Opel Corsa S: urheilullinen OPC moottori ja 150 hv

Opel Corsa S: urheilullinen OPC moottori ja 150 hv

Opel Corsan S on uusi urheilu versio lisätään välillä tämän apuohjelman. Tee vahvuudet? Kuosi Corsa OPC ja moottorin 150 hv.

Opel Corsan S kuvina

Opel Corsan S kuvina

Opel Corsan S kuvina

Opel Corsan S kuvina

mielenkiintoista kehitystä alueella Opel Corsa Opel edustaja B-segmentin autojen autojen. Tämä malli sattuu olemaan valikoimassa uuden version: Tällä corsa S.

Opel Corsa S Se on uusi variantti eteisestä OPC urheilu. Itse asiassa tämä corsa S on monta esteettinen elementtejä ulkoa ja Corsa Tehokkain hetki (nykyisen Corsa OPC, Saksalainen ilmoitti 207 hv). Ulkona tunnusmerkkejä corsa S ovat etuspoilerissa, sivuhelmaverhoukset, tuloilmalaite takaisin alle puskurin sama elin väri, kiinteä siipi takana, kromi poistoaukon ja kevytmetallivanteet 17 tuuman muotoilu viisi kahden pinnoja.

Mekaanisesti ja kuten Adam Opel S, tämä corsa S Se sisältää 1.4 turbo bensiinimoottori 150 hv. Pariutuneet käsivalintainen vaihteisto, jossa on kuusi vaihdetta, saksalainen yhtiö ilmoitti huippunopeus 207 km / h ja kiihtyvyys 0-100 km / h 8,9 sekunnissa.

Opel Corsa S sisällä Opel Corsa S Lisäksi se on tunnettu tarjoaa useita urheilu yksityiskohdat, esittää pyörän hyvin uuden laskun, nahkaverhoilu Recaro Specialist, pimennetyssä takaikkunat ja eri insertit pianon musta ja punainen. Taso multimedia-laitteet, kantaja on järjestelmän Radio R 4.0 IntelliLink, tukee Carplay Apple ja Android Auto Systems. Kuten tuoreita, opel, Yhteyspalvelut ja henkilökohtainen avustaja Opel OnStar Ne ovat saatavilla myös tämän uuden Corsa S.

Tällä hetkellä Opel Corsa S Se on myytävänä Saksa (Todennäköisesti sinun tulee myös Espanjaan) kolmena kehon versioita ja viisi ovea noin hintoja 18400 ja 19085 euroa vastaavasti.

Saatat myös olla kiinnostunut

– Enemmän liitettävyyden Adam Opel, Karl ja Corsa

– Opel Crossland X 1.6 Turbo D: SUV arvostelut ja todellisen kulutuksen

– GSi Opel Insignia: urheilu versio tulee Nürburgringin

Adblock
detector