Seat Ateca vs Nissan Qashqai: Hvad er den bedste kompakte SUV?

Seat Ateca vs Nissan Qashqai: Hvad er den bedste kompakte SUV?

Opfinder af SUV fænomen og leder, er Nissan Qashqai står over for sin mest vanskelige år. Med sine fornyede rivaler, endelig ankommer Seat Ateca, den mest ventede. Den eksklusive ansigt.

Sammenlignende duel: Seat Ateca vs Nissan Qashqai

Sammenlignende duel: Seat Ateca vs Nissan Qashqai

Sammenlignende duel: Seat Ateca vs Nissan Qashqai

Sammenlignende duel: Seat Ateca vs Nissan Qashqai

Ateca Seat … eller pisk. Det er stadig uvist, hvad der vil blive endeligt den første SUV Seat (Og hvordan det vil ramme den almægtige Nissan Qashqai), når du rent faktisk åben denne juni og den offentlige salg og begynde at levere første enheder i august. Men alt tyder på i dag, at der vil være en skyde mere. Faktisk siden april sidste 19 år kan du bestille og konfigurere Seat officielle kanaler, og forventningen er maksimum. Uden at nå fænomenet Tesla Model 3 og dens 375.000 ordrer (øje, fordi i de seneste dage har aflyst mere end 12.000 efter det første anslag), det Ateca Seat ikke aldrig havde boet i Spanien. Uden selv stadig se det live, allerede har mere end 300 kunder forudbestilt 1.000 euro. Men det bekræfter også, at der er Seat 1.000 andre afventende ordrer og bekræftelse af, at uge, De er suppleret med 35.000 web-konfigurationer, snarere end Seat Ibiza og Seat Leon… sammen.

Disse data viser i dag, at er Ateca Seat SUV mest ventede øjeblik… og den mest frygtede også for Nissan Qashqai, der ser sin lange regeringstid ubestridt og kan begynde at blive beskadiget. Ikke forsømme enten to nye Kia Sportage og Hyundai Tucson at selv om ÅTD stadig sælge 25 procent mindre end Qashqai i april lykkedes, i tilfældet med Hyundai, tilmelde op flere enheder. På baggrund af denne, og givet vores magt igen en Nissan Qashqai der aldrig skuffer og, ved rattet, begrunder hvert år sin store kommercielle succes, Vi kunne ikke vente endnu en måned. ¿Hvad vil være det bedste af begge? Tid til at gå på jagt efter en af ​​de få eksisterende Ateca Sæde og udrulning af tvivl.

Bedøm din bil gratisSeat Ateca vs Nissan Qashqai: ansigt til ansigt

En time om morgenen, der var aftalen med Seat. Ikke meget, men nok i det mindste for giver os mulighed for at skyde med både vej kompakte SUV og op felt. Og for at bekræfte, at selv mens vi endnu var en enhed nummer præ-, Dette efterlader ved sammenligning Ateca Seat god følelse. Men meget god. Faktisk, hvis indtil nu Nissan Qashqai viste sig at være den roundest af sin art ved ledning og SUV plads, og i dag føler sig overlegne Ateca Seat, mere moderne, med en balance mellem smidighed og komfort Vi blev ikke fundet i Nissan. Hvis Qashqai kilde så imponeret faktisk gerne kompakt på høj, Sæde nu perfektioneret formel.

Udviklet på MQB-platform, medierne biler VW-koncernen, Seat Ateca at starte og hvad du opfatter næsten som at køre en Seat Leon High… hvor du føler præcis 12,5 centimeter højere. meget lys (Veje op til 150 kg, medmindre Qashqai ifølge udgave), beklager ekstremt dynamisk, med en meget præcis retning og en god indstilling, hvor fjedre, støddæmpere og stabilisator Lion afvige der passer dens størrelse og vedligeholde sportslighed. Snart vil teste det yderligere at bekræfte dette, men vi er klar til at begynde at sikre, at Vi har ikke set en SUV i sit segment med sådanne gode dynamik. Også fordi Ateca Seat forlader asfalten med solvensproblemer garantier deres 4×4 versioner en gennemprøvet AWD ved Haldex teknikken (allerede til stede i det aktuelle sæde leon x-perience) og den korrekte sti buffer til at absorbere nok. systemet har også Seat Drive Profile, hvor det er i stand til at tilbyde op 6 køreindstillinger (Eco, Normal, Winter Sport, Individuel … Off Road og 4×4-versioner) og afstamning kontrol.

Sæde Ateca vs Nissan QashqaiStillet over for denne helt nye Seat Ateca, ogl Nissan Qashqai er stadig et meget godt produkt, mere veteran, men meget god: godt lydisolerede, meget komfortabel i dens rullende glat kontrol, hvilket fører meget nemt … selv om det er rigtigt, at i dag Det føles også mere cirkulerende vej SUV, med mere inerti og krop swing kurve. Spørgsmål fremskridt, som vi også observeret, hvis vi analyserer deres intervaller.

