Audi RS7 Sportback, sydän 560 lyöntiä

Audi RS7 Sportback, sydän 560 lyöntiä

RS perhe ultradeportivos Audi mallit täydentävät uuden RS7 Sportback esitys Detroitin autonäyttelyssä 2013. Sen 4,0 TFSI V8 biturbo moottorin sinkoaa 560 hv, jolloin se voi nopeuttaa 0-100km / h vain 3,9 sekuntia. TUNNE raja siis todellinen liikkuvan sali lähes 5 metriä pitkä.

Audi RS7 Sportback

Audi RS7 Sportback

Audi RS7 Sportback

Audi RS7 Sportback

ainutlaatuisuus ja ylellisyys loistava palkkio sedan ja aito urheilullisuutta peto että ulvoo yli 500 hv, Näillä tiloissa audi tyytyväinen uusin jäsen tarinan RS, RS7 Sportback, yksi suurista tuntemuksia 2013 Detroitin autonäyttelyssä.

Audi RS7 Sportback, sydän 560 lyöntiäElegantti ja asettaa kuvan A7 Sportback säilyttää joitakin tämän tyylin uudessa RS7 Sportback, mutta kyllä, tyypillisten Warpaint suuria urheilutapahtumia. hänen viisiovinen elin ja soittaa tyyli coupé selälleen vahvistaa aggressiivisuus kanssa lisäämällä säleikkö kennorakenteen hunajakenno pelata suojaava säleikkö kiiltävän musta. Takana yhdessä paeta elliptisesti jäädä huomaamatta suuri ilmalaite aktiivisen spoileri syntymässä tai piilossa nopeudesta riippuen.

RS7 sisustus Sportback myös se esittelee monia silmiinpistävää elementtejä, joista litistetty ohjauspyörän Kolmipuolainen nahka RS logo alareunassa, pyöreä välineet musta soittaa, valkoinen numerot ja punainen neuloja. FIS tietojärjestelmä Se on merkkivalo, joka ilmoittaa, kun se on saavuttanut rajan vääntömomentti, ja muut indikaattorit kuorman paineessa ja öljyn lämpötila ja jopa ‘LapTimer’ ajoittamiseksi kierrosajat ravirata. RS urheiluistuimet niiden sivusuunnassa merkinnät, integroidut pääntuet ja ilmoittautuminen RS7 lisätä vakiovarusteena; sen kansi pidetään yhdistelmä kangas ja nahka musta Alcantara, ja sen keskiosassa on koristeltu timantti tikattu. Vaihtoehtona on Valcona verhoiltu mustalla nahalla tai Silver Moon, ommeltu kennorakenne. Samalla niille, jotka tarvitsevat tilaa kuljettaa heidän henkilökohtaiset tavaransa, volyymi runko voi vaihdella välillä 535 ja 1390 litraa jos takaistuimet.

Intohimo 560 lyöntiä

Mekaaninen sydän, joka ajaa uuden RS7 Sportback Se on tiedossa ajaa 4.0 TFSI V8 biturbo 560 hv välillä 5700 ja 6700 rpm, Vakiokuormitteiset 71,38 mkg välillä 1750 ja 5500 rpm:. Tämä moottori on yhdistetty automaattinen vaihteisto Tiptronic kahdeksan nopeus momentinmuunnin, jossa on kaksi toiminta-ohjelmien D ja S, lisäksi se voi vaihtaa vaihteita manuaalisesti lavat ohjauspyörän takana. Tässä moottorissa ja tämä muutos liittyy aina tehokasta kaikki pyörät Quattro. Kun kaikkia näitä yhdessä mekaanisten elementtien, maksiminopeus RS7 Sportback On itsestään rajoitettu sähköisesti 250 km / h, vaikka voit valita kahdesta vaihtoehdosta, jotka poistavat tämän rajoituksen ja syöstään RS7 asti 280 ja 305 km / h. kiihtyvyys 0-100 km / h Se on jopa iso urheilu voidakseen saavuttaa tämä nopeus vain 3,9 sekuntia.

Audi RS7 Sportback, sydän 560 lyöntiäKeskimääräinen kulutus ilmoitettujen RS7 Sportback se on 9,8 l / 100 km. Laite, joka auttaa polttoaineen kulutus ei pääse paljon korkeampi on järjestelmän Sylinteri on Demand, teknologia mukaan ajo-olosuhteet ja taso tehoa ja vääntöä vaaditaan aina pois neljä kahdeksasta moottorin sylintereihin.

Suspensioiden, jarrut, renkaat …

Tyyppi se Mikrofonikehdotn sisällyttämällä RS7 Sportback on pneumatiikka of säädettävä suunnan, jonka parametrit muuttuvat tyyliä tai valitussa ajotilassa ja että siinä otetaan huomioon väärinkäytöksiä tien. Tämä erityisesti versio A7 Se esittelee profiloidut alusta 20 mm, mikä tarkoittaa matkustavat elävämpiä ja jumissa lähes maanpinnan tasolla, kuten urheilu oikea tapa. Vaihtoehtona tämän järjestelmän jousitus aikoo Dynaaminen Ajonvakaaja (DRC), teräksiset jouset ja säädettävissä kolmella tasolla eri yrityksessä ja kiinteämpi kuin ne, jotka tulevat vakiona iskunvaimentimet. Toinen mielenkiintoinen valinnainen elementti suorittaa useita toimintoja dynaaminen systeemi Audi Drive Select Se on lisätä dynaaminen ohjaus muuttuvan ohjauksen suhteen apua.

jarrut Tämä urheilija RS7 Sportback Myöskään ‘mitään normaalia’. Sarja on jarrut kitkarengas levyjä valurauta 390 mm halkaisija, kun taas mahdollisesti voidaan lisätä levyjä carbocerámicos vielä suurempi toimenpiteet, nimittäin 420 mm. Omalta paletti on laaja kevytmetallivanteet vuonna suunnittelutyön tyypit, jos vain voit valita kahdenlaisia ​​halkaisijat: 20 tuumaa standardi ja 21 tuumaa mahdollisesti.

Adblock
detector