä on tähän SUV.

Vaikka mitään virallista vahvistusta, alustavat selvitykset viittaavat siihen, että Honda voitaisiin kutsua UR-V, ja se on keskikokoinen. Kuka tietää, jos täyttää tilan alueella välillä HR-V ja CR-V, ja olla suora kilpailija uuden Toyota C-HR tulee alapuolella Toyota RAV. Ovat juuri arveltiin tulemme paljastus lähipäivinä.

¿UR-V Honda? Kotiin Kiinaan

Mikä näyttää varmaa, että tämä uusi Honda SUV syntyi olla seuraava aina lippulaiva tuotemerkki Kiinassa, jossa se myös spekuloi, että se voitaisiin liittää ilmakehän moottorit 2.4L ja 2.0l turbo. Aina liittyy caja automaattivaihteiston, se näyttää, 6 suhteita. etuveto olisi tavallinen lähes kaikissa versioissa, varataan jokapyöräveto erinomaisen.

kanssa SUV coupé ilme, aivan kuten mitä näemme myös, että Toyota C-HR tai nykyinen Range Rover Evoque ja, Kurssi UR-V Honda Sen tulisi olla välillä 4,40 ja 4,50 metriä noin pituus. Hyödyntämällä tämän ilmoituksen, Acura, ylellisyyttä tuotemerkin Honda, Voit tehdä myös Pekingin autonäyttelyssä opettamaan toiselle SUV sekä Yhdysvaltain markkinoilla (Puheen CDX nimen, joka näyttää on rekisteröity patentti), vaikka monet raportit viittaavat myös siihen, että se, itse asiassa, Amerikkalainen variantti meidän Honda HR-V 2017. Muutama päivä aikaa mennä, ehdottomasti epäilystäkään.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Honda NSX-proof: Hondan seuraava

Honda HR-V vs. Skoda Yeti

Honda Jazz vs. kilpailijat

Adblock
detector