Sæde Ateca vs Nissan Qashqai: deres intervaller

den tilbyde nye Seat Ateca er nu mere komplet, have mere motor i sit sortiment, som allerede omfatter første drivstoffer kun 3 cylindre (én 1,0 TSI 115 hk allerede er til stede i Seat Ibiza), en anden top benzinmotor 1.4 TSI ACT med cylinder deaktivering op, tre muligheder mekanisk Diesel De dækker en bredere vifte af effekt (1,6 TDI 115 hk og Version 2.0 TDI 150 og 190 hk) Og selv en automatisk DSG dobbelt kobling tilbagetrækning funktion coasted at spare på forbruget … og mest avancerede og effektive automatgear, så Xtronic trinløse Nissan tilbydes i dag.

den Nissan Qashqai, til gengæld har den en rækkevidde i dag mere målrettet udelukkende til masse volumen, med benzinmotorer underperformer (1.2 DIG-T 115 hk og 1.6 DIG-T 163 hk) Men hvor det skal være stærk med en Diesel forsyning meget konsekvent endda reduceret til version 1.5 dCi 110 hk og 1.6 dCi 130 hk. Og er, at konfrontere dem ansigt til ansigt, dette 1.5 dCi motor Adgang Nissan Qashqai (Den mest solgte) nu det giver bedre ydeevne end tilsvarende 1,6 TDI Seat Ateca, især i forhold til deres bedste under en ordning og forbrug indtil videre har vist meget lav. Vi vil se, når vi måler og videregive vores tekniske center for at kontrollere deres faktiske forbrug, hvis den lavere vægt af Seat Ateca kan opveje den øgede udgifter, der altid har vist TDI.

Seat Ateca vs Nissan Qashqai: kompakte SUV familie SUV vs

Den første “vis a vis” mellem Seat og Nissan Qashqai Ateca er ved at være slut, men vi kan ikke forlade uden kontrast før det indre af både SUV. Hvad er bedre? Med høj præcision kontrol og meget god kvalitet af indstillinger og materialer kan narre dig ud her for en Seat Ateca at hvis synet synes større er virkelig en centimeter kortere i længden: både med kompakte dimensioner, meget indeholdt. Men det er kubisk design oversætter selv inde i en Ateca med en indre mere stand.

Interiør Seat AtecaEkstraordinært tappet målte vi Seat Ateca mindst 5 cm mere loftshøjde, en bred bredde og benplads mere end nok og meget lignende naturligvis i begge. En mere velkendte aspekt af Ateca Seat der er bekræftet, især når vi analysere boot: Sæde tilbyder op til 80 liter mere kapacitet (Total 510 liter som de er reduceret til omkring 480 meget godt, selv i tilfælde af 4×4-versioner), med bedre lastning fly placeret 66 cm fra jorden kun ved den højeste 76 Nissan Qashqai.

God adgang og til mulighed for at montere elektrisk port håndfri konfigureret sammen en Ateca Seat mest komplette, alsidige og teknologisk længere er i stand til at tilbyde, også, Full LED-forlygter, adaptive cruise control, nødopbremsning, Blind Spot, høj opløsning viser op til 8 inches, nøglefri start-system premiere Seat, vejecelle induktion… Og starter i tillæg til en meget konkurrencedygtig pris (Det er placeret mere eller mindre den samme gode hårnål Qashqai) og ved siden af ​​pakken “Sæde tillid “med 4 års garanti, vedligeholdelse og support. Det vil også tilbyde det nyeste inden for tilslutningsmuligheder, kompatibel med Apple og Android bil auto Play og en konsol, der har 2 USB-stik.

I mellemtiden, Nissan Qashqai tilbyder en mindre teknologisk ensemble og avanceret i dag, men stadig et meget højt niveau. En blødhed og korrekt plads sum lange hule opbevaring, da det er placeret under forreste armlæn, hvor i øvrigt, vil du finde USB-forbindelsen. Også det giver nøglefri tænding, perifere kammer, Signal System anerkendelse og endda en interessant stabilitetskontrol ESP med funktion til at kompensere for hældning og rulning krop. Det er en meget god Qashqai.

Kort sagt, må vi erkende, at vi havde set det nye Ateca Seat. Vi mener, at forbløffet over dynamik og rum, Det viser som en komplet SUV, der gør det altid effektivt Nissan Qashqai, ved sammenligning, er ikke længere så meget i dag. Vi vil se, hvordan de nu opfører salg af begge modeller. serveres Slaget.

Ateca Seat 1.6 TDI

Nissan Qashqai 1.5 dCi

forskydning

1.598 cm3

1.461 cm3

fodring

Direkte indsprøjtning, turbo

Direkte indsprøjtning, turbo.

maksimal effekt

116 hk mellem 3250 og 4000 rpm

110 hk ved 4000 rpm

maksimalt drejningsmoment

25,5 mkg 1.500 til 3.250 omdr./min

26,5 mkg mellem 1.750 og 2.500 rpm

CHASSIS

del./trasera suspension

McPherson / torsionsstivhed akse

McPherson / torsionsstivhed akse

del./traseros bremser

Ventilerede skiver 312 mm / 272 mm skiver

Ventilerede skiver 296 mm / 290 mm skiver

adresse

magt

magt

Largoxanchoxalto

4.36 x 1.84 x 1,60 meter

4.38 x 1.81 x 1.59 m

Front./back slag og veje.

2,64 og 158 / 1,57 meter

2,65 og 1,57 / 1,56 m

vejer

Fra 1.375 kg

Fra 1.460 kg

bagagerum

510 liter

430 liter

OFFICIELLE AFKAST

Maks.

184 km / t

182 km / t

Acel. 0 til 100 km / t

N. D.

11.9 sekunder

gennemsnitligt forbrug

4.2 l / 100 km

4,0 l / 100 km

midler CO2-emissioner

111 g / km

103 g / km

Du kan også være interesseret i:

Ateca Seat, Skoda og VW Tiguan Kodiaq: den mest ventede SUV

Vi testede den 1.4 TSI ACT Ateca Seat

Hvad Nissan Qashqai interesseret i at købe?

Adblock
detector