Uusi Renault Mégane Coupé-Cabriolet

Uusi Renault Mégane Coupé-Cabriolet

Uuden Renault Mégane Coupé-Cabriolet on muunnettavissa versio suositusta Ranskan pienikokoinen. Se menee myyntiin Espanjan markkinoilla kolme bensiinimoottorit-1,2 TCe 130 hv ja kaksi dieseliä -The 110 hv 1.5 dCi ja 1.6 dCi 130 hv. Hinnat alkavat 27600 euroa.

Uusi Renault Mégane Coupé-Cabriolet

Uusi Renault Mégane Coupé-Cabriolet

Uusi Renault Mégane Coupé-Cabriolet

Uusi Renault Mégane Coupé-Cabriolet

Uusi Renault Mégane Coupé-Cabriolet koreja tämän suositun ajoneuvon kompakti segmentti C, tarjouksen jo laitosten suorittama viisiovinen, kolmiovinen coupe ja perhe Sport Tourer.

hintoja Uusi Renault Mégane Coupé-Cabriolet ovat:

– Mégane Coupé-Cabriolet Dynamique 1.2 TCe 130HP: 27600 euroa

– Mégane Coupé-Cabriolet Dynamique 1.5 dCi 110 hv: 28900 euroa

– Mégane Coupé-Cabriolet GT-Line 110 hv 1.5 dCi EDC: 31300 euroa

– Mégane Coupé-Cabriolet GT-Line 130 hv 1,6 dCi: 31400 euroa

Suunnittelu, moottorit ja välineet

Renault Megane Coupe-Cabrio sisältää otsa- uuden kuvan Renault, jossa suurin timantti logo ja kiiltävän mustan jäähdyttimen säleikkö. Myös uutta tässä versiossa avoauto puskurit, ajovalot ja tuuletusaukot.

Toinen tunnusmerkkejä Uusi Renault Mégane Coupé-Cabriolet ovat iso lasikatto kiilto musta ja kromi finials ympäri tuulilasiin. Siinä korostetaan myös hänen kiinteät tuulensuojina, jota käytetään rajoittamaan ilmapyörre, tarjoaa enemmän mukavuutta 4 matkustajaa. Jos vain kaksi asukkaat matkustavat voi perustaa Valinnainen, irrotettava antirremolinos verkkoon, joka edelleen suojaa sisä- tuulen turbulenssia. Samalla pituus pysyy 4,485 mm ja taistelu ei vaihtele ja pysyy 2609 mm.

Renault Megane Coupe-Cabriotarjous moottorit jolla voit valita Renault Megane Coupe-Cabrio Se koostuu kolmesta vaihtoehdoista. Ensinnäkin, voit valita moottorin 1.2 TCe bensiini suora injektio nelisylinterinen turboahdettu, joka tuottaa tehoa 130 hv. Tämä mekanismi on myös sulkulaitteella ja käynnistä moottori lopettaa&alku.

moottorit dieseli saatavilla muunnettavissa versio Mégane perheen vastaavat energia of Renault. Heikoin on 1,5 dCi 110 hv ja, askel edellä, on sijoitettu 1,6 dCi 130 hv. Ensimmäistä Ranskan yritys ilmoittaa keskimäärin menot 4,5 l / 100km, kun taas dCi 130 hv ilmoitti tieto mahdollisimman kulutus on 4,4 l / 100 km.

Kaikki mainitut mekaaniset versiot tarjotaan käsivalintainen vaihteisto, jossa on kuusi vaihdetta. dCi 110 hv versio Voit myös valita automaattinen dual-kytkin kuuden nopeus EDC.

tason laitteet, Se on sisällyttäminen Integroidun multimediajärjestelmä R-Link, esittelemisen ja toimintaan kuin tabletti, jossa se mahdollistaa helpon ja intuitiivinen toiminta eri toimintojen (navigointi, radio, Bluetooth handsfree, jne.).

Adblock
detector