Mokka X, X ja Grandland Crossland X: SUV erilaisia ​​Opel vuonna 2017

Mokka X, X ja Grandland Crossland X: SUV erilaisia ​​Opel vuonna 2017

Kaksi SUV, Crossland Opel Opel Grandland X ja X, uusi SUV valikoima Saksan markan, joka tähän asti on ollut uusi Opel Mokka myös lisätä X. Joten perheen vuonna 2017 ja laajenee … 2018.

X alue Opel 2017

X alue Opel 2017

X alue Opel 2017

X alue Opel 2017

Pohjan alle Opel Mokka, valmistaja jutted Opel Mokka X segmentin kaupunkien SUV, crossover tai kuten tulossa tunnetaan, CUV. Tämä uusi malli on jo raikas ja houkutteleva tyyliä Opel Hän haluaa antaa uusia automalleihin 2017, Crossland Opel olla Opel Grandland X ja X, osa sekä seitsemän uusia malleja, jotka tulevat Opel tehtaiden koko ensi vuoden.

Jos Opel Mokka X, jo saatavilla markkinoilla, löysimme pituus 4,28 metriä, välissä kaupunkien SUV ja kompakti SUV, Opel Crossland X Näiden mittojen vähenee enemmän, ja koskettaa itseään ja segmentti pieni SUV. Itse asiassa Crossland Uusi X tilalle alueella Opel Meriva, Pikkubussi laskun vuoksi. Kuten kaksi sukupolvea tämän kansan harjoittaja, Opel Crossland X valmistetaan tehtaalla Zaragoza (Figueruelas) ja alat markkinoidaan sisään kesäkuu 2017.

uuden Opel Crossland X mitä näemme mekaanisia ja phelpommin kova Opel Mokka X, koska jälkimmäinen tarjoaa moottoreita Diesel välillä 110 ja 136 hv ja bensiinin välillä 140 ja 152 hv, jälkimmäisen ollessa vain 4×4, joka liittyy automaattisen lähetyksen standardin. Crossland X on asemoitu kirkkaana kilpailija Juke Nissan tai Renault Captur, joukossa muita vaihtoehtoja saatavilla markkinoilla.

Opel Crossland XOpel Grandland X: kompakti SUV

mennessä Opel edellä Crossland X (Segmentti B), saapuu muutamaa kuukautta myöhemmin, erityisesti marraskuu 2017, Opel Grandland X, segmenttiin C ja arvioitu pituus 4,45 metriä: kompakti SUV ja täysi. Tällä mallilla jakaa alustan ja korin Peugeot 3008 (PSA), Opel etsii yhdyssiteenä mallien Opel Astra ja Opel Zafira, jossa mahdollisuus päästä jopa korvata jälkimmäinen tulevaisuudessa, ja jätetään kokonaan segmentin MPV. uuden Opel Grandland X (Joka tarjoamme yksinoikeudella tietokoneella recreations siitä, miten se on, kuten Crossland X) kilpailevat se suoraan Ateca Seat, Kia Sportage ja Nissan Qashqai, muun muassa odottavat tarjotaan (ottaen huomioon alustan käytät) moottoreita bensiinin välillä 130 ja 165 hv, Ensimmäinen trincilíndrico, ja mekaaninen Diesel 100-150 HP.

ja kolme SUV pää 2017, vuosi 2018 on aika vapauttaa toiseen huippumalli, ja maastoautoalaan, joka tässä tapauksessa jakaa alustan uuden Opel Insignia ja tulee olemaan pituus odotetaan lähestyä 4,8 metriä. Hyvin pian pystyt antamaan lisätietoja tästä SUV josta nimi on vielä tuntematon … mutta vakuutuksen myös X sen nimissä. Tämä uusi alue SUV lupaa.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Opel Insignia Grand Sport 2017

Adam Opel Corsa ja myös valmistetaan Figueruelas

Tämä on Opel Zafira 2016

Adblock
detector