Opel Astra, Corsa, Adam ja Karl, automaattisella Easytronic 3.0

Opel Astra, Corsa, Adam ja Karl, automaattisella Easytronic 3.0

Opel Astra, Corsa, Adam ja Karl sisällyttää uuteen laatikkoon Easytronic automatisoitu käsivaihteisto 3.0. Enemmän vaihtelua, koska alueella Opel.Opel Astra, Corsa, Adam ja Karl, automaattisella Easytronic 3.0

Valikoima autot Opel tarjoaa nyt uutta 3,0 Easytronic automatisoitu manuaali, jotka voidaan sisällyttää Opel Astra, Corsa, Adam ja Karl.

opel sanoo uuden sukupolven automatisoitu vaihteisto Easytronic 3,0 Se tarjoaa suuri ilo käyttää autoissa, jotka sisältävät sitä. On totta, että tällaiset muutokset ovat kumpikaan mukavuutta tai tarkentamista saatava automaattisesti muutokset momentinmuunnin tai niille kaksinkertainen kytkin.

Kun kyseessä on uuden sukupolven 3.0 Easytronic muutos Opel Astra, Corsa, Adam ja Karl, saksalainen Merkittäviä parannuksia ennakot toiminnoilla "slip "ja" optimoitu alku". Suhteen tasaisuus menee yhden vaihteen toiseen parannuksia (kertaa siirtymisen toisesta toiseen vaihde on myös nopeampi) ovat myös tervetulleita. Myös tämä uusi vaihdelaatikko Easytronic 3.0 Se tarjoaa mahdollisuuden manuaalitilaan siirtämällä vipua eteen- tai taaksepäin.

Opel Easytronic 3.0järjestelmän Start / Stop Käynnistä moottori ja automaattivaihteisto on sopusoinnussa tämän uuden 3.0 Easytronic muutos Opel Astra, Karl, Adam ja Corsa, tekninen elementti vaikuttaa myönteisesti polttoaineenkulutuksen vähentämiseen. Esimerkkinä tästä hyötysuhde, että Opel Astra 1,0 Turbo ecoFLEX automatisoitu siirto Easytronic 3.0 keskimääräinen kulutus mainostettuja 4,2 l / 100 km (Kun päästötasoa 96 g CO2 / km).

Opel Astra, Euroopan Vuoden Auto 2016, jatkuu uutiset

Sen lisäksi, että sisällyttäminen tämän uusi automaattinen Easytronic 3.0 että Opel Astra, vastavalittu Vuoden Auto Euroopassa 2016, tämä kompakti auto segmentti C edelleen puhua autoteollisuuden kohtaus.

Suurin uutinen, joka on juuri lisätty Opel Astra valikoimassa on vapauttaa uuden elimen Perhe Sports Tourer, lisäämällä yksi versio tila, monipuolisuus ja käytännöllisyys kaupallisessa tarjonnan tästä autosta.

Adblock
detector