Uusi Volkswagen Sharan, teknologinen tila-auto

Beyond vähäisiä kosmeettisia muutoksia, Volkswagen Sharan kehittyy lisätä paljon uusimman teknologian ja esitetään uusi Passat. Alueella moottoreita 15% tehokkaampi, lisää uusi edistyksellinen turvallisuusjärjestelmiä ja nykyinen maksimi yhteyden tullut yksi kokeneimpia mpvs. maailmanensi-iltansa Geneven autonäyttelyssä, saapuu Espanjassa heinäkuussa.

Uusi Volkswagen Sharan, teknologinen tila-auto

Uusi Volkswagen Sharan, teknologinen tila-auto

Uusi Volkswagen Sharan, teknologinen tila-auto

Uusi Volkswagen Sharan, teknologinen tila-auto

Ensi silmäyksellä, ei paljon muutoksia julkisti esittelee uuden Volkswagen Sharan, jonka toisen sukupolven debytoi loppuvuodesta 2010. Uudelleen suunniteltu säleikkö, uusi LED takavalot kanssa silmiinpistävää profiilin valoisa ja houkutteleva pyörän suunnittelussa pyritään pitämään kuva MPV jo myyty yli 800000 yksikköä, useimmat heistä Euroopassa ja Kiinassa, sen päämarkkinoilla. Kuitenkin tarkempi tarkastelu päivitetyn perheen, huomaamme merkittävää edistystä tekniikan.

VW Sharanhetki ei tyytyväinen uuteen MQB modulaarinen alusta saksalaisen ryhmän, mutta, seuraava rivi merkitty niiden uusimmat tuotteet ja erityisesti uusien Passat, Sharan tänään, jos lisäät sen kaikkein Tärkeää turvajärjestelmät, julkaisematon luokka. Ensinnäkin, tila-auto tarjoaa ja Serial uusi useita jarru anticollisions, välttää vaaralliset liikkeet auton jälkeen yhteenotoissa ketjua. Hänen vieressään, myös ensimmäistä kertaa, voit asentaa “Front Assist” järjestelmä voi automaattisesti hidastaa auton kaupungin enintään nopeudella 30 km / h.

Ensimmäistä kertaa, Volkswagen Sharan voi varustaa alkaen mukautuva vakionopeussäädin (ACC), sähkötoiminen seisontajarru vakiona toiminto “Auto Hold” assistant automaattinen pysäköinti Park Assist 3.0 (Ja myös “Exit Assist” varoittaa kuljettajaa auton lähestyvän puolelta aikana peruutettaessa), ilmaisimen kuollut kulma ja 2. sukupolven Modular Infotainment (MIB) VW-ryhmän. Hänen ansiostaan ​​käytettävissä kosketusnäytöt uudessa Sharan (5 tai 6,5 tuumaa) tarjoavat mahdollisimman suurta yhteyksien markkinat. Alusta “App Connect” toiminnoilla Mirror Link Android Auton ja Apple carplay, sallimaan yhteys puhelimen ja auton. nopeampien suorittimien ja suurempi päätöslauselmia täydentävät järjestelmän.

uudet moottorit

VW SharanNäiden ohella teknologiset innovaatiot, Volkswagen käytetään myös uudistaa moottorivalikoima uuden Sharan. Ja kaikki Euro6, ahdettu ja suoraruiskutus, He väittävät olevansa nyt jopa 15 prosenttia tehokkaampia kuin ennen, ja sekä dieselöljyn ja bensiinin.

sisään bensiini, Uuden Volkswagen Sharan toimimaan mekaanisena 1,4 TSI 150 hv ja uudistetun 2.0 TSI 220, eli jälkimmäinen 20 hv enemmän kuin ennen. jo dieseli, avaa alue yhden 1.6 TDI 115 hv (Vain yksi, jota ei voida liittyy automaattinen vaihteisto DSG), joka myötäilee kaksi erillistä 2.0 TDI, yksi 150 hv (10 enemmän kuin ennen ja yksinään voi vaihtoehtoisesti yhdistää yleisen 4MOTION) ja yksi 184 hv (jopa 7 enemmän). DSG automaattinen vaihteisto, muuten, lisätään myös nyt tehokkaasti ajo purjehdus, voi irrottaa moottorin nostettaessa pois kaasua).

Sisällä Volkswagen ilmoitti myös jalomman ilmapiiri uudessa Volkswagen Sharan. Kolme uutta väriä kojelauta ja ovet (Platinum harmaa, musta ja kirkas Oak Mirror), modifioitu ohjauspyörällä, uusia vapaaehtoisia hierova istuimille 12 säätöasentojen tai määrittää uuden nahkaverhoilu hoitoa.

Vaikka ei ole vielä vahvistettu Espanjan markkinoilla, Volkswagen täydentää käynnistää sen uuden Sharan kaksi mukautettuja erikoismalleja: Sharan ja Sharan Ocean Beach joka lisäksi maali, renkaat ja erityisiä listat, ne tulevat varustettu uusimmat turvallisuus- ja tietoviihdejärjestelmät standardia. Mitä ei muuta uutta VW Sharan on mahdollisuus tarjota versiot 5, 6 tai 7 paikkaa, aina (mahdollisesti automaattinen), joka liukuu takaovet, jossa toinen rivi aina myös liuku- ja makuuasentoon selkä on jopa 20 astetta. Espanjan markkinoilla virallisesti saapuu heinäkuussa, mutta koska toukokuussa ja ottaa tilauksia.

Saatat myös olla kiinnostunut

Geneven autonäyttely 2015